چی هست این مجله بازیه یا بالای 18نوشته شده توسط SUPERMHR:آقا این مجله Girls of Gaming رو لطفا دانلود کنین،آپلود کنین،لینک بدین.(چیز دیگه ای نمیخوای؟!!چای...قهوه!!!)
باتشکر....
:cheesygri 
چيز چندان باحالي نيست. دو مجلد ازش منتشر شده كه حداقل اوليش (رو كه من ديدم) زياد جالب نبود. توي تورنت ها بصورت فت و فراوون پيدا ميشه. از اينجا مي توني دانلود كني. اما به نظر من كه ارزش نداره (اسكنش هم چندان خوب نيست).Girls of Gaming
.
من خودم همين دو ساعت پيش دانلود كردم. وقتي از Rapidshare داري چيزي دانلود ميكني نبايد زياد با اينترنت ور بري چون ميرسه به يه جايي و ديگه كار نميكنه. دوباره امتحان كن.نوشته شده توسط dinosaur:سلام
این Computer Gaming World که شروین بالا گذاشته رو کسی تونسته DL کنه ؟ من تا نصفش میرم بعد ادامه نمیده .![]()
منکه چیزی دانلود نمیکنم!Your IP-address 80.191.225.7 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well.
Electronic.Gaming.Monthly.May.2006.PDF
بلاخره پیداش کردم
البته تورنیتش دارم دانلودش میکنم
تموم که شد میزارم توی یه هاست