داستان فیلم Warcraft در مورد Orcها علیه انسان ها خواهد بود

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

در جریان Blizzcon امسال کارگردان فیلم Warcraft یعنی Duncan Jones تایید کرد که بیشتر داستان فیلم در مورد رویارویی Orcها و انسان ها است که تا حدودی خاطرات نسخه اول بازی را تداعی می کند. همچنین حضور شخصیت های Anduin Lothar و Durotan در فیلم تایید شد.
در بازی Lothar رهبر گروه Alliance بوده و در مقابل Orcهای مهاجم ایستادگی می کرد و از آن طرف Durotan نیز اولین سردسته قبیله Frostwolf بود.
Duncan Jones که خود از گیمرهای حرفه ای Warcraft است اطمینان داد که داستان فیلم به هر دو جناح خواهد پرداخت. درجه بندی نهایی فیلم نیز احتمالا PG-13 خواهد بود اما Jones گفت صحنه هایی مخصوص بزرگسالان نیز در فیلم یافت می شود، وی برای مثال فیلم Dark Knight و صحنه جوکر و آن مداد معروف را به یاد آورد. از نظر ظاهری نیز فیلم ترکیبی از CGI و Live Action خواهد بود یعنی ملاقات Avatar با Game of Thrones. کارگردان فیلم حتی آن را با عنوان Gladiator نیز مقایسه کرد.
در جریان همایش بعضی از مکان هایی که در فیلم جای دارند مشخص شد مانند Draenor ،Dalaran ،Ironforge و Stormwind و همچنین گفته شد که اکثر فیلم در Eastern Kingdoms اتفاق خواهد افتاد.
فیلم برداری این عنوان در سال آینده آغاز شده و احتمالا اوایل سال 2015 اکران می شود.

منبع

آخرین ویرایش:
اين که بگيم وارکرفت ارباب حلقه ها رو مى بلعه خيلى اغراقه:d وارکرفت در بين داستان هاى فانتزى در بهترين حالت در کنار asoiaf رتبه دوم رو در اختيار داره:d
(نظر شخصى: d )

آخرین ویرایش:
مجتبی از چه نظر میبلعه؟ میشه توضیح بدی؟ چون هر چقدر من هرچقدر فکر میکنم میبینم با توجه به شرایطی که هر دوشون دارن امکان نداره چنین اتفاقی بیفته :دی
راست میگه دیگه :d TLOTR کجا lore به گستردگی Warcraft داره؟ (نمیگم نداره، داره ولی نه به اندازه وارکرفت) بازیاشون هم که باز WoW یه چی دیگست، فیلم هم... باید ببینیم بلیز چه میکنه. کلا وارکرفت بلعنده قوی هست، همونطور که زندگیمون رو بلعیده :d

طرفدارای Warcraft الکی جوگیر نشید و اینو با LotR اعظم و هابیت مقایسه نکنید، لطفا

ولی باز کاشکی شبیه ارباب حلقه ها بسازن که کل بازی یه هدف کلی داشته باشه و در جریان اون اتفاقات زیاد دیگه که منجر به حوادث دیگه ای میشه بیوفته !! :دی برای اینم فک کنم داستان Lich King و Arthas مناسبتره ( البته این Human & Ircs رو بازی نکردم :( ) :دی

ممنون ، واقعا دستتون درد نکنه.
فقط ببخشید بین این ها سری آنلاینش هم هست؟ آخه من آنلاین بازی نمیکنم دیگه الکی دانلودشون نکنم.
مال من هر دوتا شماره ی 3 رو داره قبلیهاش هم خیلی دیگه قدیمی هستن از بعد 3 رو میگیرم دیگه.
بعد ببخشید کتابش داستان کاملش رو میگه یا نه؟ یعنی توی کتای داستان وارکرافت های قبلی رو هم توضیح داده یا به هم ربطی ندارن؟
بعله... از WCIII:TFT به بعد همشون آنلاین هستن.
کتاباش از بازی هم داستان رو کاملتر میگن ;)

مجتبی از چه نظر میبلعه؟ میشه توضیح بدی؟ چون هر چقدر من هرچقدر فکر میکنم میبینم با توجه به شرایطی که هر دوشون دارن امکان نداره چنین اتفاقی بیفته :دی

منظورم از نظر Lore و گستردگی جهان بازی هست!!!:d
تعدد شخصیتها و خط داستانی طولانی مدتش و تعداد نژادهاش فراتر از ارباب حلقه هاست!!!
من قبول دارم که LOTR به نوعی پدر وارکرفت محسوب میشه ولی قضیه بزرگتر شدن بچه از بابا شده!!!:d

