دانلود عنوان Super Mario Run بیش از 2.85 میلیون بار در روز اول

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
akrales_161207_1310_A_0012.0.0.jpeg

باز هم نینتندو خبر ساز شد و عنوان مورد انتظار Super Mario Run در روز اول انتشار 2.85 میلیون بار دانلود شده است که این مقدار تقریبا سه برابر تعداد دانلود عنوان Pokemon Go است، هرچند این مقایسه به دلیل اینکه عنوان «ماریو» همزمان در 150 کشور عرضه شده است نمیتواند منصفانه باشد.
این آمار نشان میدهد که فرانچایز ماریو از محبوبیتی فوق العده در بین گیمرهای سراسر جهان برخوردار است و نینتندو میتواند بر روی پلتفورم موبایل هم به موفقیت های زیادی دست پیدا کند

Super Mario Run was downloaded 2.85 million times in its first day

منتظرم سونی وارد عمل شه ببینیم بازیایه موبایلش چجورین البته تو جاوا که بنظرم خیلی خوب عمل کردن من که با رچت کلنک جاوا خیلی حال کردم :-c ای کاش از همین رچت کلنک یا حتی کرش (خیلیم بعید نیست ) یه بازی توپ اندروید بدن حالش ببریمB-)

منتظرم سونی وارد عمل شه ببینیم بازیایه موبایلش چجورین البته تو جاوا که بنظرم خیلی خوب عمل کردن من که با رچت کلنک جاوا خیلی حال کردم :-c ای کاش از همین رچت کلنک یا حتی کرش (خیلیم بعید نیست ) یه بازی توپ اندروید بدن حالش ببریمB-)

نینتندو تو ضمینه کنسول ها دستی همیشه پیشتاز بوده از سال 1980 که اولین کنسول دستیشو تولید کرده تا الان نسل هشت همیشه کنسول ها دستی نینتندو تو تام نسل ها برنده نسل بودن
بازی ها کنسول ها دستی روی پلتفرم ها اسمارت فونی خوب جواب میدن و نینتندو با اولین حضور هاش رکورد ها فروش بازی ها موبایل شکست - نینتندو تو این ضمینه موفق تره تا سونی نینتندو اگر بخواد جدی تر وارد بازی ها موبایل گیمینگ شه این بازار مال خودش میکنه
اما بلعکس نینتندو تو ضمینه کنسول خونگی خوب عمل نمیکنه و با ساخت نینتندو سوییچ دیگه در اصل اومده کل دارایی هاشو تو صنعت کنسول و گیم ها پرتابل صرف کنه

ماریو یکجورایی نماد ژاپنم هست بعد المپیک ریو که میخواستم مشعل بدن توکیو عروسک ماریو هم دستشون بود نیتندو باید خیلی زودتر میومد سمت موبایل با ماریو
فعلا که سهامش افت کرده بعد از عرضه این بازی

Nintendo Share Value Falls After Super Mario Run Release

اصلا یه وضعی هست. این همه دانلود و افت سهام :|

به شخصه انتظار نداشتم خیلی بهتر از پوکمون گو عمل کنه . باید دید در ادامه به چهصورت هست عملکردش
امیداورم فقط به عنوان بخش اصلی تمرکز نینتندو تبدیل نشه , موبایل گیمینگ

مشخص بود که از پوکمون بهتر عمل میکنه ! هر خبری از بازی می امد از تاریخ عرضه تا باقی چیزا سهام نینتندو خیز میگرفت ! ولی با واکنشی مثبتی که سهام نینتندو به حرکتش در بخش موبایل میده بعید نیست همچین چیزی رخ بده و کلا بخش خونگی رو تعطیل کنه و روی دستی و موبایلی کار کنه

سونی همین الانش هم ورود کرده به موبایل گیمینگ ! حتی نسخه موبایلی بازی انچارتد با نام : Uncharted: Fortune Hunter منتشر کرده. قبل تر هم نسخه Run بازی lbp داده بود بیرون ! یعنی جوری نبوده که تا حالا اصلا حضور نداشته باشه و بخوایم منتظر چیزه خاصی باشیم

آره همیشه بعد از معرفی کنسول ها و ..... سهام افت میکنه چند روز بعد میکشه بالا
از اولم گفته بودن بازی درون پرداختیه - یعنی بازی کن اگر خوشت اومد بعد بخر - حالا ملت گیر دادن چرا کامل نیست باید خریدش :D مگه همین پوکون گو نبود نینتندو سهامش هر روز میرفت بالا بعد از چند روز گفت این بازی شراکتیه یهو سهامش افت شدیدی کرد بعد دوباره رفت بالا :D
با این بالا و پایین سهام ها من موندم اونایی که فارکس کار میکنن به ثانیه قیمت ها نفت و .... پایین بالا میره چیکار میکنن :))

بزار بقیه بازی ها نینتندو هم بیا روی بیشتر اسمارت فون گیمینگ بعد باید نتیجه گیری کرد نمونه اش بازی Animal Crossing و ........

مشخص بود که از پوکمون بهتر عمل میکنه ! هر خبری از بازی می امد از تاریخ عرضه تا باقی چیزا سهام نینتندو خیز میگرفت ! ولی با واکنشی مثبتی که سهام نینتندو به حرکتش در بخش موبایل میده بعید نیست همچین چیزی رخ بده و کلا بخش خونگی رو تعطیل کنه و روی دستی و موبایلی کار کنه

سونی همین الانش هم ورود کرده به موبایل گیمینگ ! حتی نسخه موبایلی بازی انچارتد با نام : Uncharted: Fortune Hunter منتشر کرده. قبل تر هم نسخه Run بازی lbp داده بود بیرون ! یعنی جوری نبوده که تا حالا اصلا حضور نداشته باشه و بخوایم منتظر چیزه خاصی باشیم
اوه اره توجه نکرده بودم چون زیاد پیگیر نیستم گفته بودن بازی جدیدم معرفی میکنن بخاطر اون گفتم حالا اینlbp چی هست ؟؟؟

• Like
Reactions: ehsanservat

کلا بعد از سویچ بیش از ۲ بیلون دلار ار ارزش نینتندو کاسته شده . الان یکی از دلایل این افت اینه نسخه پولی گرونه برای بازی کوتاه همیشه انلاین بودن یه بدیشه و اینکه تو بزرگترین مارکت بازی های موبایل یعنی چین عرضه نشده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or