MiladKhafan
کاربر سایت
بالاخره این روش اگه خطری هست دیگه ازش استفاده نکنم...لطفا بگید
دادا سر کار رفتی تا حالا کسی با این روش بن نشده دلیلی هم برای بن شدن وجود نداره چون لایسنس بازی ها رو از پی اس ان میگیرید
دوستان من تمامی مراحل رو انجام دادم اما هنوزم با انتقال از PC به PS4 مشکل Cannot download دارم ! جاوا ۷ رو نصب کردم و فایروالم خاموشه ! آنتی ویروس هم ندارم ! run as هم اجرا می کنم اما هنوز مشکل بابرجاست ! خواهشا راهنمایی کنید ! IP هم برسی کردم مشکلی نداشت !
مرسی از راهنماییتون....درضمن بعضی ها اینجا مشکل حاد دارن..یه فکری به حال خودشون بکنن!
آدرس و لینکو قرار میدم بعدش Add میکنم . در آخر هم Start رو میزنم !ادرس و لینک فایل رو میذاری بعدش ADD کنی؟(قبل از این که گزینه START رو بزنی)
من همه نرم افزارا مورد نیازشو ردیف کردم و آی پی و اینا رو هم خود Bay life قبول میکنه ولی هر کاری میکنم با کنسول تو تست کانکشن تو همون قسمت Obtain IP Adress ارور میده.فایروالم خاموشه و هیچ آنتی ویروسی هم نصب نیست و فایل رو هم Run as administor میکنم.
پی اس4 با کابل به پی سی وصله.الان آی پی رو Successful میزنه (آی پی سیتینگشو manual کردم)ولی هرکاری میکنم اینترنت کانکشن رو Fail میده.
بله میشه. فقط موقع فرستادن فایل از pc به ps4 سرعتت خیلی میاد پایین.میشه پی اس4 رو هم با وایرلس وصل کرد؟چون مودم اونور خونست این یه ور دیگه!