سلام به همه دوستان بازی سنتری
بعد از ترکاندن روش قبلی توسط مایکروسافت هکر ها روشی جدید پیدا کردن برای مفتی بازی کردن بازی های Arcade و DLC و گرفتن Online Pass:d
آموزش:
توی این روش باید شما پروفایلی رو که من قرار میدم رو دانلود کنید ولی نه مثل قبل
من Email و Password پروفایل ها رو قرار میدم و شما اون رو از خود Xbox Live ریکاور میکنید
بعد از ریکاور کردن میریم سر اصل کار
1- با دسته اول پروفایلی رو که ریکاور کردید Sign in میکنید
2- میرید قسمت Setting --> Account --> Download History
3- حالا با دسته دوم با پروفایل خودتون Sign in میشید
مهم: تو این روش احتمال بن پروفایل بسیار زیاده پس با یک پروفایل Silver که مورد نیازتون نیست Sign in شید
4- دسته اول رو که با پروفایل ریکاور شده Sign in شدید رو Sign out میکنید با استفاده از دکمه Xbox Guide
5- حالا با دسته دوم که پروفایل خودتون هست دکمه Xbox Guide رو دوباره میزنید تا به لیست دانلود ها برگردید
6- بازی یا DLC دلخواه رو دانلود میکنید
مشخصات پروفایل:
Email: ncaafootball13oniline@yahoo.com
Password: dynasty
فکر کنم تو این پروفایل Online Pass بازی ncaa football 13 وجود داره فقط:d
بزودی پروفایل های بیشتر قرار میگیره
آموزش بازی کردن با پروفایل اصلی:
در آموزش اول بازی رو شما با یک پروفایل Silver که مورد نیازتون نبود دانلود کردید
اگر با پروفایل اصلی خودتون نتونستید چیزی که انلود کردید رو بازی کنید
بعد از اینکه اطمینان یافتید چیزی که دانلود کردید با پروفایل Silver قابل اجراست مراحل زیر رو انجام بدید
1- با دسته اول با پروفایل اصلی Sign in شید
2- با دسته دوم با پروفایل Silver ی که بازی ها هرچیزی رو دانلود کردید Sign in میشید
3- با دسته دوم وارد چیزی که دانلود کردید میشید (بازی Arcade , DLC و Online Pass)
4- دسته دوم رو Sign out میکنید
چند تذکر مهم:
1- با این روش امکان بن پروفایل زیاده (پروفایلی که بازی یا DLC مورد نظر رو دانلود کردید) به دلیل دزدی از Marketplace
2- هنگام ریکاور کردن پروفایل اگر ارور اشتباه بودن پسورد یا ایمیل رو داد سریع در این تاپیک مطرح کنید (فقط دوبار امتحان میکنید اگر دوبار ایمیل و پسورد رو زدید و ارور داد دیگه بیخیال پروفایل شید)
3- تمام عواقب اینکار پای خودتان است
موفق باشید
بعد از ترکاندن روش قبلی توسط مایکروسافت هکر ها روشی جدید پیدا کردن برای مفتی بازی کردن بازی های Arcade و DLC و گرفتن Online Pass:d
آموزش:
توی این روش باید شما پروفایلی رو که من قرار میدم رو دانلود کنید ولی نه مثل قبل
من Email و Password پروفایل ها رو قرار میدم و شما اون رو از خود Xbox Live ریکاور میکنید
بعد از ریکاور کردن میریم سر اصل کار
1- با دسته اول پروفایلی رو که ریکاور کردید Sign in میکنید
2- میرید قسمت Setting --> Account --> Download History
3- حالا با دسته دوم با پروفایل خودتون Sign in میشید
مهم: تو این روش احتمال بن پروفایل بسیار زیاده پس با یک پروفایل Silver که مورد نیازتون نیست Sign in شید
4- دسته اول رو که با پروفایل ریکاور شده Sign in شدید رو Sign out میکنید با استفاده از دکمه Xbox Guide
5- حالا با دسته دوم که پروفایل خودتون هست دکمه Xbox Guide رو دوباره میزنید تا به لیست دانلود ها برگردید
6- بازی یا DLC دلخواه رو دانلود میکنید
مشخصات پروفایل:
Email: ncaafootball13oniline@yahoo.com
Password: dynasty
فکر کنم تو این پروفایل Online Pass بازی ncaa football 13 وجود داره فقط:d
بزودی پروفایل های بیشتر قرار میگیره
آموزش بازی کردن با پروفایل اصلی:
در آموزش اول بازی رو شما با یک پروفایل Silver که مورد نیازتون نبود دانلود کردید
اگر با پروفایل اصلی خودتون نتونستید چیزی که انلود کردید رو بازی کنید
بعد از اینکه اطمینان یافتید چیزی که دانلود کردید با پروفایل Silver قابل اجراست مراحل زیر رو انجام بدید
1- با دسته اول با پروفایل اصلی Sign in شید
2- با دسته دوم با پروفایل Silver ی که بازی ها هرچیزی رو دانلود کردید Sign in میشید
3- با دسته دوم وارد چیزی که دانلود کردید میشید (بازی Arcade , DLC و Online Pass)
4- دسته دوم رو Sign out میکنید
چند تذکر مهم:
1- با این روش امکان بن پروفایل زیاده (پروفایلی که بازی یا DLC مورد نظر رو دانلود کردید) به دلیل دزدی از Marketplace
2- هنگام ریکاور کردن پروفایل اگر ارور اشتباه بودن پسورد یا ایمیل رو داد سریع در این تاپیک مطرح کنید (فقط دوبار امتحان میکنید اگر دوبار ایمیل و پسورد رو زدید و ارور داد دیگه بیخیال پروفایل شید)
3- تمام عواقب اینکار پای خودتان است
موفق باشید
آخرین ویرایش: