دانلود موسیقی بازی ها (پست اول خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنونم
Crysis رو کل آهنگاش از تورنت دان کردم آهنگاش قشنگ بود ولی اونی که می خواستم توش نبود
Crysis Warhead هم داره دان میشه ولی فقط یه دونه Seed داره :(

ممنونم
Crysis رو کل آهنگاش از تورنت دان کردم آهنگاش قشنگ بود ولی اونی که می خواستم توش نبود
Crysis Warhead هم داره دان میشه ولی فقط یه دونه Seed داره :(

خوب بهم می گفتی لینک می دادم !! :| اگه لیست آهنگاشو خواستی برات می ذارم !! ببین می فهمی کدومه :|:d

با سلامی دوباره
ببخشید میشه لینک اهنگ های بازی Brutal Legend رو قرار بدین ممنون:d

جزو بازیایی که خیلی آهنگ داره !!

Mediafire

آقا يه خواسته ي عجيب غريب دارم .
مرحله ي 13 black ops كه تو rebirth island بود.ا.نجايي كه با hudson رو نفر بر نشسته بوديم بعد از اينكه با هليكوپتر ميزننمون بقيه بازي رو بايد پياده و با ماسك مخصوص ادامه بديم.از اينجا به بعده بازي يه آهنگ خيلي باهال داشت .اگه فهميدي كدومو ميگم ممنون ميشم بزاريدش

آقا يه خواسته ي عجيب غريب دارم .
مرحله ي 13 black ops كه تو rebirth island بود.ا.نجايي كه با hudson رو نفر بر نشسته بوديم بعد از اينكه با هليكوپتر ميزننمون بقيه بازي رو بايد پياده و با ماسك مخصوص ادامه بديم.از اينجا به بعده بازي يه آهنگ خيلي باهال داشت .اگه فهميدي كدومو ميگم ممنون ميشم بزاريدش
والا اسم آهنگش نمی دونم چیه !! اگه خودت اسمشو پیدا کنی ممکنه بتونم برات پیدا کنم :d
شرمنده

والا اسم آهنگش نمی دونم چیه !! اگه خودت اسمشو پیدا کنی ممکنه بتونم برات پیدا کنم :d
شرمنده
اسم آهنگارو از كجا ميتونم پيدا كنم؟(دشمنتون شرمنده)
در ضمن تو تاپيكه آواتار و امضا هم گفتم .واقعا امضايه زيبايي داريد

آقا اون تريلره اسكايريم بودش كه اژدها زاده داشت از دسته يه اژدها فرار ميكرد تا اينكه رسيد به يه دره بعد مجبور شد باهاش بجنگه.يه آهنگ هم خوني داشتش ميشه اونو بزاريد؟!!!:d
راستي يه سوال اينجا نميشه از موسيقيه فيلما درخواست داد؟

آقا اون تريلره اسكايريم بودش كه اژدها زاده داشت از دسته يه اژدها فرار ميكرد تا اينكه رسيد به يه دره بعد مجبور شد باهاش بجنگه.يه آهنگ هم خوني داشتش ميشه اونو بزاريد؟!!!:d
راستي يه سوال اينجا نميشه از موسيقيه فيلما درخواست داد؟
والا نمی دونم کدومو میگی !!؟؟ اما برات می ذارم خودت گوش بده به آهنگاش ببین کدومه :d
لینک

بگو ممکنه برات پیدا کنم !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or