Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Sep 21, 2010 #1,636 نوشته شده توسط T!tan: اگر میشه با این عکس ها یه امضای درست و حسابی بگذارید. خیلی خیلی ممنون:d عکس اول عکس دوم عکس سوم عکس چهارم عکس پنجم عکس ششم بیشتر... 0 آواتار - 1 امضا: *اگر باز نشدن، رفرش بزنین، اگر باز هم باز نشدن، بگین تا دوباره آپلود کنم*
نوشته شده توسط T!tan: اگر میشه با این عکس ها یه امضای درست و حسابی بگذارید. خیلی خیلی ممنون:d عکس اول عکس دوم عکس سوم عکس چهارم عکس پنجم عکس ششم بیشتر... 0 آواتار - 1 امضا: *اگر باز نشدن، رفرش بزنین، اگر باز هم باز نشدن، بگین تا دوباره آپلود کنم*
S Soap McTavish کاربر سایت Sep 21, 2010 #1,637 اگه میشه چندتا اواتار و امضا از Maifa 2 و joe تو Mafi2 بذارین ممنون
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Sep 21, 2010 #1,638 نوشته شده توسط Rey Mysterio_619: سلام. میشه این درخواست من رو هم قرار بدید: بیشتر... 8 آواتار - 2 امضا: *اگر باز نشدن، رفرش بزنین، اگر باز هم باز نشدن، بگین تا دوباره آپلود کنم* امضا:
نوشته شده توسط Rey Mysterio_619: سلام. میشه این درخواست من رو هم قرار بدید: بیشتر... 8 آواتار - 2 امضا: *اگر باز نشدن، رفرش بزنین، اگر باز هم باز نشدن، بگین تا دوباره آپلود کنم* امضا:
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Sep 21, 2010 #1,639 نوشته شده توسط LORD GAMES: سلام اينو خودم اومدم درست كنم كيفيتش بد ميشه :d اينو يك جوري ميخوام درست كنين كيفيتش خوب بشه ممنون :d:d پشتشم تمِ BC باشه مثل مال خودم :d بیشتر... 1 آواتار - 0 امضا: *اگر باز نشدن، رفرش بزنین، اگر باز هم باز نشدن، بگین تا دوباره آپلود کنم* Reactions: PouяiД
نوشته شده توسط LORD GAMES: سلام اينو خودم اومدم درست كنم كيفيتش بد ميشه :d اينو يك جوري ميخوام درست كنين كيفيتش خوب بشه ممنون :d:d پشتشم تمِ BC باشه مثل مال خودم :d بیشتر... 1 آواتار - 0 امضا: *اگر باز نشدن، رفرش بزنین، اگر باز هم باز نشدن، بگین تا دوباره آپلود کنم*
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Sep 21, 2010 #1,640 نوشته شده توسط amirrezan95: سلام امیررضا:d یه سوال دارم فقط از گیم ها آواتار و امضا درست میکنی یا نه ؟؟؟ اگه نه من چندتا آواتار و امضا از فرهاد مجیدی میخواستم (ساده نباشه ؛ جلوهای گرافیکیش زیاد باشه) فقط پیام خصوصیشون کن ) بیشتر... مسخره بازی در نیارین دیگه، همینجا میزارم! :d 1 آواتار - 1 امضا: *اگر باز نشدن، رفرش بزنین، اگر باز هم باز نشدن، بگین تا دوباره آپلود کنم* امضا:
نوشته شده توسط amirrezan95: سلام امیررضا:d یه سوال دارم فقط از گیم ها آواتار و امضا درست میکنی یا نه ؟؟؟ اگه نه من چندتا آواتار و امضا از فرهاد مجیدی میخواستم (ساده نباشه ؛ جلوهای گرافیکیش زیاد باشه) فقط پیام خصوصیشون کن ) بیشتر... مسخره بازی در نیارین دیگه، همینجا میزارم! :d 1 آواتار - 1 امضا: *اگر باز نشدن، رفرش بزنین، اگر باز هم باز نشدن، بگین تا دوباره آپلود کنم* امضا:
S Soap McTavish کاربر سایت Sep 21, 2010 #1,641 نوشته شده توسط Soap McTavish: اگه میشه چندتا اواتار و امضا از Maifa 2 و joe تو Mafi2 بذارین ممنون بیشتر... یه حالی به ماهم بده ممنون +rep
نوشته شده توسط Soap McTavish: اگه میشه چندتا اواتار و امضا از Maifa 2 و joe تو Mafi2 بذارین ممنون بیشتر... یه حالی به ماهم بده ممنون +rep
Noirique کاربر سایت Sep 21, 2010 #1,643 نوشته شده توسط Soap McTavish: یه حالی به ماهم بده ممنون +rep بیشتر... امضا از Joe نتونستم درست کنم ! اگر از خود ویتو می خواهید بگید تا درست کنم . Reactions: Soap McTavish
نوشته شده توسط Soap McTavish: یه حالی به ماهم بده ممنون +rep بیشتر... امضا از Joe نتونستم درست کنم ! اگر از خود ویتو می خواهید بگید تا درست کنم .
S Soap McTavish کاربر سایت Sep 21, 2010 #1,644 ایول همینم قنیمته اگه تونستی بیشتر از Maifa2 بذار rep حلالت!!!
S Soap McTavish کاربر سایت Sep 21, 2010 #1,645 اگه زحمتی نیست بیشتر بذارین(mafia 2) یه سوال شما با چه برنامه ای این امضا و اواتار هارو درست میکنین؟؟؟
اگه زحمتی نیست بیشتر بذارین(mafia 2) یه سوال شما با چه برنامه ای این امضا و اواتار هارو درست میکنین؟؟؟
amirrezan95 کاربر سایت Sep 21, 2010 #1,646 ممنون میتونی یه امضا دیگه تو سایز 600 در 50 از فر هاد مجیدی بزاری برام با سایز 30 کیلوبایت (برا یه فروم دیگه میخوام ):d آخرین ویرایش: Sep 21, 2010
ممنون میتونی یه امضا دیگه تو سایز 600 در 50 از فر هاد مجیدی بزاری برام با سایز 30 کیلوبایت (برا یه فروم دیگه میخوام ):d
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Sep 21, 2010 #1,647 فقط یه امضا الکی درست کردم ، ولی بد نشد Reactions: Soap McTavish
Noirique کاربر سایت Sep 22, 2010 #1,649 نوشته شده توسط LEBRON JAMES: دوستان اگه ممکنه چندتا آواتار - امضا از سری یاکوزا می خواستم. پیشاپیش ممنون.:d بیشتر... 3 آواتار - 2 امضا Reactions: Aʍir Rәzʌ
نوشته شده توسط LEBRON JAMES: دوستان اگه ممکنه چندتا آواتار - امضا از سری یاکوزا می خواستم. پیشاپیش ممنون.:d بیشتر... 3 آواتار - 2 امضا