طرفدارای Warcraft الکی جوگیر نشید و اینو با LotR اعظم و هابیت مقایسه نکنید، لطفا

ولی باز کاشکی شبیه ارباب حلقه ها بسازن که کل بازی یه هدف کلی داشته باشه و در جریان اون اتفاقات زیاد دیگه که منجر به حوادث دیگه ای میشه بیوفته !!
biggrin1.gif
برای اینم فک کنم داستان Lich King و Arthas مناسبتره ( البته این Human & Ircs رو بازی نکردم
yahoo_2.gif
)
biggrin1.gif

یه نگاه به عظمت Lore باز بندازین میفهمین که ربطی به جوگیری نداره و عنوانی عظیم تر ازش پیدا نمی کنین!!!
روایت داستان آرتاس نیاز به چندین پیش زمینه داره که باز هم میگم تو یه تک فیلم جا نمیشه!!!

یه حسی بهم می گه فیلم خوبی از اب در میاد:دی
ولی انصافأ ساختن فیلم از روی بازی کار سختیه و معمولأ هم بهش گند می خوره:| وبر عکس:دی البته زمونه عوض شده:دی :| قبلأ از رو فیلم بازی می ساختن الان از رو بازی فیلم می سازن:| :| با این حال چون کلأ هیچی فعلأ مشخص نیست و معلوم نیست بازیگراش کین(:|)!پس هنوز هم امیدی برای باز گشت این سری هست این دفعه با فیلم:دی:)

گفتیم یه داستان دیگه میسازن که اسکی نرن از روی LOTR که اونم ظاهرا قدرتش رو ندارن (البته طبیعی بود :دی )

فردین اینطور حساب کنیم اساسا دنیای Warcraft اسکی از روی سرزمین میانه و LotR هست! حالا نمیدونم چقدر با دنیای Warcraft آشنایی داری تصمیمی که برای داستان گرفتن واقعا خوبه! اگه ماجرای ملفاریون و ایلیدن رو حساب نکنیم مسخ شدن اورک ها و فاسد شدنشون به دست سارگرس شروع داستان های وارکرفت هست. احتمالا داستان الان از درانور شروع میشه و داستان حمله اورک هاست که بهترین شروع هست. بعدشم میره تو منقلب شدن اورگریم و ایستادنش در مقابل لژیون آتش سارگرس و شرکت منراس. کلا تایم لاین خیلی خوبی هست! همین داستان حمله اورک ها هم انسان ها و هم الف هارو هم شامل میشه. این زمانی هم که دارن داستان رو روایت میکنن آرتاس هنوز بچه بوده و ایلیدن هم هنوز نیومده، در نتیجه میتونه داستان ادامه پیدا کنه و تو شماره های بعدی فیلم کارپت شدن‌ آرتاس و ظهور دوباره ایلیدن رو نشون بدن!

فقط خدا کنه درنای ها هم تو فیلم باشن! یعنی اشاره ای هم ماجرا اغفال شدن کیل جیدن و آرکیماند توسط سارگرس بشه!

گفتید از نظر گستردگی، پس بذارید توضیح بدم. از نظر گستردگی هم فکر نکنم به پای تاکین برسه. ارباب حلقه هایی که فقط همین بخشش رو میدونید و فیلم شده، یه دنیای خیلی کوچیکی از دنیای کامل تاکینه. لطف کنید بفرمایید سیلماریلیون و فرزندان هورین و ضمائم تمامی این کتاب ها رو هم مطالعه کنید تا متوجه بشید که عظمت و گستردگی WoW در مقابل سری کامل بوجود آمدن Arda، (زمین که سرزمین میانه بخشی از اونه) قطره ای در یک اقیانوسه.
اگر از نظر بزرگی و قدمت کاراکتر ها و ... میگید، پیشنهاد میکنم سری به ضمائم ارباب حلقه ها بزنید (اونیکی ها هیچ) تا با دنیایی از کاراکتر ها و اجداد و آبادی مواجه بشید که هوش از سر هر خواننده ای رو میپرونه و ناخودآگاه سر تعظیم جلوی تاکین فرود میاره.

