دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام
من یه مشکلی دارم
بازی toren رو از استور سونی خریدم ( اکانتم ریجن 1 هست ) / تو استور زده حجم بازی 2.3 گیگ هست ، اوکی ؟
وقتی از خود استور بازی رو میفرستم تا تو کنسول دان بشه اونجا حجم رو میزنه 4 گیگ و 685 مگ !!!!
بعد جالبه وقتی دانلود رو متوقف میکنم و از قسمت اول نرم افزار psx لینک دانلود بازی رو میگیرم و میارم تو دانلود منیجر اونجا حجم بازی میشه 2.08 !!!!
الان دقیقا من باید چیکار کنم ؟!
تو نرم افزار psx دو تا لینک میاره که طبق آموزش ها گویا من فقط باید لینک بازی رو از اون اولی بگیرم چون رفتم لینک پایینی رو دادم به دانلود منیجر دیدم اون هم 2.32 گیگ حجم داره
الان مشکل کجاست ؟!

احتمالا PSX دو تا لینک بهت میده، اون حجم 2.3گیگ که حجم بازیه و ما بقی حجم آپدیت بازیه، اول اون 2.3 گیگ که بهت داده دانلود کن بعد موقغ انتقال احتمالا ازت یه لینک دیگه هم میخاد اونم لینک آپدیته که لازمه اونم دانولد کنید

سلام
من یه مشکلی دارم در انتقال بازی بلودبورن : وقتی با برنامه وصل میشم همه چیز درسته ولی موقع انتقال بازی تا 25 مگ میره بعد از اون قطع میشه و یه ارور هم میده CE-32955-4 اگر میشه راهنمایی کنید

با تشکر

درست شد .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
یک سوال داشتم!
مودم من تک پورت هست (لن).
برای مثال: من دیتا بازی مورد نظر رو تو pc دارم، ولی از اونجایی که مودم تک پورت هست، نمیتونم از مودم استفاده کنم! میخوام اینترنت موبایل رو به pc انتقال بدم و کنسول رو از طریق wi-fi به اینترنت وصل کنم. از حجم نت موبایل که کم نمیشه؟ این روش کار میکنه؟ (همونطور که گفتم دیتا رو دارم و فقط برای انتقال دیتا به کنسول این کار رو انجام میدم)

سلام
من وقتی روی کنسول ps4 در قسمت شبکه و proxy server پورت مخصوص به psx که 8080 هست می زنم اینترنت در کنسول برقرار نمیشه و نمی تونم از psx استفاده کنم

سلام دوستان
یک سوال داشتم!
مودم من تک پورت هست (لن).
برای مثال: من دیتا بازی مورد نظر رو تو pc دارم، ولی از اونجایی که مودم تک پورت هست، نمیتونم از مودم استفاده کنم! میخوام اینترنت موبایل رو به pc انتقال بدم و کنسول رو از طریق wi-fi به اینترنت وصل کنم. از حجم نت موبایل که کم نمیشه؟ این روش کار میکنه؟ (همونطور که گفتم دیتا رو دارم و فقط برای انتقال دیتا به کنسول این کار رو انجام میدم)

اره کار میکنه ولی سرعتش خیلی پایین میاد و شارژتم کم نمیشه
میگم مگه مودمت وای فای نداره؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

سلام
من وقتی روی کنسول ps4 در قسمت شبکه و proxy server پورت مخصوص به psx که 8080 هست می زنم اینترنت در کنسول برقرار نمیشه و نمی تونم از psx استفاده کنم

فایروال و انتی ویروس رو غیرفعال کن وقتی تنظیماتو وارد کردی تست کانکشن نزن

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Last edited by a moderator:
من مشکل cannot download دارم
به این صورت عمل می کنم که یک مقدار از فایل را گذاشتم دانلود شد بعد pause کردم بعد در قسمت local نرم افزار psx آدرس فایل را از روی کامپیوتر دادم بعد که دانلود را استارت می کنم می نویسه cannot download با شماره ارور ce-36244-9
لطفاً کمک کنید

سلام دوستان...
من جدیدا یه مشکلی پیدا کردم و اونم اینه که دیتای هر بازی رو که میخوام ترانسفر کنم وسط کار با ارور Cannot Download مواجه میشم و زمانی که PSX رو ری استارت میکنم درست میشه....مشکل از کجاست ؟؟؟
چون تقریبا 20 بار این ارور رو میده داره کلافم میکنه...

