داغ شدن PS4 و تبدیل شدن خط آبی رنگ آن به خط قرمز مرگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
ps4-red-line-of-death1.jpg

دست اندرکاران یک فروشگاه در اسپانیا پس از باز کردن درب شیشه ای که کنسول PS4 در آن قرار گرفته بود شاهد اتفاق بسیار عجیبی شدند.خط آبی PS4 تبدیل به خط قرمز رنگ مرگ شد!

دیدن خط مرگ کنسول ، می تواند بدترین کابوس برای یک گیمر باشد.با دیدن این موضوع گیمر می تواند یقین پیدا کند که دیگر کنسولش غیر قابل استفاده می باشد.به نظر می رسد که هنوز خیلی زود است که از این مشکلات فرار کنیم و نسل بعد هم با این مشکل رو به رو خواهیم شد.

اخیرا در اسپانیا ، دست اندرکاران یک فروشگاه،شاهد دیدن تصویر چراغ قرمز رنگ کنسول PS4 شدند و این در حالی بود که تا دقایقی قبل کنسول روشن بود و خط آبی رنگ آن نمایان بود.تصویری که در زیر ملاحظه می کنید توسط صاحب این فروشگاه منتشر شده است.

ps4-red-line-of-death.jpg

این توضیح مسئولین فروشگاه مذکور است که از زبان اسپانیایی به انگلیسی ترجمه شده است:

It had a red light (where the typical blue LED light) and had a message on the screen saying that the console had a very high temperature. The security case was opened and in two seconds the error message was removed and the light had returned to its normal color

ترجمه :چراغ کنسول قرمز رنگ شد و یک پیام نمایش داده شد که دمای کنسول بالا رفته است.وقتی درب محافظ امنیتی کنسول را باز کردیم پس از دو ثانیه آن پیغام خطا محو شد و خط قرمز رنگ به حالت نرمال بازگشت!

به نظر می رسد کماکان ما شاهد چنین مشکلاتی خواهیم بود و این موضوع اخطاری است به بازی بازان که کنسول خود را بیش از حد روشن نذارند و PS4 نیاز دارد هر چند مدت یک بار خنک شود.

منبع

--------------------

آپدیت : یوشیدا رئیس استدیوهای سونی در صفحه شخصی تویتر خود، این خبر را تکذیب کرد و معتقد است این تنها یک کار فوتوشاپی می باشد.

آخرین ویرایش:
کنسول رو گزاشتن تو یه قوطی در بسته میخواستن داغ نکنه ؟! خب چطور باید تهویه انجام بشه ؟! شایدم من بد متوجه شدم !

خط قرمز مرگ؟ 8-| کنسول حتی خاموش هم نشده، فقط یه اخطاره که کنسول داره داغ میشه.

حداقل یه جوری بگن که قابل باور باشه :))
بعدشم سریع به سرعت نور به عنوان خط مرگ شناخته شد اصلا شاید رقص نور بوده باشه :d

کنسول رو گزاشتن تو یه قوطی در بسته میخواستن داغ نکنه ؟! خب چطور باید تهویه انجام بشه ؟! شایدم من بد متوجه شدم !

کاملا موافقم.به نظرم طرف از عمد این کارو کرده و کنسول رو در دمای بالا گذاشته.شاید خواسته تست بزنه ببینه در دمای بالا چی میشه.ضمنا یوشیدا گفته این عکس فوتوشاپه:d

به فتوشاپ بودنش کار ندارم ولی اگه اینجوری باشه خوبه که :دی
وقتی کنسول داغ میشه خودش میگه به آدم.

کشته مرده ، خبر گذاشتن این فرشاد ( بلا :|) هستم !!
در کل چرتی بیش نیست اصلا تابلو فوتوش هستش !! :d =))

پاپوشه . اگه اینطور باشه منم میتونم یه بلایی سر کنسول بیارم و عکسشو بزارم توی فروم .
قبلش تمام دریچه هاشو بستن . برا همینه میگن تا دربش باز شد پیغامش محو شد . تمام دریچه ها رو مسدود کردن )x.

به نظرم اگه درست باشه این قضیه خیلی خوبه . دیگه هیچ وقت دستگاه خراب نمیشه .

پ.ن : موتور لامبورگینی اونتادور رو هم بزاری تو محفظه کاملا بسته بعد از مدتی میپوکه خوب :دی

مترجم تو حلقم . سه چراغ ـه 360 رو به نام خط مرگ واسه PS ترجمه کرده :)) :|

مشکلی نداره سه چهار تا فن هم برای محکم کاری می ذاریم تنگ کنسول. هر چند که به فن هم نیازی نیست چون هیچ کس نمیاد کنسول رو بذاره تو جای بدون تهویه!
پ.ن: ترجمه اخبار علیه دو جبهه داره خیلی جالب می شه:دی
وقتش رو زیادتر کنید:دی

پ.ن: ترجمه اخبار علیه دو جبهه داره خیلی جالب می شه:biggrin1:
وقتش رو زیادتر کنید:biggrin1:
تازه از این ها هم داره :arrowd: :دی
The dreaded Red Ring of Death
ترجمه :
دیدن خط مرگ کنسول

واسه ما ایرانیا که میخوایم تقریبا سه برابر قیمت اصلی واسه دو تا کنسول پول بدیم بهترین کار اینه که حدود یه سال صبر کنیم کنسولا بیان تمام ایراداتش مشخص شه و بعد بخریم تجربه ی این نسل اینو ثابت کرده
کلا امیدوارم هیچ کدوم از کنسولا چه وان چه 4 مشکلی نداشته باشن که واسه ما ایرانیا با این وضعیتی که داریم(کنسول بدون گارانتی و...) خیلی سخت میشه

باز خوبه اخطار داد وگرنه فکر کنم یه پتویی ملافه ایی هم روش میکشید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or