Free Gamer
کاربر سایت
دمت گرم قربونت اگه میشه یه خلاصه ای هم از سری the elder scrolاز نسخه اولش تا اسکایریم بزارین یه مشکل اقا تو اسکایریم چجور باید عضو دارک برادر هود شد ?رفتیم اون پیرزنه که پسر کوچیکه گفته بود رو کشتیم ولی چیزی نشد
دمت گرم قربونت اگه میشه یه خلاصه ای هم از سری the elder scrolاز نسخه اولش تا اسکایریم بزارین یه مشکل اقا تو اسکایریم چجور باید عضو دارک برادر هود شد ?رفتیم اون پیرزنه که پسر کوچیکه گفته بود رو کشتیم ولی چیزی نشد
جای دو بازی خالیه، سرخ پوست مرده و مافیا 1نه 2 ، که من دوتاش بصورت کتاب خریدم فارسی و بسیار کامل .حدودا دویست صفحه میشه، ولی ارزشش داره بره روی سایت
جای دو بازی خالیه، سرخ پوست مرده و مافیا 1نه 2 ، که من دوتاش بصورت کتاب خریدم فارسی و بسیار کامل .حدودا دویست صفحه میشه، ولی ارزشش داره بره روی سایت
تو بخش راهنمای قدم به قدم فروم ، تایپیک راهنمای بازی موجوده . اونجا سوالت وبپرس
خوب همون مقاله روخلاصه اش کن و بنویسش برای فروم . حدودا 35000 کلمه اش کن و بعد بذارش تو فروم .
کاری که آقا حسین میگه رو نکن گر چه وجود این مقالات تو سایت خوبه ولی فکر نمی کنی حقوق اون کتاب مربوط به دنیای بازی ـه از نظر شرعی که هیچی از نظر مالی اون زحمت کش ها نشستن داستان کامل رو در اوردن ترجمه کردن تایپ و ویراستار و طراحی جلد و چاپ و عرضه و....
حالا شما فکر نمی کنی تایپ اون مطالب به اونا ضرر نمی رسونه.اونا برداشتن بازهایی که داستانشون سخت تو اینترنت پیدا میشه رو کتاب کردن بهمون میدن
من الان خودم کتاب اسکایریم و مکس پین(جلد1)ـش رو دارم ولی عمراً ازش بخوام برای مقاله ای در زمینه این بازی ها استفاده کنم مگر چند صفحه ی اول
جهنم اگه خواستی همچین کاری کنی لازم نیست 35000 تا کلمه اش کنی چند پست ـه اش کن راحت شی
اونا زحمت نکشیدن . اونا مفت خوری کردن و به قول معروف از آب گل آلود ماهی گرفتن . کلی سایت تو اینترنت هست که این داستان ها رو رایگان منتشر میکنه . اینا هم فقط گرفتن ترجمه کردن تا یه پولی به جیب بزنن . شما هم که پول ترجمه رو دادی . پس رایگان منتشرش کن ! همونطور که از اولش هم رایگان بوده .
ببین از ی سو حرفت درسته، برای این که اونا هزینه و زحمت ترجمه رو کشیدن ولی دو نکته مد نظرت باشه یک اگه آز لحاظ کپی رایت بخوای حساب کنی من پول پرداخت کردم و مفتی بدست نیومدهبعد من خودم کار ترجمه پارسال برای تایپک wwe کردم و تکی اخبار بروز قرار میدادم و کار سنگینی ولی من هیچ وقت همه چیز و به اسم خودم نمیزنم و از تهیه کننده ها و صحبت میکنم ولی فعلا وفت کار ندارم و به قولی این کار 250 صفحه است! من که نمیخوام همه رو قرار بدم بلکه به نقل حسین جان خلاصه کار با اجازه قرار داده میشه و تازه تبلیغی هم هست برای تشویق به خرید خود کتاب .به هر حال هیچ سو استفاده ای قرار نیست بشه یا به اسم خودم بخوام استفاده کنمحرف شما متین (منم خودم میگم اونا مفت خورن)ولی خب کم زحمتی نیست کتاب چاپ کردن(سود خوبی هم براشون داره)ولی همه ی این داستان ها مفت مفت تو اینترنت پیدا نمیشن ها....مثلا من داستان مس افکت رو تا حالا ندیدم اسکایریمو ندیدم(ولی مکس پین و مافیا رو تا دلت بخواد دیدم)بازم من از اینکه حرفمو بد رسوندم عذر می خوام لااقل ذکر منبع که الزامی هست؟؟؟
ببین از ی سو حرفت درسته، برای این که اونا هزینه و زحمت ترجمه رو کشیدن ولی دو نکته مد نظرت باشه یک اگه آز لحاظ کپی رایت بخوای حساب کنی من پول پرداخت کردم و مفتی بدست نیومدهبعد من خودم کار ترجمه پارسال برای تایپک wwe کردم و تکی اخبار بروز قرار میدادم و کار سنگینی ولی من هیچ وقت همه چیز و به اسم خودم نمیزنم و از تهیه کننده ها و صحبت میکنم ولی فعلا وفت کار ندارم و به قولی این کار 250 صفحه است! من که نمیخوام همه رو قرار بدم بلکه به نقل حسین جان خلاصه کار با اجازه قرار داده میشه و تازه تبلیغی هم هست برای تشویق به خرید خود کتاب .به هر حال هیچ سو استفاده ای قرار نیست بشه یا به اسم خودم بخوام استفاده کنم
حرف شما متین (منم خودم میگم اونا مفت خورن)ولی خب کم زحمتی نیست کتاب چاپ کردن(سود خوبی هم براشون داره)
ولی همه ی این داستان ها مفت مفت تو اینترنت پیدا نمیشن ها....مثلا من داستان مس افکت رو تا حالا ندیدم اسکایریمو ندیدم(ولی مکس پین و مافیا رو تا دلت بخواد دیدم)
بازم من از اینکه حرفمو بد رسوندم عذر می خوام لااقل ذکر منبع که الزامی هست؟؟؟
ببین از ی سو حرفت درسته، برای این که اونا هزینه و زحمت ترجمه رو کشیدن ولی دو نکته مد نظرت باشه یک اگه آز لحاظ کپی رایت بخوای حساب کنی من پول پرداخت کردم و مفتی بدست نیومدهبعد من خودم کار ترجمه پارسال برای تایپک wwe کردم و تکی اخبار بروز قرار میدادم و کار سنگینی ولی من هیچ وقت همه چیز و به اسم خودم نمیزنم و از تهیه کننده ها و صحبت میکنم ولی فعلا وفت کار ندارم و به قولی این کار 250 صفحه است! من که نمیخوام همه رو قرار بدم بلکه به نقل حسین جان خلاصه کار با اجازه قرار داده میشه و تازه تبلیغی هم هست برای تشویق به خرید خود کتاب .به هر حال هیچ سو استفاده ای قرار نیست بشه یا به اسم خودم بخوام استفاده کنم