داستان مرگ: قهرمان اين داستان شما هستيد !

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چی شده این تاپیک هنوز به مهم ها نرفته...اقا حمید؟؟؟!!!!:biggrin1:
من هم گزینه 1 رو ترجیح میدم!!

فكر نكنم زياد تاپيك مهمي باشه.

باید بگیم کدوم گزینه رو انتخاب می کنیم ؟!!! :دی

درسته . گزينه اي كه فكر مي كنيد اگر جاي شخصيت داستان بوديد انتخاب مي كرديد رو Pick Up كنيد.:biggrin1:

به منطق و فكر خودتون اعتماد كنيد. ;)

دست نگه مي دارم و پليس را خبر نمي كنم
انتخابم همینه!
زنگ زدن به پلیس تو همچین شرایطی چندان به نظرم درست نمیاد! تازه ممکنه به ضررمم تموم بشه!!!
اما به نحوی سعی میکنم دختره رو اونطوری که دوست داره راضیش کنم تا بتونم از زیر زبونش یه چیزی بیرون بکشم....
پ.ن: شروع داغ و هیجان انگیزی بود :cheesygri

100 % 2- دست نگه مي دارم و پليس را خبر نمي كنم !
کی میتونه از همچین دختر زیبایی بگذره :biggrin1: ولی جدای از شوخی این گزینه قابل درک تره !

اقا زنگ نزني به پليس..
بزار ملت كارشونو بكنن...
چيكار داري :cheesygri
به نظر منم به پليس زنگ نزنه خيلي واضحه
( پيشنهاد : گزينه دوراهي ها يكم چالش برانگيز تر باشه... مثلا همين جا خوب واقعا معلومه كه نبايد به پليس زنگ زد (( حتي اگه به جاي اون دختره يه يارو قزوينيه بود :cheesygri )) اخه طرف نمي دونه اين شخصيت چيكارس...اصلا شايد يه فراري باشه و تحت تعقيب يا يه سابقه دار (( قاتل هم كه هست))...
ممنون از تاپيك خوب و متفاوتتون :love:

اصلا شايد يه فراري باشه و تحت تعقيب يا يه سابقه دار (( قاتل هم كه هست))...
بابا اصلا تو اون وضعیت برهنگی خب پلیس میاد ما رو میگیره دیگه به جرم تجاوز و.....
منم میگم باید یه کم موقعیت رو با جزییات بیشتر بگی! مثلا بگی دختره رو میکشونی به سمت دستشویی یا پرتش میکنی روی زمین یا میرین آشپزخونه!
اونجوری تو هر موقعیت یه اتفاقی میفته مثلا میری دستشویی با یه چاقو دختره میزنه لت و پارت میکنه یا تو آشپزخونه تو غذات سم میریزه میمیری :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or