دختر مرموز Re5 کیست ؟

Sweet Jesus

کاربر سایت
Warning ! Spoiler Ahead !
اگر به نحوی هنوز چند نسخه از بازی را تمام نکرده اید یا نمیخواهید پایان یا اطلاعاتی از آنها را بدانید ، این Thread را مطالعه نکنید ( چشم بسته تشکر کنید :laughing: )

همه ما در پایان تریلر E3 از Resident Evil 5 یه دختر بلوند رو دیدیم که یکی از بزرگترین علامت سوال های این تریلر رو تشکیل میده.
اما اینکه این دختر کیست و در آفریقا چه میکند ؟
تاکوچی ( تهیه کننده بازی ) در مصاحبه با Famistu ( که درست قبل از انتشار تریلر انجام شد ) در پاسخ به سوال درباره دختر مرموز گفت که این دختر زمان زیادی از عمرش را در اسارت به سر برده است ، و قبلا در RE حضور داشته است. در اینجا به راحتی عده زیادی از شخصیت های مونث بازی از لیست حذف میشوند و فقط Claire Redfield و Sherry Birkin باقی میمانند.
Claire در نسخه Veronica در آزمایشگاه پاریس شرکت آمبرلا دستگیر و اسیر شد و Sherry در پایان نسخه دوم توسط دولت و ارتش دستگیر شد ولی در Wesker's Report خواندیم که " شری جاش پیش ما امنه "
خب ، Claire ردفیلد با موهای قهوه ای شاید هم مسی :biggrin1: در نسخه دوم تقریبا 20 سال سن داره ، بنابراین الان باید 30 سالش باشه که خب ، این دختر بلوند یکم برای این سن زیادی جوونه بعلاوه موهاش بلونده :biggrin1:
اما شری ، شری در نسخه دوم 12 ساله بوده ، یعنی الان 22 سالشه ( ... :biggrin1: میخوره دیگه بهش ؟ ... ) و ضمنا موهاش بلونده :biggrin1: و ضمنا اسیر هم بوده ، اما تیر خلاص تاکوچی !
" این دختر هنوز از اسارت در نیومده ! " در حالی که کلیر در نسخه Veronica از زندان فرار میکنه.
اما یه شخصیت دیگه هم اینجا هست که بهش پرداخته نشده !
Elza Walker این شخصیت رو فقط Super Fan های بازی میشناسن چون تابحال تو هیچ نسخه رسمی Resident Evil دیده نشده.
سوال :
پس توی این لیست چیکار میکنه :
و قبلا در RE حضور داشته است.
؟
جواب این سوال بسیار سادست ! Elza در یک نسخه ریلیز نشده از بازی حضور داشته ، یعنی در یک RE حضور داشته ، ولی ریلیز نشده ... و با شناختی که از تاکوچی و مصاحبه هاش دارم ( مثل DMC , RE2 , LP ) بعید نیست سعی در اخفال ما داشته باشه :biggrin1:
بنابراین به احتمال
  • 90 % شری بریکین
  • 10% الزا واکر
  • -10% کلیر ردفیلد
دختر مرموز نسخه پنجم هستند !

من یه چیزی با اجازه بگم البته اینجا همه دوستای من هستید و من قصد بدی ندارم فقط برای شوخی می گم :biggrin1: .
تا حالا به درصد بندیاتون دقت کردین ؟ 10 کلیر 10 الزا و 90 شری یا فرقی نمی کنه هر چند ولی به خدا من حساب کردم شد 110 خوب این یکم با ریاضیات مغایر نه :biggrin1:.

بازم می گم برای شوخی گفتم کسی به دل نگیره :biggrin1:

من یه چیزی با اجازه بگم البته اینجا همه دوستای من هستید و من قصد بدی ندارم فقط برای شوخی می گم
تا حالا به درصد بندیاتون دقت کردین ؟ 10 کلیر 10 الزا و 90 شری یا فرقی نمی کنه هر چند ولی به خدا من حساب کردم شد 110 خوب این یکم با ریاضیات مغایر نه :biggrin1:.
بازم می گم برای شوخی گفتم کسی به دل نگیره :biggrin1:
تکاوچ جان دقیقا هدف درصد بندی من هم همین بود من خودم با شوخی خواستم بگم که 10% 10% 90%
اشتباه :p;)

:D
برای هرکدوم جداگانه از 100 حساب شده ...
البته فقدان ریاضی در مغزم رو بشدت احساس میکنم :D ( کلا فقدان کلی چیز هست تو مغزم :p )
آهاون اینم عکس :
The Girl ... or Woman btw here is the pic :

Elza :

Claire :

Sherry :

آخرین ویرایش:
:D
برای هرکدوم جداگانه از 100 حساب شده ...
البته فقدان ریاضی در مغزم رو بشدت احساس میکنم :D ( کلا فقدان کلی چیز هست تو مغزم :p )
آهاون اینم عکس :
The Girl ... or Woman btw here is the pic :

Elza :

Claire :

Sherry :
به نظر من Claire اگه به ابروها و نزدیک بودن چشم هاش نگاه کنید متوجه میشید
تازه به نظر من Claire چون محبوبیت زیادی داره 120% Claire
موهاشم رنگ کرده:cheesygri

برای Claire زیادی پیره ، ضمنا داستان یکم تکراری میشه ! برای بار دومه که Claire و Chris تو یه بازی هستند
نه بابا اين ژاپني ها خيلي چيز هاي عجيب غريبي هستند خوبه حالا اين كلر 29 سالشه
توي متالگير 4 يه زنه هست كه اخر متال گير 1 با اسنيك فرار ميكنه توي 4 جونترم شده اونوقت اسنيك قد جد من سن داره و پيره

برای Claire زیادی پیره ، ضمنا داستان یکم تکراری میشه ! برای بار دومه که Claire و Chris تو یه بازی هستند
مگه نسخه چهارم! ليون و Ada براي دومين بار كنار هم نبودن! كه ميگي دوبار بشه بد ميشه.
اين شخصيت كه گفتيد مگه موهاش بلونده!
من كه ميگم اشلي هم موهاش بلوند بود هم اين كه مدتي اسير بود. به احتمال 90 درصد اشلي!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or