چی هست این مجله بازیه یا بالای 18 :cheesygriنوشته شده توسط SUPERMHR:آقا این مجله Girls of Gaming رو لطفا دانلود کنین،آپلود کنین،لینک بدین.(چیز دیگه ای نمیخوای؟!!چای...قهوه!!!)
باتشکر....
چيز چندان باحالي نيست. دو مجلد ازش منتشر شده كه حداقل اوليش (رو كه من ديدم) زياد جالب نبود. توي تورنت ها بصورت فت و فراوون پيدا ميشه. از اينجا مي توني دانلود كني. اما به نظر من كه ارزش نداره (اسكنش هم چندان خوب نيست).Girls of Gaming
من خودم همين دو ساعت پيش دانلود كردم. وقتي از Rapidshare داري چيزي دانلود ميكني نبايد زياد با اينترنت ور بري چون ميرسه به يه جايي و ديگه كار نميكنه. دوباره امتحان كن.نوشته شده توسط dinosaur:سلام
این Computer Gaming World که شروین بالا گذاشته رو کسی تونسته DL کنه ؟ من تا نصفش میرم بعد ادامه نمیده .
منکه چیزی دانلود نمیکنم!Your IP-address 80.191.225.7 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well.
Electronic.Gaming.Monthly.May.2006.PDF
بلاخره پیداش کردم
البته تورنیتش دارم دانلودش میکنم
تموم که شد میزارم توی یه هاست