من یک Update رو با این برنامه دانلود کردم
بعد برنامه رو بستم آپدیت رو هم دانلودش توسط IDM تموم شد تا اینجای کار مشکلی نداشتم
وقتی دوباره PSX رو باز کردم و متصلش کردم به PS4 حالا چجوری آپدیت رو روی کنسول COPY کنم ؟

با سلام
دوستان من تازه ps4 گرفتم زیاد وارد نیستم چند تا سوال واسم پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید
1.دستگاه من 1216b مشکلی با اجرای این برنامه نداره و تغییراتی واسه تنظیمات برنامه نمی خواد
2. من یه بازی رو از قبل دانلود کردم از طریق لینک هایی که بچه ها گذاشتن مثلا دموی فیفا، می تونم از طریق کنسول(بدون وصل شدن به برنامه و کامپیوتر) تو psn دانلود کنم بعد از اینکه یه مقدار دانلود کرد دانلود متوقف کنم از طریق برنامه بریزم بدون اینکه به psn وصل بشم(صفحات قبل رو که خوندم نوشته بودند احتیاج به نت نیست فقط باید از طریق لن کامپیوتر و کنسول به مودم وصل کرد) منظورم این همون موقع باید دانلود کنم یا میشه گذاشت تو لیست دانلود بعد از طریق این برنامه ریخت.
با تشکر

سلام
من یه اکانت ظ 2 فیفا گرفتم هر کاری می کنم با psx دیتا رو انتقال بدم یه مشکل عجیب بر می خوره
پارت اول که نزدیک به 3.380 گیگ هست از طریق psx دانلود از توی PC میشه(در صورتی که چنین فایلی با همین اسم اما نه با این حجم در پوشه دارم) بعد دانلود دیگه نمیره سراغ پارت بعدی(با اینکه در تنظیمات آدرس فولدر دیتا رو دادم)و شروع می کنه به نصب این پارت که ارور میده که
cannot install CE-34016-4
لطفاً کمک کنید دو روزه گیر کردم اینجا
هنوز نتونستم بعد یک هفته از خرید PS4 یه بازی روش انجام بدم

آخرین ویرایش:
سلام دوستای گل.من تمام مرحله های انتقال دیتا به کنسول رو همونجوری که توی سایتها اموزش دادن انجام میدم ولی سرعت دانلود شدیدا پایین هست(من از وای فای استفاده می کنم)چیکار کنم؟مشکل چی هست؟

رفقای عزیز خواهش میکنم اگز امکانش هست جواب من رو بدین.انقال از طریق psx رو انجام دادم اما حالا که میخواد نصبش کنه به 100% که میرسه ارور cannot instal میده.میدونید مشکلش چی هست؟ممنون میشم کسی جوابمو بده

Last edited by a moderator:
سلام.بچه ها من دیتای بازی starwars رو از طریق psx انتقال دادم منتها 280 MB اخرش رو نداشتم دانلود کردمش و داخل فولدر بازی paste کردم و دوباره resume کردم.دانلود که تمام شد شروع به نصب کرد ولی وقتی به %100 میرسه ارور میده و پیغام cannot instal میده.کسی میدونه مشکل چی هست؟ممنون میشم اگر کسی جواب بده بدجوری گیر کردم

سلام.بچه ها من دیتای بازی starwars رو از طریق psx انتقال دادم منتها 280 MB اخرش رو نداشتم دانلود کردمش و داخل فولدر بازی paste کردم و دوباره resume کردم.دانلود که تمام شد شروع به نصب کرد ولی وقتی به %100 میرسه ارور میده و پیغام cannot instal میده.کسی میدونه مشکل چی هست؟ممنون میشم اگر کسی جواب بده بدجوری گیر کردم
داداش بهترین راهش اینه که یباردگه پاک کنی دیتا از کنسول دوباره انتقال بدی منم یبار سر آپدیت ویچر اینطوری شد

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

دوستان من آپديت قبلي ويچرو دارم راهي هست برا نصب آپديت جديد از قبلي استفاده كنم ما بقيشو با psx بگيرم؟ ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk
منظورت 1.10 نه نمیشه کل فایل عوض کرده منم میخاستم گولش بزنم باتغیرنامش ولی نشد

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or