RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 31, 2011 #3,526 نوشته شده توسط .::XIII::.: پیداش کردم:d بیشتر... >:d<>:d<>:d<o:-)=d>=d>=d>
kane کاربر سایت Jul 31, 2011 #3,527 نوشته شده توسط kane: امضا از Anathema هم بزاريد بسيار ممنون ميشم :d بیشتر... نبود؟
Nathan Drake Evanescence کاربر سایت Jul 31, 2011 #3,528 The Undertaker Spoiler اگه اعتبار ندی میرم Undertaker رو میکشم اعذا دار شی:d Reactions: {The Phenom}
mohammad.j کاربر سایت Jul 31, 2011 #3,529 نوشته شده توسط kane: نبود؟ بیشتر... منظورت گروه Anathema هست؟!اگه هست بیا:d http://up.iranblog.com/images/wxy0gi0f10s4a07gt9t.jpg
نوشته شده توسط kane: نبود؟ بیشتر... منظورت گروه Anathema هست؟!اگه هست بیا:d http://up.iranblog.com/images/wxy0gi0f10s4a07gt9t.jpg
Nathan Drake Evanescence کاربر سایت Jul 31, 2011 #3,530 نوشته شده توسط kane: نبود؟ بیشتر... چرا بود!:d Reactions: kane
.::XIII::. کاربر سایت Jul 31, 2011 #3,534 نوشته شده توسط SλdRa_ĦHĦ: اینو بکنید 40 کیلو بایت حجم ـشو. بیشتر... اینا خوبه؟یکی PNG هست یکی همGIF. آخرین ویرایش: Jul 31, 2011 Reactions: SΛDrA-HhH
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 31, 2011 #3,535 نوشته شده توسط Gabit0: .::XIII::. جان، بابت تعمیر کردن آواتارها ممنون، با چی حجمشون رو کم میکنی؟! با فوتوشاپ که هرکاری کردم نشد . . . بیشتر... سلام باید بری تو file بعد save imge بعد یه فلش رو به پایین زده دومی رو بزن یه جا سه بار نوشته jpeg بعدok بعد یه چبز میاره کیفیت عکس وحجم است که اون نرمال بزاری حله:d
نوشته شده توسط Gabit0: .::XIII::. جان، بابت تعمیر کردن آواتارها ممنون، با چی حجمشون رو کم میکنی؟! با فوتوشاپ که هرکاری کردم نشد . . . بیشتر... سلام باید بری تو file بعد save imge بعد یه فلش رو به پایین زده دومی رو بزن یه جا سه بار نوشته jpeg بعدok بعد یه چبز میاره کیفیت عکس وحجم است که اون نرمال بزاری حله:d
fifa 12 کاربر سایت Jul 31, 2011 #3,539 نوشته شده توسط fifa 12: میشه یک امضای حرکتی از این خوبا از batman arkham city بزارید بیشتر... چی شد
Bl@ckOpS کاربر سایت Jul 31, 2011 #3,540 با سلام چندتا اواتار و امضاي توپ از سورس اسنيپ در فيلم هاي هري پاتر ميخوام اگه ميشه .::XIII::. جان زحمتش رو بكشه :d
با سلام چندتا اواتار و امضاي توپ از سورس اسنيپ در فيلم هاي هري پاتر ميخوام اگه ميشه .::XIII::. جان زحمتش رو بكشه :d