در رابطه با کاهش کیفیت تکسچرها اصلا باهاتون موافق نیستمخیلی خوب هست. تلاش قابل تقدیری است و می تواند برای کسانیکه هنوز پلتفرم پی اس دو را نگه داشته اند، از این مود استفاده کنند. ولی احساس می کنم که با وجود قرار دادن این مخلفات، کیفیت تکسچر بازی خیلی اومده بود. اگر کف خیابون های نسخه مود شده رو تصاویر ببینید، می فهمید که حتی از نسخه اصلی پایین تر هست و یه جور شبیه بازی های پی اس وان شده. کمی ذوق میزنه ولی چهره کاراکترها از دور خیلی خوب کار شده ولی از نزدیک وقتی فرانکلین می بینم، زیاد جالب درنیومده. منو تغییر اسلحه و شخصیت ها هم جالبه و اگر سازنده قصد داره که ماموریت های جی تی آی وی هم قرار بده، خیلی قدم رو به جلویی برداشته. گرچه به نظرم پیاده سازی آن ها به آن حد نزدیک ظاهر نشه و حتی به جایی برسه که به علت سنگینی، قابل بازی بر کنسول نشه. چون هدف برای من انجام آن روی کنسول نسل ششمی است و نه روی پی سی. چون روی پی سی ترجیح میدیم که همون V را بازی کنیم!
بنده خودم تست کردم و واقعا در بیشتر تکسچرها پیشرفت قابل توجه دیدم
در رابطه با صورت کاراکتر ها... هرچی نباشه بازی باید یک جوری باشه ک روی ps2 قابل اجرا باشه، با این محدودیت های سخت افزاری هم واقعا سازندگانش کار جالب توجهی روی چهره ها انجام دادن
در رابطه با ماموریت های gta v، صد در صد نمیشه که بگیم درحدو اندازه خود gta v کار میشن، به دلیل محدودیت های سخت افزاری مطمعنن به صورت قابل توجهی ضعیف تر هستن ولی به نظر من این هم یک قدم خیلی بزرگ به سمت جلو در عرصه مودینگ هستش بازی های ps2 هست
در آخر این پروژه تازه در مراحل اول توسعه است (تازه ورژن 0.111 اومده بیرون) مطمعنن در آینده از این هم بهتر میشه
حتی با صحبت هایی که قبلا با دنیل 69 داشتم میگفت قصد دارم قابلیت اضافه کردن مود به بازی روهم فراهم کنم! (بدون نیاز به ویرایش فایل iso بازی!) که واقعا خیلی جالبه
--
جدای از تمام این تفاسیر، شما اگر تغییر در شیوه نور پردازی بازی و حذف شدن اون فیلتر زرد رنگ رو حتی به تنهایی در نظر بگیری این بازی ارزش امتحانو داره