چرا برنامه psx لازمه، همه کارها مثل آموزش هست، فقط از این روش میتونین بالاترین سرعت انتقال رو داشته باشین، بسته به مودمتون هم متفاوفته، واسه من حدود 80 مگابیت انتقال میداد، یعنی 10 مگابایت در ثانیهدوست عزیز میشه قسمت وارد کردن ایپی وارد کردن تو pC بیشتر توضیح بدید؟ یک سوال دیگه این روش به برنامه PSX نیاز نداره؟
توی pc هم تنها کاری که شما باید بکنین اینه که کارت شبکه ـتون رو به یه مبدا تبدیل کنین برای ps4، این کار هم از طریق دادن یه ip منحصر بفرد قابل انجامه، شما میرین توی control panel و میرین توی network and internet و بعدش network and sharing center و از اونجا change adapter settings (برای ویندوز 7 و 8 به این شکله)
از اونجا باید روی ethernet کلیک راست کنین و properties بزنین، بعد روی internet protcol v 4 کلیک میکنین و properties زیرشو میزنین تا صفحه ip ـها باز بشه
بعدش یه ip و subnet به شکلی که من دادم میدین، اگه نمیخواین اینترنت وصل باشه میتونین gateway رو خالی بزارین، بعدش برنامه رو که باز کنین میبینین این ip که اینجا وارد کردین، مثلا واسه من 125 آخرشه، برنامه psx هم همین ip رو نشون میده، بقیه کاراشو هم طبق pdf انجام میدین و proxy رو طبق همین ip و portـی که psx میده وارد میکنین و بقیه کارا