مرسی این اموزش رو تو سایت کنسول فا بود فک کنم دیدم ولی اینم مشکل داره مشکلش اینه که ای پی که psx میده رو هیجا استفاده نمیکنه بخاطر همین psx اصلا به ps4 وصل نیست و وقتی دانلود رو شروع میکنی از اینترنت میکشه و psx و ps4 اصلا به هم کانکت نیستن
ممنون این کار رو الان انجام دادم ولی تو این حالت اصلا ip نمیگیره و همون اولین گزینه ارور میده ولی وقتی از طریق وای فای این کار رو انجام میدم درسته و ارور نمیگیره ولی سرعت بالا نیست همون 2 مگ هست!اون IP که PSX میده همونه که قسمت IPV4 میده، اگه کارهارو درست انجام داده باشی اون 2 تا آی پی مثل هم میشن
حتما کانکشن وای فای رو Shared کن، لپ تاپ و PS4 رو همزمان باهم Restart کن دوباره انتخاب کن
همون اول که برنامه PSX باز میکنی از قسمت کشویی که جلوی IP نوشته کلیک کن احتمالا یه آی پی دیگه هم هست که همونه که داخل قسمت IPV4 نوشته شده، با اون آی پی برنامه رو Start کن
ممنون این کار رو الان انجام دادم ولی تو این حالت اصلا ip نمیگیره و همون اولین گزینه ارور میده ولی وقتی از طریق وای فای این کار رو انجام میدم درسته و ارور نمیگیره ولی سرعت بالا نیست همون 2 مگ هست!
یعنی خلاصه بگم الان ipv4 که از رو دیتیل خوندم با ip ه psx که اولش میده یکیه ولی وقتی تو تنظیم ps4 این ip رو به عنوان p*r*o*x*y میزنم ip نمیگیره و ارور میده
ممنون این کار رو الان انجام دادم ولی تو این حالت اصلا ip نمیگیره و همون اولین گزینه ارور میده ولی وقتی از طریق وای فای این کار رو انجام میدم درسته و ارور نمیگیره ولی سرعت بالا نیست همون 2 مگ هست!
یعنی خلاصه بگم الان ipv4 که از رو دیتیل خوندم با ip ه psx که اولش میده یکیه ولی وقتی تو تنظیم ps4 این ip رو به عنوان p*r*o*x*y میزنم ip نمیگیره و ارور میده
مگه میشه به PC دوتا کابل زد?خب معلومه از طریق وای فای سرعت پایینه
کابل از مودم به PC و یک کابل از مودم به PS4 وصل کن از این طریق 10-15 مگ هست که باز بهتره
مگه میشه به PC دوتا کابل زد?
مگه دیتا از وای فای انتقال داده میشه?
درود
دوستان اپدیت بازیهارو میشه از طریق فلش مموری نصب کرد یا نه؟
اگه میشه طریقه ریختنشم بگید
ممنون
سلام، دیتای R1 رو میشه برای بازی R2 داد به ps4؟ ممنون
192.168.137.1 رو میده بعضی وقتا هم 192.168.137.122 رو میده که هیچ کدومش ip نمیگیره موقع testچه IP میده؟ اینجا بنویس آی پی که PSX میده
192.168.137.1 رو میده بعضی وقتا هم 192.168.137.122 رو میده که هیچ کدومش ip نمیگیره موقع test
اقا سوال منم در یابیدبچه ها یه سوالی داشتم از داخل ps4 نمیشه دیتای بازی هارو به pc منتقل کرد؟ به خاطر اینکه من بازی هارو از خود ps دانلود میکنم بعد ممکن پر بشه و بخوام دیتاش رو جایی نگه دارم ایا راهی هست؟ یا فقط از pc میشه به ps4 ریخت؟
شرمنده اگه جاش اشتباهی مطرح کردم تاپیک ها خیلی زیاده گیج شدم