*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

اگر امکانش هست این رو برام اوتار کنید ... نوشته های اضافه پایینش رو حذف کنید ؛ و رنگ سیاهش رو بنفش کنید . فرمت تصویر .gif باشه و سایز استاندار اوتار :):دی ! ممنون ازون دوستی که امضا رو برام درست کردن :)

پ.ن : مرتضی همین رو میخواستی ؟:|:|:|:|:دی!

سلام از گروهlinkin park اوتار میخوام
خدمت شما
هنره دوستمون Aʍir Rәzʌ هستش
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=28985&p=1430469&viewfull=1#post1430469

اگر امکانش هست این رو برام اوتار کنید ... نوشته های اضافه پایینش رو حذف کنید ؛ و رنگ سیاهش رو بنفش کنید . فرمت تصویر .gif باشه و سایز استاندار اوتار :):biggrin1: ! ممنون ازون دوستی که امضا رو برام درست کردن :)

پ.ن : مرتضی همین رو میخواستی ؟:|:|:|:|:biggrin1:!

اینم برا شما دوست گل @};-

qd362mrjxjirkg9p3vc4.png
\-------/
iv3y1prd0u29xuqfe5zn.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kavigne
سلام! دوستان اگه زحمتی نیست یه آواتار با اندازه ای حدود 640*360 میخوام (1خورده کمتر یا بیشتر ایرادی نداره!)، موضوعش گیم باشه (به سلیقه ی خودتون)، روش هم نوشته باشه Game Baz (یا حداقل جاش رو بذارید که خودم بتونم بنویسم!) . . . حجمش هم مهم نیست چقدر در بیاد، فقط یه چیز توووپی باشه!

اعتبارتون هم محفــــــوظه!:x

سلام! دوستان اگه زحمتی نیست یه آواتار با اندازه ای حدود 640*360 میخوام (1خورده کمتر یا بیشتر ایرادی نداره!)، موضوعش گیم باشه (به سلیقه ی خودتون)، روش هم نوشته باشه Game Baz (یا حداقل جاش رو بذارید که خودم بتونم بنویسم!) . . . حجمش هم مهم نیست چقدر در بیاد، فقط یه چیز توووپی باشه!

اعتبارتون هم محفــــــوظه!:x

دوست عزیز اینجا فقط اواتار برای این انجمن و فقط تو سایز گفته شده تو تو صفحه اول اواتار طراحی میشه
بعدشم کسی که اینجا فعالیت میکنه یعنی عاشقه این کاره و دوست داره به دیگران کمک کنه وگرنه کاره واقعا وقت گیری هست که حتما دیدید خیلی ها بودن و رفتن
پس با همه دوستان عزیز هستم لطفا با این جور جملات مثله اعتبار میدم حالمونو نگیرید
هر کی دوست داشت یا قدر هنر فرد رو دونست به خودش ربط داره که اعتبار بده یا نه
خیلی کوچیکیم :)

دوست عزیز اینجا فقط اواتار برای این انجمن و فقط تو سایز گفته شده تو تو صفحه اول اواتار طراحی میشه
بعدشم کسی که اینجا فعالیت میکنه یعنی عاشقه این کاره و دوست داره به دیگران کمک کنه وگرنه کاره واقعا وقت گیری هست که حتما دیدید خیلی ها بودن و رفتن
پس با همه دوستان عزیز هستم لطفا با این جور جملات مثله اعتبار میدم حالمونو نگیرید
هر کی دوست داشت یا قدر هنر فرد رو دونست به خودش ربط داره که اعتبار بده یا نه
خیلی کوچیکیم :)

عزیزم ، یه مدت که شما نبودی من توی این تاپیک فعالیت میکردم و میدونم چجوریه و چقدر سخته!
اعتبار هم نشانه ی تشکر دیگه! قصد بی احترامی نداشتم . . .

با همه ی این صحبت ها اگه کسی زحمت درخواست من رو هم بکشه ممنون میشم!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or