داستان Generals 2 در حد کارهای Bioware خواهد بود!

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
هیچ کسی در دنیا وجود ندارد که با نام Generals آشنایی نداشته باشد. شماره اول بازی Generals که در سال 2003 توسط شرکت EA منتشر شد یکی از بهترین‌های سبک استراتژی همزمان به شمار می‌آید و انگار قرار است شماره دوم این بازی هم در زمره بهترین‌های این سبک قرار بگیرد.

آقای Ray Muzyka نایب رییس شرکت Bioware در گفتگویی که با سایت Kotaku داشته، عنوان کرده است که در شماره دوم این بازی با داستانی با کیفیت تر روبه‌رو خواهیم شد.

ایشان در این گفتگو در این مورد گفته است که :" ما می‌خواهیم این‌بار کیفیتی که در کارهای Bioware وجود دارد را در Generals تزریق کنیم و با توجه به سبک بازی، داستانی سریع‌تر و همه جانبه‌تر به آن بدهیم و داستان آن را برای طرفداران این سبک جذاب‌تر کنیم. "
در هر صورت هنوز اخبار بیشتری از این عنوان منتشر نشده است ولی با اضافه شدن روایت داستانی که توسط Bioware قرار است به بازی اضافه شود، می توان انتظار داشت که با یک بازی کامل روبه‌رو شویم.

Generals 2 که قرار است در تاریخی نامعلوم در سال 2013 عرضه شود، اولین بازی سری است که توسط EA LA ساخته نمی‌شود و وظیفه ساخت آن به Bioware داده شده است.

ccgenerals2.jpg

داستان FIFA 13 هم در حد L.A Noire خواهد بود ... :|
اگر درست یادم باشه چند وقت پیش از سوی یک سایت معتبر starcraft2 که یک بازی استراتژیک هست به عنوان یکی از بازی های با داستان خوب و پایان عالی داستان انتخاب شد
محدودیتی وجود نداره...

خبرای جنرال 2 برای منی که تنها بازی که میکنم جنراله بهترین خبرهای دنیای گیمه . . . :d
تنها چیزی که میخوام اینه که بخش مولتی پلیرش بتروکه . . . ;)
خوشبین هستم بهش . . .

اگر درست یادم باشه چند وقت پیش از سوی یک سایت معتبر starcraft2 که یک بازی استراتژیک هست به عنوان یکی از بازی های با داستان خوب و پایان عالی داستان انتخاب شد
محدودیتی وجود نداره...

برادر استارکرافت یک استثناست و جزو 20 بازی تمام تاریخ هست که تو گینس هم ثبت شده مت خودم به شخصه از شماره یکش بازی میکردم تا الان و میتونم بگم تو سبک استراتژی بلیزارد خداس

برادر استارکرافت یک استثناست و جزو 20 بازی تمام تاریخ هست که تو گینس هم ثبت شده مت خودم به شخصه از شماره یکش بازی میکردم تا الان و میتونم بگم تو سبک استراتژی بلیزارد خداس

تو سبک خودش خداست!
جنرال سبکی داره که فقط و فقط مختص خودشه و همینه که اونو از بقیه بازی های استراتژیک متمایز کرده . . .
من بیشتر بازی های استراتژیک رو امتحان کردم ، اما تنها بازی که سالهاست منو نشونده پای خودش جنراله!
با اطمینان میتونم بگم لذتی که توی بازی جنرال هست توی هیچ یک از بازی های استراتژیک نیست! حداقل من به عنوان یک بازیکن در بقیه بازی ها تجربه نکردم! بازم میگم ، منم بیشتر گیم های استراتژیک رو بازی کردم . . .
این بازی از 2003 تا الآن ملت رو مجذوب خودش کرده و هنوزم هم سرورهاش داغه! داره میشه 10 سال بچه ها! ;) با اینکه در حقش خیـــــــــلی ظلم شد!
کسی میتونه حرفای منو درک کنه که بطور حرفه ای بازی کرده . . . ;)
لذت بازی استراتژیک فقط در Command and Conquer Generals . . . :)
تکرار نشدنیه . . .

تو سبک خودش خداست!
جنرال سبکی داره که فقط و فقط مختص خودشه و همینه که اونو از بقیه بازی های استراتژیک متمایز کرده . . .
من بیشتر بازی های استراتژیک رو امتحان کردم ، اما تنها بازی که سالهاست منو نشونده پای خودش جنراله!
با اطمینان میتونم بگم لذتی که توی بازی جنرال هست توی هیچ یک از بازی های استراتژیک نیست! حداقل من به عنوان یک بازیکن در بقیه بازی ها تجربه نکردم! بازم میگم ، منم بیشتر گیم های استراتژیک رو بازی کردم . . .
این بازی از 2003 تا الآن ملت رو مجذوب خودش کرده و هنوزم هم سرورهاش داغه! داره میشه 10 سال بچه ها! ;) با اینکه در حقش خیـــــــــلی ظلم شد!
کسی میتونه حرفای منو درک کنه که بطور حرفه ای بازی کرده . . . ;)
لذت بازی استراتژیک فقط در Command and Conquer Generals . . . :)
تکرار نشدنیه . . .

این که در حقش ظلم شد رو موافقم ولی خود منم اطمینان دارم که مثل قبل میترکونه و جای هیچ حرفی باقی نمیزاره.

وقتی اسم Bioware باشه مطمئنا بازی خوبی خواهد شد مخصوصا از لحاظ داستان که تمام بازیهاش تا الان از هر نظر مشکل داشته باشن تو داستان بینظیر بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or