اول سلام
ببینید دوستان میخوام به این بحث چجوری و چطوری و ... ریختن تم ها تو هارد کنسول 360 خاتمه بدم و دیگه کسی نپرسه چطوری
ما یکسری برنامه نیاز داریم
مثل فریم نت ورک 2 به بالا که روی سیستمتون نصب باشه
برنامهUSBXTAFGUI.exe
که میتونید از اینجا دانلود کنید
البته ورژن های بالاتر اومده ولی من هنوز با این کار میکنم و همین الان هم با همین برنامه کار کردم و تم نصب کردم پس همینو پیشنهاد میکنم
و یه فلش مموری یا هارد اکسترنال با فرمت FAT 32 که به کنسول وصل و کانفیگ شده باشد
حداقل فضای لازم برای فلش شما باید 1 گیگ باشد چون کمتر از اون کنسول قبول نمیکنه
خب میرم سر وقت آموزش ::d
برای این آموزش از همین تم آخری که گذاشتم تو پست بالایی استفاده میکنم
یعنی تم بازی L.A.Noire
بعد از دانلود تم و رعایت کردن نکته گفته شده در مورد این تم
میریم سراغ مراحل نصب
XBOX360 خودتون روشن کنید فلش یا هارد خودتون بهش وصل کنید
و به قسمت System Sitttings برید
بعد به قسمت MEMORY برید
بعد که وارد قسمت مموری شدید فلش خودتونو میبینید که هنوز کانفیگ نشده است مثل این
بعد وارد اون بشید A بزنید و گزینه ی دلخواه را انتخاب کنید و فش خودتونو کانفیگ کنید یا این که یه حجمی رو به اون اختصاص بدید
تا این پیام رو دریافت کنید
بعد از آماده سازی فلش حال کنسول رو خاموش کنید و برید سر وقت کامپیوتر و فلشو به PC وصل کنید و برنامه USBXTAFGUI.exe
رو اجرا کنید
اگر فریم نت ورک نصب نداشته باشید ارور دریافت میکنید در غیر این صورت وارد برنامه بشید(الیته اول فایل رو اکسترکت کنید)
این هم منوی برنامه
بعد روی گزینه File و بعد OPEN Device کلیک کنید همانند زیر
بعد اگر تا کنون تو فلشتون چیزی نریخته باشید با سری نقطه جلوی روی خودتون مواجه میشید (.....)
که اینجا روی گزینه NEW FOLDER کلیک کرده و فایلی به نام Content درست کنید مثل زیر
اکنون وارد فایل Content که ساخته اید بشوید و فایل های زیر را نیز داخل فایل فوق درست کنید
0000000000000000
اکنون وارد فایل 0000000000000000 که ساخته اید بشوید و فایل های زیر را نیز داخل فایل فوق درست کنید
FFFE07D1
اکنون وارد فایل FFFE07D1 که ساخته اید بشوید و فایل های زیر را نیز داخل فایل فوق درست کنید
00030000
اکنون شما مسیر زیر را به درستی ساخته اید
Content\0000000000000000\FFFE07D1\00030000
حالا فایل تمی را که دانلود کرده اید را که همانند زیر است (دوباره یاد آور میشوم که نام فایل دانلودی را درست کنید مثل زیر)(فقط این فایل نیاز به تغییر نام و درست کردن فرمتش دارد ، به خاطر اشتباه آپلود کننده فایل تم)
اکنون بر روی گزینه INJECT کلیک کرده و آدرس فایل تم را به برنامه بدهید
اگر مراحل را به درستی انجام داده باشید مشاهد خواهید کرد فایل به راحتی اینجکت خواهد شد
اکنون فلش را از کامپوتر جدا کرده و به سراغ کنسول XBOX360 خود بروید و آن را روشن کنید و فلش خود را به آن وصل کنید و به مسیر قبلی یعنی
به قسمت System Sitttings برید
بعد به قسمت MEMORY برید
و بعد وارد قسمت فلش مموری بشوید و خواهید دید
در قسمت THEMES حجم فایل شما مشخص شده وارد آن شوید و
تم خود را مشاهد میکنید که درون سیستم موجود هست
اکنون میتوانید آن را به درون هارد کنسول خودتون کپی یا کات کنید
بعد از انجام این کار به قسمت انتخاب تم های کنسول در داشبورد وارد شوید و تم را انتخاب کنید و از آن لذت ببرید
در آخر شما توانستید یه تم پولی را که قیمت 240 مایکرو سافت پوینت احتیاج داشت رو به راحتی نصب کنید
سوال باشه در خدمتم البته فکر نکنم جای سوالی مونده باشه
خوب یا بد ببخشید زیاد زمان نداشتم روش مانور بدم
موفق باشید