دانلود GTA Legacy برای PS2 (نسخه سوپر مد GTA SA)

فقط سعید میگم داداش داری از نسخه 1.3 US با همون لینکی که بهت دادم داری روش کار میکنی درسته؟
آخه بهترین نسخه اش همونه کلا
1.0 اون هات کافی داره که بنظرم کلا مزخرفه و باگ هایی هم داره علاوه بر اون
ولی 1.3 بهتره
نسخه برای من خیلی فرق نداره، با هر نسخه ای که بشه مود کرد ما میتونیم کار کنیم.
ولی چیز مهم تری که هست نسخه 1.0 خیلی راحت تر مود میشه و بخاطر همین پیشنهادیه برای وقتی که میخوای مود کنی، پس شاید به همون پورت کنم...

• Like
Reactions: Master Reiden
نسخه خیلی خوبیه ولی مثلا مشکل داره برای مثال مرحله زیرو خیلی زودتر میگن سوخت هلیکوپترت تموم میشه بخاطر یه باگی
کلا سعید اون نسخه ۱.۳ هم پچ واید اسکرین مدرن داره هم مشکلاتش فیکس تر شده نسبت به ۱.۰ وگرنه اون نسخه های ۳.۰ کلا خوب نیست بنظرم
۱.۳ فکرنکنم فایلاش خیلی فرق داشته باشه نسبت به ۱.۰ و خیلی سخت نباشه مود زد
درکل تلاشتو بکن رو ۱.۳ بزنی انشالله شد شاید من دوباره سن اندریاس رو شبیه ساز رفتم با دوبله
اون ریمستریم که خودم روش کارمیکردم معلوم نیست اصلا چون حتی نت ندارم
ببینم چی میشه.
راجب نسخه ریمستر خودت، یه راه انتشارش لیست صرفا مودهاییه که نصب کردی و شاید آموزش نصبشون، آپلود کل بازی که الان دیگه بالای پنج شیش گیگ باید شده باشه با مودها کار سختیه...
یه راه منطقی دیگه هم اینه یه VPS بخری و بازی رو توی اون مود کنی و بعد ایزی آپلود کنی.

• Like
Reactions: Master Reiden
بعد میدونی چیه سعید مثلا مود تکسچرای HD ریختم نگاهشون میکنی چه دور چه نزدیک چشات کلا درد میگیره یه حالتیه انگار بیش از حد با کیفیته
بعد مثلا مود rosa هم رو این updatedclassic که کلی فیکس داره هم اجرا نمیشه کلا
درکل خیلی مواقع میره رو مخ
حتی updatedclassic
Usertrack playerاش هم کرش میکنه
نمیدونم چیکار کنم سعید
تکسچر که با کیفیت باشه اما فلت باشه فایده نداره، همین تکسچرای HD صرفا کیفیت بالا دارن بعضا، بخاطر همین توی بازی انگار داری به یه عکس با کیفیت نگاه می‌کنی برای همین جذاب نمیشه خیلی

چه کردی سعید با دوبله
من اون پروژه ریمستر برای سیستمای ضعیف رو احتمالا کلا بزارمش کنار چون آخرین پکی هم که پیدا کردم بی‌نقص نبودش و انگاری هرکدوم یه مشکلی داره
بنظرم کلا ولش چون دیگه نمیکشم خودمم اصلا سن آندریاس بازی نمیکنم یجورایی این پروژه تکو تنها کلا لغو شد شایدم یروز رفتم سراغش شک دارم
اینم که شد مثل همون V LEGACY.
View attachment 324835
چند وقته حس و حال کار کردن روش رو ندارم، ایشالا مجدد سعی میکنم برم سمتش.
راجب پروژه خودت، آره مود مزخرف زیاده و پیدا کردن ورژن های درست حسابی‌شون سخته، احساس می‌کنی داری و علاقه‌ت رو نسبت بهش از دست میدی یمدت بزار کنار و مجدد بعدا دست بگیرش.

بر منکرش لعنت 😄
😂😂

آقا من هر از چند گاهی یه ایده به ذهنم میزنه.. بلافاصله ردش میکنم..
میگم شاید خیلیا باهاش موافق نباشن..
ایده م این بود که دوست داشتم یه گروه تلگرامی بزنم و هر کدوم از دوستان که خواستن عضو بشن..
در حد یه دورهمیِ دوستداران ps2 که هست، نیست؟

نظرتون چیه شما؟

😂😂

ایده م این بود که دوست داشتم یه گروه تلگرامی بزنم و هر کدوم از دوستان که خواستن عضو بشن..

نظرتون چیه شما؟
همین‌جا بمونیم بهتره، دلم نمی‌خواد به بهونه گروه تلگرام تاپیک ps2 اینجا غیرفعال شه و بمیره...

• Like
Reactions: amin200200
😂😂

نظرتون چیه شما؟
بسیار عالیه
ولی اون موقع اینجا از همین یکم رونق هم میفته

• Like
Reactions: Amir rad
View attachment 344701
یکم سرچ زدم برای پورت دوبله اما نتیجه خاصی نداشت چون فایل های ps2 سن آندریاس راه حل خاصی برای استخراجشون پیدا نکردم که بخوایم تست بکنیم اصلا میاره یا نه صداهارو
بتونی استخراج هم بکنی ایمپورت نمیتونی مجدد بکنی...
اسم و ترتیب فایل ها بین PS2 و PC متفاوته...
برای PS2 یه ابزار نوشتم که 90 درصد تکمیل شده ولی دیگه وقت نکردم برم سمتش...

• Like
Reactions: MohammadAVGN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or