Fenris Wolf کاربر سایت Mar 13, 2011 #2,237 این امضای منو یک مقدار عریض میکنید!؟؟؟؟فقط کیفیتش بهم نریزه! اون نوشته هایی مثل star hd رو پاک کنید و خود اسپارتاکوسشو پاک نکنید
این امضای منو یک مقدار عریض میکنید!؟؟؟؟فقط کیفیتش بهم نریزه! اون نوشته هایی مثل star hd رو پاک کنید و خود اسپارتاکوسشو پاک نکنید
omidpunisher کاربر سایت Mar 13, 2011 #2,238 نوشته شده توسط jaki: این امضای منو یک مقدار عریض میکنید!؟؟؟؟فقط کیفیتش بهم نریزه! اون نوشته هایی مثل star hd رو پاک کنید و خود اسپارتاکوسشو پاک نکنید بیشتر... Reactions: S.T Infamous
نوشته شده توسط jaki: این امضای منو یک مقدار عریض میکنید!؟؟؟؟فقط کیفیتش بهم نریزه! اون نوشته هایی مثل star hd رو پاک کنید و خود اسپارتاکوسشو پاک نکنید بیشتر...
NINJѦ Kill em With Kindness کاربر فعال Mar 14, 2011 #2,240 Batman: Arkham City Reactions: PAUSE, S.T Infamous and hadi sh
Squidward کاربر سایت Mar 17, 2011 #2,243 Spoiler میشه اینو کوچیکش کنین و اون کادرشو هم بردارید .( برای اواتار ) پیشاپیش ممنون .
hosein me کاربر سایت Mar 17, 2011 #2,244 نوشته شده توسط FAQ: Spoiler میشه اینو کوچیکش کنین و اون کادرشو هم بردارید .( برای اواتار ) پیشاپیش ممنون . بیشتر... بیا عزیز Reactions: Squidward
نوشته شده توسط FAQ: Spoiler میشه اینو کوچیکش کنین و اون کادرشو هم بردارید .( برای اواتار ) پیشاپیش ممنون . بیشتر... بیا عزیز
Squidward کاربر سایت Mar 17, 2011 #2,245 نوشته شده توسط hosein me: بیا عزیز بیشتر... داداش کلی ممنون .
M2Terrorism کاربر سایت Mar 17, 2011 #2,246 یکی سایز اینو برا اواتار درست کنه فقط اگه میشه کیفیتش کم نشه:
S.T Infamous کاربر سایت Mar 17, 2011 #2,247 نوشته شده توسط M2Terrorism: یکی سایز اینو برا اواتار درست کنه فقط اگه میشه کیفیتش کم نشه: بیشتر... Reactions: M2Terrorism
Apóllōn کاربر سایت Mar 18, 2011 #2,248 درود نمیدونم چرا وقتی این واسه اواتار انتخاب میکنم کیفیتش میاد پایین اگه میشه کاریش کرد لطفا درستش کنید اون کیفیتش از دست نده (یه جورایی عکس تار میشه..)
درود نمیدونم چرا وقتی این واسه اواتار انتخاب میکنم کیفیتش میاد پایین اگه میشه کاریش کرد لطفا درستش کنید اون کیفیتش از دست نده (یه جورایی عکس تار میشه..)
S.T Infamous کاربر سایت Mar 18, 2011 #2,249 نوشته شده توسط H!DeN: درود نمیدونم چرا وقتی این واسه اواتار انتخاب میکنم کیفیتش میاد پایین اگه میشه کاریش کرد لطفا درستش کنید اون کیفیتش از دست نده (یه جورایی عکس تار میشه..) بیشتر... حجمش بالاتر از ۱۸ KB است بخاطر همین کیفیت پایین میاد. اگه عکس اصلی رو داری بده تا درست کنم
نوشته شده توسط H!DeN: درود نمیدونم چرا وقتی این واسه اواتار انتخاب میکنم کیفیتش میاد پایین اگه میشه کاریش کرد لطفا درستش کنید اون کیفیتش از دست نده (یه جورایی عکس تار میشه..) بیشتر... حجمش بالاتر از ۱۸ KB است بخاطر همین کیفیت پایین میاد. اگه عکس اصلی رو داری بده تا درست کنم
NINJѦ Kill em With Kindness کاربر فعال Mar 18, 2011 #2,250 آخرین ویرایش: Mar 19, 2011 Reactions: Lord Stark and S.T Infamous