والا من نفهمیدم شما الان مشکلتون چیه بنظرت کسی که مدیر شرکتی باشه میاد اینجا تاتپیک میزنه!!!!!!!!!!!!!!!!! من یه کار نیمه وقت دارم تو این شرکت وظیفمم اینه بازی بزارم. بازیهای PS4 هم نیاز به آدرس دانلود داره بنابراین اینجا تاپیک گذاشتم تا دوستا ن بدن و منم تو سایت بزارم
اینکه شما با شرکت آسیاتک مشکل دارید چرا سر من خالی میکنید. خود من از شما بدتر بودم بخاطر بازیای PS4 اومدم آسیاتک رو گرفتم اونم یک ماه هستش تازه بعدش دیدم اصلا بخش بازیش کار نمیکنه میخواستم برم شاتل رو بگیرم که اونم تو منطقه ما شلوغ بود. پرس و جو کردم دیدم که یکی رو میخوان برای بخش بازی منم رفتم اونجا هم بازیای PS4 خودم رو میزارم مخصوصا اونا که برای PLUS هستش هم آپدیتا و بازیهایی که دیگران میدن.
تازشم رفیقم برعکس شده الان اون از شاتل ناراضی هستش مثلا من تو
درضمن همه شرکتها منبعشون یه چیز واحد هستش فقط بر میدارن آدرس خودشون رو میزارن داخلش
تازشم اگه مشکلت اینه که چرا مثلا از سایت Soft98.ir میگیرن میزارن. سایت asiadl برای مشترکین آسیاتک هستش که بتونن بدون کم شدن حجم دانلود کنند درسته ؟؟؟؟ پس اگه میبینی از مثلا سافت 98 میگیرن و یادشون میره فایل سافت 98 رو پاک کنن و میزارن تو سایت برای دانلود برای این هستش که شما راحت بدون کم شدن حجم دانلود کنید وگرنه میتونن اون فایل رو هم نزارن شما برید از سافت 98 دانلود کنید و حجمتون کم شه.
فکر کنم آسیاتک این سایت رو زده تا مشترکاش بیشتر بشه و بدون کم شدن حجم دانلود کنن
تازشم به من باشه دوست دارم فیلم و سریال و همه چی تو سایتشون باشه تا بتونم راحت دانلود کنم و از دانلود شبانم استفاده نکنم ولی من اینجور چیزا رو از دانلود شبانم استفاده میکنم میگیرم
اگه منظورت متن هست که گفتم من خودم دارم یه متن ساده ترجمه میکنم میزارم تو سایت. تازه اونم اگه مشکلی نداشته باشه
اگه درخواست بازی یا برنامه داری گفتم میتونی فعلا از قسمت Report درخواستت رو بدی. من اینجا این تاپیک رو زدم که دوستان به من لینک بازی PS4 بدن نه چیز دیگه. اینجا جای دعوا و توهین کردن نیست