دانلود بهترین مجله های بازی دنیا

PC Gamer - October 2014

مجله ی
Official Playstation Magazine UK February 2014 لینکش خرابه خواهشا درستش کنید.
دوست عزیز اون مجله ای که میگی لینکش از کار افتاده رو پاسخ با نقل قول کن یا شماره پست رو بهم بگو بررسی کنم این اسمی که میگید مال 6-7 ماه پیش هستش و اصلا وقت ندارم توی صفحات بگردم مستقیم شماره پست رو بهم بدید تا مشکل رو برطرف کنم

میشه بگید مجلات رو از کجا دانلود میکنید؟
در رابطه با این موضوع صفحات قبل رو ببینی متوجه میشم قبلا خیلی سر این موضوع با دوستان بحث کردم
و گفتم موضوع از چه قراره - رجوع کنید به صفحات قبل تاپیک
دوستان مجله ماه نوامبر
GamesMaster كه درباره Resident Evil : Revelations 2 هستش كي الكترونيكيش مياد؟

کدوم شماره یا کدوم ماه مد نظر شماست ؟
هر نسخه ای ریلیز میشه به سرعت توی تاپیک قرار میگیره و چیزی نیست که قرار نداده باشم

------------------------------------------------------------------

PC Gamer - October 2014

wfjwhjarmslria4fkbko.jpg

English | 100 pages | HQ PDF | 53.50 MB

Download links :

longfiles :
Download Gamer 2014 pdf

rapidgator :
Download file PC_Gamer_2014-10.pdf

mediafire :
PC_Gamer_2014-10

داداش نيما شماره ماه نوامبر
GamesMaster
را ميگم.

آخه اطلاعاتي از
Resident Evil : Revelations 2 از طريق شماره ماه نوامبر اين مجله منتشر شده، گفتم شايد الكترونيكيش اومده باشه.

GamesMaster
را ميگم.

آخه اطلاعاتي از
Resident Evil : Revelations 2 از طريق شماره ماه نوامبر اين مجله منتشر شده، گفتم شايد الكترونيكيش اومده باشه.
امیر خان ماه نوامبر 2 ماه دیگه هستش !!!!!!
ما الان سپتامبر هستیم و اکتبر نیز قبل از نوامبر هست
درسته مجلات زودتر میان ولی نه دیگه اینقدر زود !!!!!!
شاید گفتن توی ماه نوامبر اطلاعات منتشر میشود .

اینشاله فردا مجلات زیر در دسترس دوستان قرار میگیره

Hyper - Issue 252 2014
Official PlayStation Magazine UK - October 2014
NAG Magazine South Africa - September 2014
X-ONE Magazine UK - Issue 115 2014

اين قضيه را ميدونم نيما جان كه هنوز تو ماه نوامبر نيستيم. ولي براي مجله ها قضيه فرق ميكنه.

به خاطر اين كه مجله ها شماره جديدشون معمولا براي ماه بعد هستش. مثل گيم اينفورمر و مجله اي مثل GamesMaster شماره جديدش در واقع تقريبا مال دو ماه بعدش ميشه.

مثلا تو همين صفحه قبل شماره ماه اكتبر GamesMaster را گذاشتي در حالي كه اگه اشتباه نكنم اين شمارش تو ماه آگوست اومد و اين در حاليه كه اون زمان هنوز تقريبا دو ماهي مونده بود كه اكتبر بياد و البته هنوزم به اكتبر يه ماه مونده.

و اين شماره نوامبر GamesMaster اومده چون تو اين تاپيك اطلاعات و تصاويري از Resident Evil : Revelations 2 از طريق همين مجله منتشر شده. گفتم شايد الكترونيكيشم اومده باشه. اگه بودش يا هر موقع اومد بزاريش نيما ممنون ميشم. احتمالا فكر كنم اين هفته الكتريكيشم بياد.

كلا همه مجله ها شماره جديدشون در واقع مال ماه بعد هست ولي براي
GamesMaster تقريبا ميشه دو ماه بعد.حضور و درخشش Claire Redfield و دختر Barry Burton در RE : Revelation 2 و اطلاعات جدید

آخرین ویرایش:
اين قضيه را ميدونم نيما جان كه هنوز تو ماه نوامبر نيستيم. ولي براي مجله ها قضيه فرق ميكنه.

به خاطر اين كه مجله ها شماره جديدشون معمولا براي ماه بعد هستش. مثل گيم اينفورمر و مجله اي مثل GamesMaster شماره جديدش در واقع تقريبا مال دو ماه بعدش ميشه.

مثلا تو همين صفحه قبل شماره ماه اكتبر GamesMaster را گذاشتي در حالي كه اگه اشتباه نكنم اين شمارش تو ماه آگوست اومد و اين در حاليه كه اون زمان هنوز تقريبا دو ماهي مونده بود كه اكتبر بياد و البته هنوزم به اكتبر يه ماه مونده.

و اين شماره نوامبر GamesMaster اومده چون تو اين تاپيك اطلاعات و تصاويري از Resident Evil : Revelations 2 از طريق همين مجله منتشر شده. گفتم شايد الكترونيكيشم اومده باشه. اگه بودش يا هر موقع اومد بزاريش نيما ممنون ميشم. احتمالا فكر كنم اين هفته الكتريكيشم بياد.

GamesMaster تقريبا ميشه دو ماه بعد.حضور و درخشش Claire Redfield و دختر Barry Burton در RE : Revelation 2 و اطلاعات جدید

درست میفرمایید
تا قرار گرفت میزارم براتون

فعلا مجله زیر رو ببنید :)

zqlg7ek5kh0fxj4a9oig.jpg

English | 108 pages | True PDF | 23.50 MB

Download links :

longfiles :
Download NAG Magazine South Africa 2014 bak pdf

shantibit :
Download 2014 downmagaz com pdf

mediafire :

n27nge81b36e9jscw3sb.jpg

English | 120 pages | True PDF | 32.00 MB

Download links :

longfiles :
Download Official Play Station Magazine 2014 bak pdf

shantibit :

mediafire :

دوستانی که اکانت آپلود سنتر ها رو ندارند از سایت مدیافایر دانلود کنند
هم مجانی هستش و هم قابلیت ادامه دادن رو داره و با ماکزیمم سرعت شما فایل رو میده

GamesMaster - November 2014

GamesMaster
را ميگم.

آخه اطلاعاتي از

مجله GamesMaster - November 2014 منتشر شد

اینم مجله فوق که منتظرش بودی

8dn7geqw1e6xyvfp6mio.jpg

English | 100 pages | True PDF | 25.9 MB

Download Links:

longfiles:
Download Games Master November 2014 pdf

shantibit:

uploaded:
GamesMaster_November_2014.pdf (25,94 MB) - uploaded.net

mediafire:

02-03-2014, 12:59 PM صفحه ی 25

- - -ویرایش - - -

خدایی فقط اسم سایتی که ازش مجله ی پلی استیشن رو دانلود میکنیدو بگید.خواهشا

دوست عزیز و تازه وارد
اگر چند صفحه قب رو میخوندید میقهمیدید چقدر در این باره بحث شده و جواب دادم
سایت های زیادی هستند که مجلات رو قرار میدن شما یه نگاهی بندازی دستت میاد ولی این سایت خوب و کاملی هستش
Download PDF magazines - Magazines Commumity!

اگر مجله خاصی میخواهی که نمیتونی توی تاپیک بگی پیام خصوصی بهم بده در غیر اینصورت از تاپیک لذت ببر
خودم تمامی مجلات رو مستقیم میکنم و هزینه سرور ها رو پرداخت میکنم
سوالی باشه در خدمتتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or