A.T.HELLBOY
کاربر سایت
باو می دونم کدوم آهنگو میگی !!:d ولی خودمم اسمشو نمی دونم حالا تمام تلاشمو می کنم برات پیدا می کنم :dنمیدونم
همونی که وقتی بازی تموم میشه همراه با اسمای سازندگان پخش میشه
باو می دونم کدوم آهنگو میگی !!:d ولی خودمم اسمشو نمی دونم حالا تمام تلاشمو می کنم برات پیدا می کنم :dنمیدونم
همونی که وقتی بازی تموم میشه همراه با اسمای سازندگان پخش میشه
ممنونم
Crysis رو کل آهنگاش از تورنت دان کردم آهنگاش قشنگ بود ولی اونی که می خواستم توش نبود
Crysis Warhead هم داره دان میشه ولی فقط یه دونه Seed داره
با سلامی دوباره
ببخشید میشه لینک اهنگ های بازی Brutal Legend رو قرار بدین ممنون:d
والا اسم آهنگش نمی دونم چیه !! اگه خودت اسمشو پیدا کنی ممکنه بتونم برات پیدا کنم :dآقا يه خواسته ي عجيب غريب دارم .
مرحله ي 13 black ops كه تو rebirth island بود.ا.نجايي كه با hudson رو نفر بر نشسته بوديم بعد از اينكه با هليكوپتر ميزننمون بقيه بازي رو بايد پياده و با ماسك مخصوص ادامه بديم.از اينجا به بعده بازي يه آهنگ خيلي باهال داشت .اگه فهميدي كدومو ميگم ممنون ميشم بزاريدش
برای منو رو میشه پیدا کرد ولی بقیه رو اسمشو می خوام !!موسیقی منوی نید فور اسپید کربن
کسی لینک داره؟
اسمشم نمیدونم لامذهب
اسم آهنگارو از كجا ميتونم پيدا كنم؟(دشمنتون شرمنده)والا اسم آهنگش نمی دونم چیه !! اگه خودت اسمشو پیدا کنی ممکنه بتونم برات پیدا کنم :d
شرمنده
ببین اینجا می تونه بهت کمکی کنه:اسم آهنگارو از كجا ميتونم پيدا كنم؟
اسم آهنگارو از كجا ميتونم پيدا كنم؟(دشمنتون شرمنده)
در ضمن تو تاپيكه آواتار و امضا هم گفتم .واقعا امضايه زيبايي داريد
والا نمی دونم کدومو میگی !!؟؟ اما برات می ذارم خودت گوش بده به آهنگاش ببین کدومه :dآقا اون تريلره اسكايريم بودش كه اژدها زاده داشت از دسته يه اژدها فرار ميكرد تا اينكه رسيد به يه دره بعد مجبور شد باهاش بجنگه.يه آهنگ هم خوني داشتش ميشه اونو بزاريد؟!!!:d
راستي يه سوال اينجا نميشه از موسيقيه فيلما درخواست داد؟