سلام
اگر میشه دانلود بازی nfs-pro streetرو بزارید :biggrin1:
ممنون
سلام ، حتما این بازی رو برای دانلود میذارم ، ولی بنظر من اگه تو ایران زندگی میکنی ، صرفه اینه که بری بخری چون ارزونتر تموم میشه !
ولی باز هم چشم
========================================================================
نوشته شده توسط majidpotter616:
سلام من نمیدونم چه جوری باید اینا رو دانلود کرد برنامه می خواد کلا یا نه بعد چه جوری رایت کرد اگه میشه توضیح بدین
علیک سلام !
این بازیها بعلت حجم بالا توسط نرم افزارهایی مثل Rar یا 7z فشرده و بچند قسمت مختلف تقسیم میشن تا هم کار آپلودشون راحت باشه ، هم دانلودشون .
و معمولا هم روی دو سایت معروف Rapidshare یا Megaupload قرار داده میشوند.
برای دانلود از سایت مگاآپلود شما اگر داخل ایران باشی ، ابتدا باید تولبار مخصوص این سایت رو دانلود و نصب کنی تا اجازه دانلود از این سایت رو داشته باشی. ( معمولا برای دانلود رایگان ، باید هزینه های جانبی دیگه ای مثل دیدن تبلیغات یا مشکلات عدم استفاده از نرم افزارهای دانلود رو به جان خرید )
برای دانلود از سایت Rapidshare ، ابتدا روی لینک مورد نظرت کلیک کرده و سپس به صفحه اول راهنمایی میشی . در این قسمت باید به انتهای صفحه بری و روی دکمه FREE کلیک کنی.
صفحه دوم که باز شد به قسمت وسط صفحه برو و چند لحظه صبر کن تا یه شمارنده در وسط صفحه ظاهر بشه ( که نشوندهنده مدت زمان انتظار برای اجازه دانلود هست ) . بعد از صفر شدن شمارنده یه کد تایید بصورت گرافیکی داده میشه که باید اونو وارد کنی و شروع به دانلود کنی .
چندتا نکته رو برات بگم :
تمام سایتهای دانلود رایگان ؛ دارای محدودیت دانلود هستند ( مثلا اگه یه فایل 90 مگابایتی رو از سایت راپید دانلود کنی ، نمیتونی بلافاصله دانلود بعدی رو شروع کنی و باید مثلا حدو 1 الی 2 ساعت صبر کنی تا اجازه دانلود مجدد بهت داده بشه )
در مورد مگا آپلود هم همینطوره با این تفاوت که در 24 ساعت فقط میتونی 200 مگکابایت از این سایت دانلود داشته باشی !
بعد از اینکه تمام بازیها رو دانلود کردی و مطمئن شدی که سالم دانلود شده اند ، با نرم فزار مربوطه ( که بطور معمول WinRar است ) اونهارو Extract و همزمان تبدیل به یک فایل میکنی.
در آخر هم با نرم افزارهای رایت اونهارو بر روی DVD یا CD رایت میکنی
( البته نباید بصورت معمول رایتشون کرد . چون اکثر ا بصورت ایمیج از کل سی دی یا DVD اصلی هستند باید با استفاده از قابلیت Write Image یا Burn Image اونهارو روی DVD رایت کنی )
اگه باز هم سوالی بود ، خوشحال میشم در حد توانم بتونم راهنمائیت کنم.
موفق باشی