.::XIII::. کاربر سایت Jul 13, 2011 #3,152 نوشته شده توسط ESPRIT: داداش شرمنده یادم رفت تایپ کنم پیر شدیم رفت !!! الزایمر :d داداش از uncharted 3 میخواستم >:d< ممنون بیشتر... شما به صفحات قبل نظر بیفکنید زیاد گذاشته ایم:d
نوشته شده توسط ESPRIT: داداش شرمنده یادم رفت تایپ کنم پیر شدیم رفت !!! الزایمر :d داداش از uncharted 3 میخواستم >:d< ممنون بیشتر... شما به صفحات قبل نظر بیفکنید زیاد گذاشته ایم:d
Molana کاربر سایت Jul 13, 2011 #3,155 نوشته شده توسط Molana: آقا یه حرکتی شبیه امضای خودت واسه من می تونی انجام بدی البته با بازیهای AC:BH و Twe Witcher 2 و Darksiders بیشتر... آقا به این درخواستمون که کسی رسیدگی نکرد ! لااقل یه امضا و آواتار باکلاس و قشنگ از بازی میرمهنا برام بذارید .
نوشته شده توسط Molana: آقا یه حرکتی شبیه امضای خودت واسه من می تونی انجام بدی البته با بازیهای AC:BH و Twe Witcher 2 و Darksiders بیشتر... آقا به این درخواستمون که کسی رسیدگی نکرد ! لااقل یه امضا و آواتار باکلاس و قشنگ از بازی میرمهنا برام بذارید .
.::XIII::. کاربر سایت Jul 13, 2011 #3,156 نوشته شده توسط goodgodhero: من یک امضا از اواتارم میخوام بیشتر... اول از همه یه اواتار از اواتارت:d اینم یه امضا از اواتارت Reactions: goodgodhero
نوشته شده توسط goodgodhero: من یک امضا از اواتارم میخوام بیشتر... اول از همه یه اواتار از اواتارت:d اینم یه امضا از اواتارت
veryhigh کاربر سایت Jul 13, 2011 #3,157 نوشته شده توسط veryhigh: آواتار و امضا از COH میخوام فقط تمش تاریک باشه ( کلا با تیره خیلی حال میکنم ) بیشتر... علاوه بر این بازی از saints row 3 هم بزارید اون بخشی که معلوم کردم برام خیلی مهمه مرسی
نوشته شده توسط veryhigh: آواتار و امضا از COH میخوام فقط تمش تاریک باشه ( کلا با تیره خیلی حال میکنم ) بیشتر... علاوه بر این بازی از saints row 3 هم بزارید اون بخشی که معلوم کردم برام خیلی مهمه مرسی
.::XIII::. کاربر سایت Jul 13, 2011 #3,158 نوشته شده توسط R43: سلام از DARKSIDER2 میخواستم بیشتر... Darksiders 2 پرمیوم
.::XIII::. کاربر سایت Jul 13, 2011 #3,159 نوشته شده توسط avannn: امضا و آواتار از ZLATAN IBRAHIMOVICH بذارید ممنونتون میشم بیشتر... خدمت شما
.::XIII::. کاربر سایت Jul 13, 2011 #3,160 نوشته شده توسط Molana: آقا به این درخواستمون که کسی رسیدگی نکرد ! لااقل یه امضا و آواتار باکلاس و قشنگ از بازی میرمهنا برام بذارید . بیشتر... خدمت شما Reactions: Molana
نوشته شده توسط Molana: آقا به این درخواستمون که کسی رسیدگی نکرد ! لااقل یه امضا و آواتار باکلاس و قشنگ از بازی میرمهنا برام بذارید . بیشتر... خدمت شما
.::XIII::. کاربر سایت Jul 13, 2011 #3,161 نوشته شده توسط veryhigh: علاوه بر این بازی از saints row 3 هم بزارید اون بخشی که معلوم کردم برام خیلی مهمه مرسی بیشتر... خدمت شما Saint Row 3 Reactions: irangame
نوشته شده توسط veryhigh: علاوه بر این بازی از saints row 3 هم بزارید اون بخشی که معلوم کردم برام خیلی مهمه مرسی بیشتر... خدمت شما Saint Row 3
veryhigh کاربر سایت Jul 13, 2011 #3,162 دمت گرم،فقط از company of heroes میزاری،از Split Second هم بزاری ممنون میشم،میخوام آواتارم رو عوض کنم بین این سه تا موندم هر کدوم بهتر بود میزارم مرسی....
دمت گرم،فقط از company of heroes میزاری،از Split Second هم بزاری ممنون میشم،میخوام آواتارم رو عوض کنم بین این سه تا موندم هر کدوم بهتر بود میزارم مرسی....
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 13, 2011 #3,163 سلام خدمت xiiمیگم یه اواتار قبل این اواتارت داشتی یارو کنار دریا بئد توی اون مایه ها داری
.::XIII::. کاربر سایت Jul 13, 2011 #3,164 نوشته شده توسط R43: سلام خدمت xiiمیگم یه اواتار قبل این اواتارت داشتی یارو کنار دریا بئد توی اون مایه ها داری بیشتر... اواتار یا امضا؟ فکر کنم داشته باشم حالا یه نگاه میندازم.
نوشته شده توسط R43: سلام خدمت xiiمیگم یه اواتار قبل این اواتارت داشتی یارو کنار دریا بئد توی اون مایه ها داری بیشتر... اواتار یا امضا؟ فکر کنم داشته باشم حالا یه نگاه میندازم.
essi belmont کاربر سایت Jul 13, 2011 #3,165 نوشته شده توسط .::XIII::.: ببین اینارو میپسندی:d بیشتر... با كمال پررويي به دل ننشست