شایعه دانلود بازی از خرید فیزیکی ارزان تر خواهد بود

.Evanescence.

کاربر سایت
first200.jpg

سونی قبلا اشاره کرد که دانلود بازی های ویتا از خرید آن به صورت فیزیکی ارزان تر خواهد بود
همونطور که میدونین بازی های ویتا 39.99$ قیمت دارن ولی اگه بخواین اون رو از PSN دانلود کنین فقط 23$ برای اون می پردازین.
هنوز این خبر از سوی سونی تایید نشد.
منبع

اگه کامل نیست به بزرگی خودتون ببخشین.اولین بارم هست

نه ولی همه به PSN Card و Microsoft Point دسترسی دارن
بله كاملا درسته .......
.............................................................................
69 دلار PSN مي شه حدودا 105 تومن
هر بازي 35 هزار تومن ، به صرفه تر نيست ؟
اگه بخواين فيزيكي بخرين حداقل هركدوم 80 70 تومن هست .
البته نسخه فيزيكي بعضي بازي ها ارزش داره :d
در مورد حجم دانلود هم يه شبانه كه رايگانه مي زني ، دانلود مي شه

اون چیزی هم گفتن درست نیست. چون شما باید کسی رو پیدا کنید مورد اعتماد باشه و توسط Paypal اکانتتون رو شارژ کنه (مثلان 150$) بعد تا اون موقع دلار 1500 تومن نشده باشه کمتر از 1395 تومن هم نمیشه. بعد 10-12 تومن هم باید به دوست عزیزمون کارمُزد بدیم بابت زحمتی که میشه. بعد واسه هر گیگابایت 5-6 تومن باید داد به ISP مکرمه و محترمه. یه 72-3 ساعتی هم باید کنسول مشغول دانلود باشه :دی. واقع بینانه بخوای نیگاه کنیم واسه ما هیچ سودی نداره.
خب بله دیگه کلا این سیستم هیچ سودی برای ما نداره نه منفعتی نه سودی حالا بماند هزینه پرداخت و غیره همین قیمت ترافیک خودش سر به فلک میکشه
اینا هیچی زمان دانلود هم حساب کن :d

بابا سود چیه؟:دی
دیسک بره کنار جمعیت گیمر توی ایران یک بیستم الانیش میشه!:دی
کی آخه می تونه این هزینه های سرسام آور رو واسه بازی کردن یه گیم 6 ساعتی بده؟ الان بازی ها 2 تومنه ملت میان تو تاپیک می پرسن ارزش داره بخرم؟!lol

این دیجیتالی شدن بد نیست
فقط نباید دیسک جمع شه!
همونطور که نویسنده ی تاپیک گفت مثلا Uncharted ارزش اریجینال داره منم بازی ایی مثل Dragon ball میگیرم چون از نظر من ارزش داره
اینا سلیقه ایی هست...به نظر من هر2ش باشه بهتره...

این کار سونی که قیمت بازی های دیجیتالی رو ارزون تر از retail بده خیلی از فروشگاه ها رو عصبانی میکنه، و ممکنه بازی ها فیزیکیش رو خیلی از فروشگاه ها دیگه stock نکنن. پس دوستان همینجوری نشینن بیرون بگن لنگش کن... برای همین من بعید میدونم تفاوت قیمت تا 40% برسه، نهایت 5 تا 10 دلار ارزون تر میشه.
و هنر منفی نشون دادن این حرکت هم فقط از فن بوی جماعت بر میاد، که نمونش رو اینجا داریم میبینم. ضمناً برای من یکی که خیلی خوب شد این کار...

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
من شخصا ترجیح میدم وقتی میخوام یه بازی بخرم بازی با قاب و دفترچه و اینا باشه ولی واسه کنسول دستی واقعا فرق میکنه
اصولا هم نسخه ی دیجیتالی باید ارزونتر از نسخه ی فیزیکی باشه همون ده پونزده دلار اختلاف کافیه!
دیسک بره کنار جمعیت گیمر توی ایران یک بیستم الانیش میشه!
همون بهتر که اینجوری شه :d

خو اگه چنین چیزی باشه سود سونی کمترمیشه.
اصلا با عقل جور در نمیاد.

100% قیمت این نیست اما در هر حال :

سودش همون هستش برای سونی فقط خرج فلش یا دیسک یا خرج پک و خرج انتقال و سود مغازه دار و .... ازش حذف میشه این جوری همین .

یعنی چی؟:|
این الان خبره؟
خانوم نیلوفر چیکار داری میکنی؟

سونی قبلا اشاره کرد که دانلود بازی های ویتا از خرید آن به صورت فیزیکی ارزان تر خواهد بود
همونطور که میدونین بازی های ویتا 39.99$ قیمت دارن ولی اگه بخواین اون رو از PSN دانلود کنین فقط 23$ برای اون می پردازین.

حالا اخر خبر میگین:

هنوز این خبر از سوی سونی تایید نشد.
---------------------------------------------------------
اول میگید سونی اشاره کرده بعد میگید تایید نکرده!
مجبورید وقتی بلد نیستید خبر ترجمه کنید؟

پ.ن:
جدیدا مد شده همه گند میزنن بعد واسه این که صداش در نیاد میان میگن:
ما بار اولمون بود. اگر گندی زدیم ببخشید (هٍر هٍر هٍر):)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or