HOSEINDANTE
کاربر سایت
برادر لینک god of war رو گذاشتم ریجن ۱.لطف کن اینو قرار بده که زودتر دانلودش کنیم از سایت بتونیم روز عرضه بازی کنیم.ممنونم.اینم لینکادوستانی که دنبال آپدیت 1.24 بازی Call of Duty: Infinite Warfare ریجن اروپا CUSA05294 و آپدیت 1.13 بازی Call of Duty Modern: Warfare Remastered ریجن اروپا CUSA05381 هستن میتونن از سایت دانلود کنن به مدت محدود 10 روزه قرار گرفته
آقا لطف کن این God of war رو بزار سریعتر
بعدم به این آسیاتک از طرف کاربرهاش بگو این Asiadl.ir رو تا آخر امسال دانلودش رو تمدید کنن
حداقل یک دلیل داشته باشه اینترنت از این شرکت بگیریم وگرنه که میریم از مخابرات میگیریم یا شاتل و ... نمیدونم چرا بعضی شرکت ها یک خدمتی که به مشتری می خوان بدن ناز میکنن اینقدر ( مثل همین تمدید ماه به ماه asiadl !!! )
برادر طلبکارانه چیه !!! بنده نوشتم لطف کن این کجاش طلب کارانه هست !!!!اول اینکه من شبها دیر میخوابم صبح دیر از خواب بلند میشم و امروز اتفاقی صبح زود بیدار شدم
دوم اینکه 45 دقیقه بعداز اینکه لینک گذاشتن رو فروم شما با حالت طلبکارانه اومدید میگید بزار بازی رو
سوم اینکه بازی رو قرار دادم
چهارم اینکه من فقط بازی رو سایت قرار میدم و هیچ ارتباطی با سایت آسیاتک ندارم
اینکه پولی بشه یا نه تصمیم گیرنده خود آسیاتک هستش و بعید میدونم به حرف مدیر سایت asiadl گوش بدن
کاربرا باید خودشون مستقیما یا از طریق سایت آسیاتک یا از طریق تماس بهشون بگن
فرق هستش بین اینکه یک نفر بهشون بگه یا اینکه تعداد زیادی کاربر تماس بگیرن بهشون بگن
اول اینکه من شبها دیر میخوابم صبح دیر از خواب بلند میشم و امروز اتفاقی صبح زود بیدار شدم
دوم اینکه 45 دقیقه بعداز اینکه لینک گذاشتن رو فروم شما با حالت طلبکارانه اومدید میگید بزار بازی رو
سوم اینکه بازی رو قرار دادم
چهارم اینکه من فقط بازی رو سایت قرار میدم و هیچ ارتباطی با سایت آسیاتک ندارم
اینکه پولی بشه یا نه تصمیم گیرنده خود آسیاتک هستش و بعید میدونم به حرف مدیر سایت asiadl گوش بدن
کاربرا باید خودشون مستقیما یا از طریق سایت آسیاتک یا از طریق تماس بهشون بگن
فرق هستش بین اینکه یک نفر بهشون بگه یا اینکه تعداد زیادی کاربر تماس بگیرن بهشون بگن