Captain_Black کاربر سایت Aug 29, 2011 #3,828 سلام دوستان عزیز اگه میشه چند تا آواتار از Twisted Metal و Sweet Tooth(دلقک معروف Twisted Metal) و DRIVER 2 بذارید.ممنون
سلام دوستان عزیز اگه میشه چند تا آواتار از Twisted Metal و Sweet Tooth(دلقک معروف Twisted Metal) و DRIVER 2 بذارید.ممنون
.:Metallica:. ⟁ Loyal Member Aug 29, 2011 #3,829 دوستان اگه میشه یه چنتا اواتار خفن از MW3 بزارید ! اگه متحرک بود چه بهتر !
.::XIII::. کاربر سایت Aug 29, 2011 #3,831 نوشته شده توسط ALI_sarvaretun: دوستان اگه میشه یه چنتا اواتار خفن از MW3 بزارید ! اگه متحرک بود چه بهتر ! بیشتر... خدمت شما Reactions: .:Metallica:.
نوشته شده توسط ALI_sarvaretun: دوستان اگه میشه یه چنتا اواتار خفن از MW3 بزارید ! اگه متحرک بود چه بهتر ! بیشتر... خدمت شما
✞ChrisT✞ کاربر سایت Aug 30, 2011 #3,833 سلام به همه دوستان اگه میشه 1 آواتار برام بزارین که یه شوالیه باشه یا یه همچین چیزی که شمشیر داشته باشه و شخصیت خشنی داشته باشه خیلی خیلی ممنون میشم
سلام به همه دوستان اگه میشه 1 آواتار برام بزارین که یه شوالیه باشه یا یه همچین چیزی که شمشیر داشته باشه و شخصیت خشنی داشته باشه خیلی خیلی ممنون میشم
Farzad1998 We are all In a big Nightmare کاربر سایت Aug 30, 2011 #3,834 نوشته شده توسط heyfenoon76: سلام اگه میشه چند تا اواتار و امضا از بازی mortal kombat بزارید ممنون بیشتر... من هم منتظرم بزارید
نوشته شده توسط heyfenoon76: سلام اگه میشه چند تا اواتار و امضا از بازی mortal kombat بزارید ممنون بیشتر... من هم منتظرم بزارید
MiL4D.CoYG کاربر سایت Aug 30, 2011 #3,835 نوشته شده توسط Milad Hero: اگه میشه از آرسنال هم چند تا آواتار و امضا بزارید ممنون بیشتر... تا حالا 3 بار درخواست دادم بزارید دیگه ممنون
نوشته شده توسط Milad Hero: اگه میشه از آرسنال هم چند تا آواتار و امضا بزارید ممنون بیشتر... تا حالا 3 بار درخواست دادم بزارید دیگه ممنون
wolverin کاربر سایت Aug 31, 2011 #3,836 سلام بچه های اشنا به فتوشاپ یه سوال دارم : من یه امضای متحرک ساختم و درست هم ذخیرش کردم سایز و حجمشم هم به امضای سایت میخوره اما وقتی اپلودش میکنم عین عکس میاد و حرکت نمیکنه چیکار کنم ؟ ممنون
سلام بچه های اشنا به فتوشاپ یه سوال دارم : من یه امضای متحرک ساختم و درست هم ذخیرش کردم سایز و حجمشم هم به امضای سایت میخوره اما وقتی اپلودش میکنم عین عکس میاد و حرکت نمیکنه چیکار کنم ؟ ممنون
LazaR AngeloV کاربر سایت Aug 31, 2011 #3,837 برای من یه امضا و آواتار از خنده بازار بذار بهترین جاهاش رو بذار !
✞ChrisT✞ کاربر سایت Aug 31, 2011 #3,838 نوشته شده توسط wolverin: سلام بچه های اشنا به فتوشاپ یه سوال دارم : من یه امضای متحرک ساختم و درست هم ذخیرش کردم سایز و حجمشم هم به امضای سایت میخوره اما وقتی اپلودش میکنم عین عکس میاد و حرکت نمیکنه چیکار کنم ؟ ممنون بیشتر... سلام داداش فرمتش رو چی گذاشتی شاید مشکل از فرمت عکست باشه شایدم مشکل از آپلودسنتر سایت باشه که اون فرمت رو قبول نمیکنه؟؟
نوشته شده توسط wolverin: سلام بچه های اشنا به فتوشاپ یه سوال دارم : من یه امضای متحرک ساختم و درست هم ذخیرش کردم سایز و حجمشم هم به امضای سایت میخوره اما وقتی اپلودش میکنم عین عکس میاد و حرکت نمیکنه چیکار کنم ؟ ممنون بیشتر... سلام داداش فرمتش رو چی گذاشتی شاید مشکل از فرمت عکست باشه شایدم مشکل از آپلودسنتر سایت باشه که اون فرمت رو قبول نمیکنه؟؟
LazaR AngeloV کاربر سایت Aug 31, 2011 #3,840 فرمتت باید PNG یا GIF باشه آپلود سنتر این خوبه IMG98.NET