دانلود اطلاعات و تحویل روی DVD با قیمت ارزان

• Thread starter Thread starter Mini3oy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mini3oy

WikiVB سابق
کاربر سایت
Rating - 100%
22   0   0
سلام
دوستان همونجور که معلومه یه سری اطلاعات میخوام برام دانلود کنید حجمشم زیاد نیست اما چون خودم برام مقدور نیست میخوام هرکی تو اینکاره برام با دانلود کنه بزنه رو DVD هزینه دانلود و دیسک و ارسالشو میدم برام بفرسته .
دوستان قیمت خیلی ارزون و مناسب میخوام وگرنه خودم دانلود میکنم .
در صورت لزوم خودم لینک هم میدم .
اطلاعاتی که میخوام هم چیز حیاتی نیست :d قسمت های عقب افتاده از سریال هامو میخوام که حد اکثر 6 تا 7 گیگ میشه ( مدیران عزیز اگه این سطر خلافه قوانینه خواهشا بگید ویرایش کنم تاپیکو پاک نکنید البته قصد فروش عمده و این حرفا نیست فکر کنید بازی میخوام :d )

دانلودیاش بسم الله

آخرین ویرایش:
آقا دمتون گرم علی جون داداش خیلی عزیزی من راضی به زحمت نیستم همین آپی که کردی یه دنیا ارزش داره :d دوستان عزیز با یکی از عزیزان هماهنگ کردیم برام دانلود کنه اوکی شد دست گل همگی درد نکنه به خاطر آپ های پر احساستون :d

خواهش میکنم D:

دوست عزیز والا با این وضع اینترنت خیلی بعیده کسی پیدا بشه بتونه واست دانلود کنه،من خودم الان یه مدته خیلی سرعتم افتضآحه و تو دانلود چند تا فیلم موندم.

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

دوست عزیز والا با این وضع اینترنت خیلی بعیده کسی پیدا بشه بتونه واست دانلود کنه،من خودم الان یه مدته خیلی سرعتم افتضآحه و تو دانلود چند تا فیلم موندم.

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
دوست من والا نت من مشکلی نداشت براشون گرفتم:d

دوست من والا نت من مشکلی نداشت براشون گرفتم:d
درسته والا دم پوریا گرم برامون دان کرد .
جناب saeedscorpion کسی از شما تشکر نکرد که خواهش بکنید تو همه تاپیکای من باید گند بزنید شما ‍‍‍‍!!!!؟؟؟؟؟

تاپیک قفل میشه چون کارم باهاش تموم شد و ممکنه پاتوق بعضیا شه ;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or