دانلود بازی های Nintendo DS

24n1gs0.jpg

Info: IL 2 Sturmovik: Birds of Prey (Europe)
Languages: Multi 5
Download: Rapidshare | Easy-Share | Load.To

دوستان من بازی Mario and Luigi Bowsers Inside Story رو دانلود کردم و وقتی در بازی گزینه START GAME میزنم و وقتی میخوام یکی از فایلها رو برای SAVE انتخاب کنم هر دکمه و TACHE
رو میزنم اصلا انتخاب نمیکنه ( در حالی که صدای بازی میاد )
میشه یه بنده خدایی بگه که مشکل کار از کجاست:confused:

و اگه کسی از دوستان بازی رو راحت اجرا کرده . لینک دانلودش رو بزاره:blushing:

با تشکر

• Like
Reactions: che-jaleb
دوستان من بازی Mario and Luigi Bowsers Inside Story رو دانلود کردم و وقتی در بازی گزینه START GAME میزنم و وقتی میخوام یکی از فایلها رو برای SAVE انتخاب کنم هر دکمه و TACHE
رو میزنم اصلا انتخاب نمیکنه ( در حالی که صدای بازی میاد )
میشه یه بنده خدایی بگه که مشکل کار از کجاست:confused:

و اگه کسی از دوستان بازی رو راحت اجرا کرده . لینک دانلودش رو بزاره:blushing:

با تشکر

بازی رو با R4 اجرا میکنی؟ اگه آره که باید بگم فعلا باید بیخیالش بشی و احتمالا کلا.
اگه نه بگو فلش کارتت چیه تا بتونم کمکت کنم.
این مشکلی هم که میگی بخاطر قفل نرم افزاری (Anti Piracy) هست که سازنده ها رو بازی گذاشتن. بعضی فلش کارتها مشکلو با فیرمور آپدیت و پچ حل کردن ولی نه همه فلش کارتها.
بگو فلش کارتت چیه تا بهتر راهنمائیت کنم.

• Like
Reactions: che-jaleb
بازی رو با R4 اجرا میکنی؟ اگه آره که باید بگم فعلا باید بیخیالش بشی و احتمالا کلا.
اگه نه بگو فلش کارتت چیه تا بتونم کمکت کنم.
این مشکلی هم که میگی بخاطر قفل نرم افزاری (Anti Piracy) هست که سازنده ها رو بازی گذاشتن. بعضی فلش کارتها مشکلو با فیرمور آپدیت و پچ حل کردن ولی نه همه فلش کارتها.
بگو فلش کارتت چیه تا بهتر راهنمائیت کنم.

دوست عزیز من DSi دارم و بازیها رو با R4i اجرا میکنم;)

پس فعلا راهی نیست. یادت باشه هیچوقت DSi تو آپدیت نکنی که دیگه هیچ گیمی روش کار نمیکنه.

منظور از اپدیت کدومشون رو میگی:confused: چون من تنها اپدیتی که تو DSi میریزم رو از خود سایت
http://www.r4i-sdhc.com میگیرم

دوستان یعنی اپدیتی که از خود سایت r4i برای فلش کارتم( که r4i هست ) میگیرم ایراد داره:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or