دانلود مجلات خارجی(به جز بازی)

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
p001.jpg

Two Adult Comics from Cartoonvalley.com
Aladdin & Beauty and The Beast
JPG - 137 Images - HQ

Aladdin - 26MB - Rapidshare
Beauty and The Beast - 51MB - Rapidshare

بابا تور خدا کار کردن با این rapidshare رو یاد بگیرید کاری نداره تو اون صفحه که اومد دکمه free رو کلیک کن
مشکلتو دقیق بگو کمکت کنم
اون کشتی کجم من دانلود کردم و مشکلی نداره!!!

کار کردن با RapidShare رو بلدم بابا. رو فیری کلیک میکنم چیزی برا دانلود نیس. فقط با اکانت پرمیوم میشه دانلود کرد. فکر کنم واسه اینه که سی روز کسی دانلود نکرده! :(

ببین من همین الان دارم دانلود میکنم و هیچ مشکلی نمیبینم شاید isp ایراد داره واسه تو ببین میتونی از صفحه دوم بعد از زدن دکمه free یه اسکرین شات بگیری؟ تو صفحه دوم یه کد میاد که باید اونو تایپ کنی سه حرفیه و بعد دکمه جلوشو کلیک کنی!
تا حالا کسی مشکل نداشته فکر کنم وگرنه میگفتن!
rapidshare بهترین سایت برای دانلودو اپلود هست !

خوب بابا مگه انگلیسی بلد نیستی;)
نوشته 54 دقیقه باید صبر کنی تا بتونی دوباره دانلود کنی
این رپیدشیر اجازه نمیده کاربرای مجانی پشت سرهم خطوطشو اشغال کنن وقتی چیزیرو دانلود کردی باید صبر کنی تا بهت دوباره اجازه بده
الان 54 دقیقه صبر کن بعدن دوباره یکی دانلود کن
موفق باشی:cheesygri
-----------------------------------------
راستی چرا پارس انلاین داتک که بهتره؟

نوشته 54 دقیقه باید صبر کنی تا بتونی دوباره دانلود کنی
آهان ! شرمنده. اون قسمت توی پرانتزو ندیدم. :blushing:
راستی چرا پارس انلاین داتک که بهتره؟
داتک بهتره اما منطقه مارو ساپورت نمیکنه. به محض اینکه منطقه مارو هم تحت پوشش خودش قرار بده سرویسو عوض میکنم. :cheesygri

بخاطر این قضیه که پیش اومد و تاپیکو داغون کردم از همه معذرت میخوام. :blushing:

june.jpg

Women and Home Magazine - June 2006 - PDF/ZIP - 22MB - 205 pages

Woman & Home magazine is a real success story. As one of the fastest-growing lifestyle titles, it epitomises a ‘brand new attitude’ for women over 35. It was the first magazine to echo this new spirit and each month presents a stylish mix of content reflecting the way women live and work today. The magazine covers all areas of a woman’s life – but with a new spin. Whether it’s the people in her life, discovering new experiences, the latest trends in food, fashion or beauty; it’s all in Woman & Home and all beautifully presented on every page.

دانلود

یه پیشنهادی مخصوصا برای اینکه کار محمد عزیز راحت تر شه،اونم اینکه فقط مجله هایی رو اینجا بذارین که کسی درخواست کرده.چون بعضی وقتا الکی زحمت پست دادن رو میکشین،ولی اون لینیکی که میذارین یه بارم کلیک نمیخوره!البته فقط پیشنهاده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or