درجه سني Heavy Rain مشخص شد !

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

MANIX

کاربر سایت
heavyrain111.jpg

درود.

BBFC امروز درجه سني Heavy Rain را 15 سال اعلام كرد.

بازي قرار است بدون حذف صحنه و يا مرحله اي از بازي عرضه شود.
همچنين گفته شده است كه زمان هر Cut-Scene در بازي چيزي بين 52 ثانيه و 17 دقيقه است.

اين بازي به احتمال زياد در February امسال به صورت انحصاري براي PS3 عرضه خواهد شد. همچنين در ادامه سوني اعلام كرده است كه تاريخ دقيق عرضه بازي در هفته هاي آينده اعلام خواهد شد.

منبع

اصلا فکرشو نمیکردم همیچن درجه ای بگیره خیلی جالبه ولی تو انگلیس بشتر بازی ها درجه سنی کمتری میخوره نمیدونم چرا فکر کنم تو آمریکا بازی +18 بگیره :biggrin1: آخه ملت بی جنبن :p

اتفاقا بازي چيز خاصي نداره.

صحنه ي رقص مديسون براي صاحب بار كه Topless هست ديگه چيزي معمول در بازي ها تبديل شده. مثلا The Godfather 2 و God of War همينطور بودند.

خشونت بازي هم چيز خاصي نيست و ممكنه چند تا صحبه قتل معمولي به سبك بازيها Adventure وجود داشته باشه.

يك صحنه مربوط به حمام رفتن مديسون هم هست كه اون هم با اين تفاسير چيز خاصي نيست.
در كل بازي فقط به خاطر Nudity ممكن بود درجه بالا بگيره كه اونم چيز خاصي نداره و كلا س..ك..س در بازي به سبك Fahrenheit وجود نداره.

ولی یکم عجیب هست چون مساله فکر نکنم درک کردن اون صحنه باشه چون اون چیزی که من توی دمو دیدم درک کردنی برای یک بچه 15 ساله نیست اون فقط مغزش به سمت بحث تحریک جنسی میره چون اگر قرار بر این بود که از نظر درک باشه فیلم irreversible که در اون صحنه تجاوز به طور کامل به مونیکا بلوچی نشون داده میشه اون درجه بالا سنی و جزئ فیلم های ممنوعه در خیلی از کشور ها را نمیگرفت
كلا س..ك..س در بازي به سبك Fahrenheit
قربونت برم من فارنهایت را 4 بار تموم کردم صحنه س.ک.س کجاش داشت

آخرین ویرایش:
اتفاقا بازي چيز خاصي نداره.

صحنه ي رقص مديسون براي صاحب بار كه Topless هست ديگه چيزي معمول در بازي ها تبديل شده. مثلا The Godfather 2 و God of War همينطور بودند.

خشونت بازي هم چيز خاصي نيست و ممكنه چند تا صحبه قتل معمولي به سبك بازيها Adventure وجود داشته باشه.

يك صحنه مربوط به حمام رفتن مديسون هم هست كه اون هم با اين تفاسير چيز خاصي نيست.
در كل بازي فقط به خاطر Nudity ممكن بود درجه بالا بگيره كه اونم چيز خاصي نداره و كلا س..ك..س در بازي به سبك Fahrenheit وجود نداره.
آره اینو هستم فارنهایت دیگه اون اواخر بازی شورشو در آورده بود ...

