moha112233
کاربر سایت
دوستان مودم من جاي يه كابل لن فقط داره و واي فاي هم ندارم.
الان ميتونم از كابل يو اس بي براي انتقال بازيها استفاده بكنم؟
بله. من هم با کابل USB انتقال میدم و سرعت انتقالش 1mb/s هست. از هیچی بهتره :d
دوستان مودم من جاي يه كابل لن فقط داره و واي فاي هم ندارم.
الان ميتونم از كابل يو اس بي براي انتقال بازيها استفاده بكنم؟
ضمن تشکر از تاپیک خوبتون ، بنده فایل رو از جای دیگه تهیه کردم چگونه میشه منتقل کرد ؟
The Last Of US R1
از طریق USB چطوری هست میشه توضیح بدین ؟؟
منم جدیدا همین مشکل رو دارم اعصابم بهم ریختههمه ی مراحل بالا رو کامل مو به مو و دقیق انجام دادم اما همیشه تو قسمت internet connection ارور میده !!
کسی هست کمک کنه؟
همه ی مراحل بالا رو کامل مو به مو و دقیق انجام دادم اما همیشه تو قسمت internet connection ارور میده !!
کسی هست کمک کنه؟
منم جدیدا همین مشکل رو دارم اعصابم بهم ریخته
تو صفحه قبل اشاره کردن که آنتی وایروس و فایروال رو خاموش کنیدجدیدا اینترنت کانکشن فیلد میشه! باید چه کار کنیم؟ ورژن جدید این برنامه نمیاد؟
همه ی مراحل بالا رو کامل مو به مو و دقیق انجام دادم اما همیشه تو قسمت internet connection ارور میده !!
کسی هست کمک کنه؟
منم جدیدا همین مشکل رو دارم اعصابم بهم ریخته
جدیدا اینترنت کانکشن فیلد میشه! باید چه کار کنیم؟ ورژن جدید این برنامه نمیاد؟
تو صفحه قبل اشاره کردن که آنتی وایروس و فایروال رو خاموش کنید
برای من که اینطوری درست شد
دقیقا تایید میشه بنده هم همیشه بک میزنم و اصلا خدا را شکر مشکلی ندارمدوستان اصن تست کانکشن نگیرید و وقتی بهش میرسید دکمه ی back رو بزنید
در ضمن توی PSX هم من همیشه آی پی زیر رو انتخاب می کنم[LTR]192.168.x.x[/LTR]
بهتر جواب میده
سلام
من الان 3 تا پارت بازی FL رو گرفتم الان که میخوام به ps4 انتقال بدم با مشکل روبرو شدم
وقتی که تو 4 resume رو میزنم حدودا یه 6-7 تایی توی PSX میاد !منم نمیدونم کدوم پارت رو باید کجا وارد کنم
راستش همینجوری تو هر کدوم از اون جاها پارت ها مختلف رو شانسی گزاشتم و resume رو زدم دیدم داره کار میکنه تا 1 GB رفت دوباره رفت رو استفاده از اینترنت !
وقتی هم که پارت اول رو میزنم تو اون جا ها تو PSX و میرم از تو 4 resume میکنم ارور میده و دانلود نمیکنه فقط وقتی پارت اول که همون 00 باشه رو میزنم اونطوری میشه