داستان Gears of War 2

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون کارت عالیه واقعا محشر بود سری Gears of War بهترین بازی عمرمه و بی صبرانه منتظر نسخه سومش و خوندن داستان نسخه سومش که شما خواهید نوشت هستم.

دستت درد نکنه ولی آخرش چه چیزی رو خراب کردن با انفجار ؟ من نفهمیدم :دی

ملکه ی لوکاست ها منو یاد نژاد ، نکسوس توی نمکسیا می اندازه :دی

sُسلام
من اینجا گیر افتادم نمیدونم چیکار کنم
بعد از سواری بر روی دریاچه‌یخ و کشتن تعدادی از لوکاست‌ها توسط ماشین‌زرهی، سرانجام گروه دلتا وارد تونل‌های زیرزمینی می‌شوند. در ان‌جا با Chap و تعدادی از افراد گروهش برخورد می‌کنند(مسئول پمپ بنزین در Gears1). پایگاه آن‌ها توسط لوکاست‌ها تسخیر شده و آن‌ها نیز به زیر زمین پنا آورده‌اند. مارکوس از Cole و Baird می‌خواهد تا آن‌ها را به بیرون هدایت کرده، سوار هلکوپتر کنند و خودش نیز به همراه دومنیک به اعماق تونل‌ها می‌رود. قبل از حرکت دومنیک از Chap می‌پرسد که آیا همسرش ماریا را ندیده است؟ Chao معتقد است که ماریا در گروه اسیرانی بوده که توسط لوکاست‌ها دستگیر شده‌اند. مارکوس و دومنیک با عبور از دریاچه زیرزمینی بسیار بزرگی راه خود را به سمت Nexus پیش می‌گیرند. در این راه آن‌ها توسط قایق‌های مخصوص لوکاست‌ها به نام gunboat مورد حمله قرار می‌گیرند و همچنین با ماهی بزرگی به نام Leviathan برخورد می‌کنند. مارکوس با استفاده از نارنجک، او را از درون منفجر می‌کند

میرم تو دهنش بگفته مارکوس تو دهنش چند تا کرم هست باید بکشیش ولی هر کاری میکنم نمیتونم بکشمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or