دانلود و انتقال بازی ها و آپدیت بازی های پلی استیشن 4 از PC به PS4 با استفاده از برنامه B4Y Life

دادا سر کار رفتی تا حالا کسی با این روش بن نشده دلیلی هم برای بن شدن وجود نداره چون لایسنس بازی ها رو از پی اس ان میگیرید

مرسی از راهنماییتون....درضمن بعضی ها اینجا مشکل حاد دارن..یه فکری به حال خودشون بکنن!

دوستان من تمامی مراحل رو انجام دادم اما هنوزم با انتقال از PC به PS4 مشکل Cannot download دارم ! جاوا ۷ رو نصب کردم و فایروالم خاموشه ! آنتی ویروس هم ندارم ! run as هم اجرا می کنم اما هنوز مشکل بابرجاست ! خواهشا راهنمایی کنید ! IP هم برسی کردم مشکلی نداشت !

دوستان من تمامی مراحل رو انجام دادم اما هنوزم با انتقال از PC به PS4 مشکل Cannot download دارم ! جاوا ۷ رو نصب کردم و فایروالم خاموشه ! آنتی ویروس هم ندارم ! run as هم اجرا می کنم اما هنوز مشکل بابرجاست ! خواهشا راهنمایی کنید ! IP هم برسی کردم مشکلی نداشت !

ادرس و لینک فایل رو میذاری بعدش ADD کنی؟(قبل از این که گزینه START رو بزنی)

سلام و با تشکر ویژه بابت برنامه خوبتون :d

من تونستم با یک مودم ساده D-LINK 2520U با یک USB و یک LAN از برنامه استفاده کنم

فقط من هنوز بازی Wolfenstein رو نگرفتم، میخواستم ببینم آپدیت بازی همون 2 فایل قبلی هستند یا آپدیت جدیدتری هم اومده؟

چون حجم فایل ها زیاده میخواستم تا قبل از خرید بازی دانلود کنم:d

من همه نرم افزارا مورد نیازشو ردیف کردم و آی پی و اینا رو هم خود Bay life قبول میکنه ولی هر کاری میکنم با کنسول تو تست کانکشن تو همون قسمت Obtain IP Adress ارور میده.فایروالم خاموشه و هیچ آنتی ویروسی هم نصب نیست و فایل رو هم Run as administor میکنم.

من همه نرم افزارا مورد نیازشو ردیف کردم و آی پی و اینا رو هم خود Bay life قبول میکنه ولی هر کاری میکنم با کنسول تو تست کانکشن تو همون قسمت Obtain IP Adress ارور میده.فایروالم خاموشه و هیچ آنتی ویروسی هم نصب نیست و فایل رو هم Run as administor میکنم.

PS4 ت به چی وصله؟
منظورم اینه که آیا با کابل وصلش کردی به مودم یا با وای فای؟
اگر با کابل وصلش کردی به کامپیوتری که برنامه B4Y روش اجرا میشه اشتباه کردی و دلیل این مشکلی که میگی همینه.

پی اس4 با کابل به پی سی وصله.الان آی پی رو Successful میزنه (آی پی سیتینگشو manual کردم)ولی هرکاری میکنم اینترنت کانکشن رو Fail میده.

خوب اشکال کار همینجاس نیازی نیست که ps4 رو با کابل به Pc وصل کنی. یعنی اصلاً اشتباهه. کابل Ps4 رو بزن به مودمت و pc رو هم وصل کن به مودم خودشون از طریق DHCP آی پی میگیرن تنظیمات MANUAL رو هم بردار بذار رو AUTO. فقط PROXY pS4 رو آی پی و پورت نرم افزار B4Y رو بده. همین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or