GRID
کاربر سایت
این دقیقا چی هست؟!
منظورم ترک های دی ال سی جدید the last of us هست...مث اینکه منتشر شده ترک هاش تو itunes
این دقیقا چی هست؟!
منظورم ترک های دی ال سی جدید the last of us هست...مث اینکه منتشر شده ترک هاش تو itunes
نزدیک یه ساعت ساند ترک جدید داره ، البته یه سریشون ورژن جدید قطعات قبلین...
من هیچجا به صورت آلبوم نتونستم پیداش کنم فعلا این رو داشته باشید از Uتیوب گرفتمش:
دانلود:
Code:http://i3.0in.in/iTube%2f848200-The%20Last%20Of%20Us%20(Vol.%202)%20-%20Full%20OST%20(Gustavo%20Santaolalla).mp4
دوستان اهنگي كه اخر assassins creed black flag پخش ميشه ، هموني كه اون زنه ميخونه و ادوارد همه رو دور ميز ميبينه و ميره به سمت دخترش رو اگه قرار بديد ممنون ميشم
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
درود و سپاس از شما
اما گرامی لینک دانلود این لینکی که دادید کار نمیکنه برای همین بازی omerta
از جای دیگری ندارید؟
The last Of Us Volume 2
LastUsVol2-GS.zip (117,63 MB) - uploaded.net
یا
LastUsVol2-GS.zip - Rapidu.net
یا
FreakShare - Easy One-Click File Hosting
یا
Download file LastUsVol2.GS.zip
اینم کاور
از این لیچر میتونی مستقیم کنی همون لینک ها رو. سرعتشم خوبه.دوستان میشه یه لینک دیگه از این Volume 2 آلبوم موسیقی TLOU بذارید ؟ اون بالایی ها رو نتونستم دانلود کنم :d
The Last of US OST v.2دوستان میشه یه لینک دیگه از این Volume 2 آلبوم موسیقی TLOU بذارید ؟ اون بالایی ها رو نتونستم دانلود کنم :d
این موسیقی رو من از لینکی که دوستانمون گذاشتن دانلود و بعد دوباره داخل سایت خودم آپلود کردم .درود و سپاس از شما
اما گرامی لینک دانلود این لینکی که دادید کار نمیکنه برای همین بازی omerta
از جای دیگری ندارید؟