درباره پچ های oblivion

سلام به بچه های با معرفت خودمون
سوال خیلی مهمی دارم هرکی بلده توروخدا بگه

من متوجه شدم یه سری پچ برای بازی oblivion هستش چندتاشون رو کپی کردم اما نمی دونم باید چیکارشون کنم بحث اینقدرام ساده نیست هرکی تو جریانه برای من پیام بزاره ممنونم
عکسارو نمیتونم بزارم اما اینجری بگم بازی oblivion بهترین بازی دنیا می شه با این پچ ها هر کی میدونه بگه

من یه پچ از این بازی دارم حجمش حدود 2 گیگ هست ولی در کل من با نصب این پچ تقییر خاصی احساس

نکردم البته شاید مراحلی به بازی اضافه شده باشه که من دیگه جلو نرفتم

سلام به بچه های با معرفت خودمون
سوال خیلی مهمی دارم هرکی بلده توروخدا بگه

من متوجه شدم یه سری پچ برای بازی oblivion هستش چندتاشون رو کپی کردم اما نمی دونم باید چیکارشون کنم بحث اینقدرام ساده نیست هرکی تو جریانه برای من پیام بزاره ممنونم
عکسارو نمیتونم بزارم اما اینجری بگم بازی oblivion بهترین بازی دنیا می شه با این پچ ها هر کی میدونه بگه

منظورت از اینکه کپی کردی ولی نمیدونی چی کار کنی چیه؟ کدوم پچ رو نصب کردی؟
اگه منظورت shivering isles هست که یه جزیره تو بازی اضافه میشه که باید بری توی اون جزیره و وارد یه مجسمه دهان مانند بشی تا به دنیای پچ وارد بشی. یعنی از طریق خود بازی اصلی.محل دقیق جزیره رو یادم نیست. تو تاپیک اصلی بپرس دوستان دگه کمکت کنن.

خوب من متوجه نمیشم...منظور شما ها Expansion های بازی هست،یا Patch های بازی که برای رفع مشکلات بازی ارائه میشن.

بهتره اول این مورد مشخص بشه تا بهتر بحث کنیم.

اصلن سوال ایشون درباره نصبش نبود! اینکه بعد از نصب باید چی کار کنه؟ در مورد یکی از اکسپنشن ها هم من توضیح کوتاهی دادم. باز میان میگن ستاپش کن! :cheesygri

يه سري اكسپنشن ها اين طور نيست! مثل سيمز ... ترتيب نصب داره و بايد در پوشه جداگونه نصب بشه ...
نه expansion های oblivion راحت نصب میشه...مشکلی هم نیست.

اصلن سوال ایشون درباره نصبش نبود! اینکه بعد از نصب باید چی کار کنه؟ در مورد یکی از اکسپنشن ها هم من توضیح کوتاهی دادم. باز میان میگن ستاپش کن! :cheesygri
خوب من گفتم که درست نفهمیدم منظورش چیه!

هر Expansion ـی که نصب میکنی...توی بازی که میری که pop up واست میاد که توضیح داده چه چیزی به بازیت اضافه شده و چی کار باید بکنی...تقریبا عین یه quest واست اضافه میشه که باید انجام بدی و واسه یک سری از این quest ها واقعا باید سر کیسه رو شل کنی و حداقل یه 10000 هزار تایی خرج کنی.

اگر بازم مشکلی بود در خدمتم.

موفق باشید.

سلام
من اکسپنشن ها رو دانلود کردم یه نفر گفت باید قبل از نصبش پچ 1.1 یا همچین چیزی نصب کنی اونو هم دانلود کردم ولی وقتی میخواستم برم تو بازی اررور میداد دوباره دوستان گفتن بعد از پچ باید کرک مخصوص اون پچ رو هم دوباره دانلود و جایگزین کنی که این بار با دانلود و جایگزین کردن کرک پچ با کلیک بر رویه بازی سیستم من کرش میکرد اگه ممکنه یه نفر یه لینک درست و حسابی از پچ لازم برایه نصب اکسپنشن ها و کرکش بزاره
ممنون

ببینید یه فایل با پسوند 7z بود که یه سری شمشیر اظافه می کرد یه چیزایه دیگه هم بود که جاش نیست بگم برای کپی کردنه نه ستاپ کسی اکه فایل پچشو داره ادرس بده من دانلود کنم مچکر

ببینید یه فایل با پسوند 7z بود که یه سری شمشیر اظافه می کرد یه چیزایه دیگه هم بود که جاش نیست بگم برای کپی کردنه نه ستاپ کسی اکه فایل پچشو داره ادرس بده من دانلود کنم مچکر
چیزی که شما داری Mod بازیه. برای نصب Modها بهترین راه استفاده از برنامه Oblivion Mod Manager. این بازی یکی از بازی هایی که بیشترین Modها رو داره. و این برنامه برای اینه که Modها رو کنترل کنه و در صورت تداخل اون ها با هم دیگه بهت بگه.
اینم سایت خود برنامه است. من خیلی وقت پیش ازش استفاده کردم و در مورد استفاده ازش نمی تونم کمکی بهت کنم.

سلام
من اکسپنشن ها رو دانلود کردم یه نفر گفت باید قبل از نصبش پچ 1.1 یا همچین چیزی نصب کنی اونو هم دانلود کردم ولی وقتی میخواستم برم تو بازی اررور میداد دوباره دوستان گفتن بعد از پچ باید کرک مخصوص اون پچ رو هم دوباره دانلود و جایگزین کنی که این بار با دانلود و جایگزین کردن کرک پچ با کلیک بر رویه بازی سیستم من کرش میکرد اگه ممکنه یه نفر یه لینک درست و حسابی از پچ لازم برایه نصب اکسپنشن ها و کرکش بزاره
ممنون

مطمئنی اکسپنشن دانلود کردی؟ حجم اکسپنشن نزدیک به یک گیگه!) (یه کم کمتر ) فکر کنم همون طور که دوستمون در بالا گفت شما مود دانلود کردی. یعنی یه ماموریت یا مثلن یه مود که توش یه چیز ایی به بازی اضافه میشه.مثل شمشیر های دیگه و .....حجم فایلت چقدر بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or