قربونت برم من فارنهایت را 4 بار تموم کردم صحنه س.ک.س کجاش داشت
پس معلومه کلا بازی نکردیش:biggrin1:
هر چند فارنهایت هم چند نسخه داشت! من اون نسخش که رو ps2 بازی کردم هیچ سانسوری نداشت:biggrin1:

خیلی ها سبک بازی ، جو بازی ، داستان فوق العاده ، گیم پلی و خیلی چیزای دیگه رو ول کردن گیر دادن به 2تا صحنه Nud*ty !!
حالا 18 یا 15 انو فقط به خاطر 2،3 تا صحنه س * ک * س *ی فرقی نمیکنه
چه 18 چه 15 به داستان و گیم پلی و جو لطمه ای نمیزنه
همونطور که بعضی ها indigo prophecy رو با سانسور بازی کردن و لذت هم بردن
بحث در مورد این قسمت از این بازی منحصر به فرد کاملا بی معنیه

:laughing:دوستان اون پست قبلی من شوخی بود.حالا تو ایران چه ممنوع بشه چه نشه،HR فن ها میخرن.تازه اگه هم ممنوع بشه که دیگه ملت واسه خریدنش از سر کول هم بالا میرن!
ظاهرا اینا زیاد به بازی های PS3 کار ندارند.فکر نکنم حتی یه بار هم بشینن HR بازی کنن

:laughing:دوستان اون پست قبلی من شوخی بود.حالا تو ایران چه ممنوع بشه چه نشه،HR فن ها میخرن.تازه اگه هم ممنوع بشه که دیگه ملت واسه خریدنش از سر کول هم بالا میرن!
ظاهرا اینا زیاد به بازی های PS3 کار ندارند.فکر نکنم حتی یه بار هم بشینن HR بازی کنن
سلام . اینا بازی های کنسول رو اصلا بازی نمیکنن .یادمه جلو lost and demand زده بودن pc:eek:

نه بابا اگه بحث اینجور چیزا باشه اینا به همه چی کار دارن چه ps3 چه 360 چه wii:laughing:
مگه یادت نیست حتی به عکس روی جلد heavenly sword هم رحم نکردن :eek:

امروز BBFC دليل +15 سال بودن بازي رو گفت. BBFC مي گويد ، بازي با اينكه داراي صحنه هايي از قبيل قتل كودك ، قاتل سريالي و فحشا است ، ولي با اين حال همچنان +15 سال است.

BBFC هم چنان ادامه داد كه بازي داراي " ديالوگهاي حاوي فحش ، خشونت و سك*س است."

"اين چيز عجيبي نيست كه مردم در بازيها بمريند و خيلي از بازيها مرگ در آنها وجود دارد. مردم هميشه در بازيها كشته مي شوند"

" كاملا آشكار است كه آنها آدمهاي واقعي نيستند و يا آدمهاي حقيقي نقش آنها را ايفا نمي كنند. تمام چيزهاي مربوط به اين به خون و خشونت ختم مي شود. ما همان درجه سنيي را براي اين بازي لحاظ كرديم كه در مورد يك فيلم قرار مي دهيم. اين بازي مناسب مخاطبان +15 است."

اين در حالي است كه مثل اين كه ديويد كيج با آستراليا مشكل دارد.

كيج در ماه قبل گفته بوده است:" تا آنجايي كه من مي دانم ، آستراليا نسخه كامل بازي را گرفته . نميدانم ولي فكر كنم كه كمي جنگ و دعوا سر عرضه بازي در آستراليا داشته باشيم."

" هنوز وارد بحث نشده ايم ولي كمي برش در بعضي قسمتها بايد انجام دهيم. البته اين برش ها خيلي كم هستند و چيزي نيست كه بگوييم: اوه تمام پروژه من به خاطر اين كه مجبور بودم آن تغييرات را بدهم تغيير كرد. "

برخورد كرن در مورد رده سني بازي همانند يك فيلم عالي ترين حركت از سوي BBFC بود.

هر چقدر این بریتانیایی ها شعور دارن این استرالیایی ها ....

دوستان--از كجا ميشه فهميد نسخه اصل كدومه؟؟؟من الان دارم ولي نميدونم اصله يا نه؟؟؟

دوستان--از كجا ميشه فهميد نسخه اصل كدومه؟؟؟من الان دارم ولي نميدونم اصله يا نه؟؟؟
خو توی تاپیک مربوطه بپرس!نسخه اصل و بدل نداره که!منظورت چیه؟(منظورت رو هم توی تاپیکش بپرس)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or