داغ شدن PS4 و تبدیل شدن خط آبی رنگ آن به خط قرمز مرگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
ps4-red-line-of-death1.jpg

دست اندرکاران یک فروشگاه در اسپانیا پس از باز کردن درب شیشه ای که کنسول PS4 در آن قرار گرفته بود شاهد اتفاق بسیار عجیبی شدند.خط آبی PS4 تبدیل به خط قرمز رنگ مرگ شد!

دیدن خط مرگ کنسول ، می تواند بدترین کابوس برای یک گیمر باشد.با دیدن این موضوع گیمر می تواند یقین پیدا کند که دیگر کنسولش غیر قابل استفاده می باشد.به نظر می رسد که هنوز خیلی زود است که از این مشکلات فرار کنیم و نسل بعد هم با این مشکل رو به رو خواهیم شد.

اخیرا در اسپانیا ، دست اندرکاران یک فروشگاه،شاهد دیدن تصویر چراغ قرمز رنگ کنسول PS4 شدند و این در حالی بود که تا دقایقی قبل کنسول روشن بود و خط آبی رنگ آن نمایان بود.تصویری که در زیر ملاحظه می کنید توسط صاحب این فروشگاه منتشر شده است.

ps4-red-line-of-death.jpg

این توضیح مسئولین فروشگاه مذکور است که از زبان اسپانیایی به انگلیسی ترجمه شده است:

It had a red light (where the typical blue LED light) and had a message on the screen saying that the console had a very high temperature. The security case was opened and in two seconds the error message was removed and the light had returned to its normal color

ترجمه :چراغ کنسول قرمز رنگ شد و یک پیام نمایش داده شد که دمای کنسول بالا رفته است.وقتی درب محافظ امنیتی کنسول را باز کردیم پس از دو ثانیه آن پیغام خطا محو شد و خط قرمز رنگ به حالت نرمال بازگشت!

به نظر می رسد کماکان ما شاهد چنین مشکلاتی خواهیم بود و این موضوع اخطاری است به بازی بازان که کنسول خود را بیش از حد روشن نذارند و PS4 نیاز دارد هر چند مدت یک بار خنک شود.

منبع

--------------------

آپدیت : یوشیدا رئیس استدیوهای سونی در صفحه شخصی تویتر خود، این خبر را تکذیب کرد و معتقد است این تنها یک کار فوتوشاپی می باشد.

آخرین ویرایش:
آپدیت ؟! فوتو شاپ ؟! واسه آپدیت ممکنه منبع بدین ؟

یه نفر پرسیده Red Line of Death واقعیت داره ؟ یوشیدا جواب داده واقعیت نداره !

اینکه یه دستگاه موقع داغ کردن هشدار میده یه چیز خیلی پیش پا افتادس و خیلی هم خوبه.

وقتی میگه درست نیست یعنی این عکس فیک هست و با فوتوشاپ درست شده.اینم تحلیل سایت http://videogamescene.com در مورد خبر و همچنین حرف یوشیدا

Sony’s Shuhei Yoshida has responded to our article via Twitter.
@JoshEldridge016 not true
— Shuhei Yoshida (@yosp) October 15, 2013
We’re not entirely sure why he would deem the story “not true” since there is photographic proof. Maybe only devkit models of the PS4 contain the temperature monitoring features. We stand by this story and, hopefully, there will be further updates forthcoming.

مگه نه کل LED ها سه رنگ RGB رو دارن, یا من اشتباه می کنم؟:دی

اولا اینی که در PS4 استفاده شده SMD هست نه LED بعد اینها در رنگهای مختلف وجود دارن و چند نوع هستن یعنی تک رنگ هست دو رنگ هست و فکر کنم سه رنگ هم باشه و این بستگی به سازنده داره که از چه رنگی استفاده کنه و PS4 اینجور که معلوم هست هم رنگ آبی رو داره هم رنگ قرمز که هشدار هست

وقتی میگه درست نیست یعنی این عکس فیک هست و با فوتوشاپ درست شده.اینم تحلیل سایت http://videogamescene.com در مورد خبر و همچنین حرف یوشیدا

Sony’s Shuhei Yoshida has responded to our article via Twitter.
@JoshEldridge016 not true
— Shuhei Yoshida (@yosp) October 15, 2013
We’re not entirely sure why he would deem the story “not true” since there is photographic proof. Maybe only devkit models of the PS4 contain the temperature monitoring features. We stand by this story and, hopefully, there will be further updates forthcoming.

وقتی به این بابایی که میپرسه red line of death واقعیت داره ؟ پاسخ میده واقعیت نداره ! منظورش اینه که فوتوشاپه ؟! :دی
اصلا این عکس واقعیه بنظر من PS4 هم مثل PS3 و 360 بیش از حد داغ بشه هشدار میده و چراغ قرمزش روشن میشه و کنسول خاموش میشه احتمالا تا خنک بشه و دوباره بشه بازی کرد !
ولی red line of death ؟ همونطور که یوشیدا گفت واقعیت نداره !
البته من بازم میگم اینو باید صبر کرد تا ببینیم شاید هم مثل PS3 بعد یکی دوسال که چراغ زرداش روشن شد اینم اونجوری شد !
شما هم سعی کن خبر رو درست بذاری تحلیل نخواستیم.

وقتی به این بابایی که میپرسه red line of death واقعیت داره ؟ پاسخ میده واقعیت نداره ! منظورش اینه که فوتوشاپه ؟! :دی
اصلا این عکس واقعیه بنظر من وقتی PS4 هم مثل PS3 و 360 بیش از حد داغ بشه هشدار میده و چراغ قرمزش روشن میشه و کنسول خاموش میشه احتمالا تا خنک بشه و دوباره بشه بازی کرد !
ولی red line of death ؟ همونطور که یوشیدا گفت واقعیت نداره !
البته من بازم میگم اینو باید صبر کرد تا ببینیم شاید هم مثل PS3 بعد یکی دوسال که چراغ زرداش روشن شد اینم اونجوری شد !

به هر حال منم فقط خبر رو ترجمه کردم و هیچ چیزی از ماجرا به اندازه شما و بقیه نمی دونم و شخصا هم امیدوارم کنسولهای نسل بعد جفتشون مشکل سه چراغه و خط قرمز و از این مزخرفا نداشته باشن و البته معتقدم نخواهند داشت چون هم مایکرو از 360 تجربه خوبی یاد گرفت و دیگه نمیذاره مشکل 3 چراغه به وجود بیاد و هم سونی کمپانی بزرگیه و به این راحتی کنسولش رو با ضعف وارد میدان نمیکنه

این جعبه هه اون پشت چیکار میکنه؟!:d
یکی نیس بگه آخه تو رو سننه:d

57721870045763731983.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or