گفتید از نظر گستردگی، پس بذارید توضیح بدم. از نظر گستردگی هم فکر نکنم به پای تاکین برسه. ارباب حلقه هایی که فقط همین بخشش رو میدونید و فیلم شده، یه دنیای خیلی کوچیکی از دنیای کامل تاکینه. لطف کنید بفرمایید سیلماریلیون و فرزندان هورین و ضمائم تمامی این کتاب ها رو هم مطالعه کنید تا متوجه بشید که عظمت و گستردگی WoW در مقابل سری کامل بوجود آمدن Arda، (زمین که سرزمین میانه بخشی از اونه) قطره ای در یک اقیانوسه.

دقیقا این مورد واسه وارکرفت هم صدق میکنه،سه تا بازی اولیه و اصلیش هم فقط قطره ای از دریای عظیم وارکرفت هست!!
کتابهای روز اژدها،سه گانه نبرد باستانیان،طلوع هورد،امواج خورشان و چنتا کتاب دیگه رو باید خوند تا به عظمت وارکرفت پی برد!
فردین جان ببخشید ولی شما وقتی خودت میگی وارکرفت بازی نکردی و زیاد با شخصیتهاش آشنا نیستی نمیتونی مقایسه خوبی با سری ارباب حلقه ها داشته باشی!!

دقیقا این مورد واسه وارکرفت هم صدق میکنه،سه تا بازی اولیه و اصلیش هم فقط قطره ای از دریای عظیم وارکرفت هست!!
کتابهای روز اژدها،سه گانه نبرد باستانیان،طلوع هورد،امواج خورشان و چنتا کتاب دیگه رو باید خوند تا به عظمت وارکرفت پی برد!
فردین جان ببخشید ولی شما وقتی خودت میگی وارکرفت بازی نکردی و زیاد با شخصیتهاش آشنا نیستی نمیتونی مقایسه خوبی با سری ارباب حلقه ها داشته باشی!!
مجتبی من زیاد بازی نکردم اما از کسی که تقریبا عمرش رو پای این بازی گذاشته خیلی شنیدم. (احد منظورمه، دبیر همین سایت) حتی خود احد هم قبول داره که با توجه به شرایط، تاکین خیلی بزرگتر از WoWـه و WoW دقیقا اومده راه نوشته های تاکین رو رفته. احد اینم میگفت که، (حالا راست و اشتباهش پای خودش) که نویسندگان اصلی WoW خودشون از شاگردان تاکین بودن.

شما هم جوگير نشو وارکرفت به قدر کافى عظمت داره که با هر عنوانى مقايسه بشه.ممکنه در حد lotr نباشه ولى اختلاف شون خيلى کمه.

عزیز شما مثل اینکه متوجه حرف من نشدی
گفتم [ فیلم ] وارکرفت در مقابل فیلم ارباب حلقه ها حرفی برای گفتن نداره
والا هممون میدونیم دیگه داستان وارکرافت پر و بال بیشتری داره

مجتبی من زیاد بازی نکردم اما از کسی که تقریبا عمرش رو پای این بازی گذاشته خیلی شنیدم. (احد منظورمه، دبیر همین سایت) حتی خود احد هم قبول داره که با توجه به شرایط، تاکین خیلی بزرگتر از WoWـه و WoW دقیقا اومده راه نوشته های تاکین رو رفته. احد اینم میگفت که، (حالا راست و اشتباهش پای خودش) که نویسندگان اصلی WoW خودشون از شاگردان تاکین بودن.
نویسنده اولیه WOW ریچارد ناگه که از شاگردای تالکین بوده . حتی بیس دنیای وارکرافت مال تالکین و اجل امونش نداد و نتونست خودش کارشو تموم کنه . ریچارد ناک با توجه به یه سری از دستنوشته های تالکین که خود تالکین بهش میده و چاپ هم نشده و کتابهایی مثل سیلماریلیون دنیای وارکرافت و پایه ریزی می کنه . کلا میشه یه جورایی وارکرافت و میراث تالکین هم به حساب آورد ، ولی دنیای وارکرافت به مرور زمان بسیار بزرگ میشه و بزرگتر از هر دنیای فانتزی دیگه ایه و گستردگیش اصلا با ارباب حلقه ها قابل مقایسه نیست . دقیقا مثال قطره ای در مقابل اقیانوس براشون صدق می کنه . ارباب حلقه ها قطره ایه در مقابل دنیای وارکرافت .

البته اعتراف میکنم خودم اونقدری با دنیای وارکرفت آشنا هستم با ارباب حلقه ها آشنا نیستم پس خودم هم نباید همچین مقایسه ای می کردم و حرف درستی نزدم تو اون پستم!!!:d
اصلا چه کاری و چه نیازی به مقایسه هست،از هر دوش میشه لذت برد!!!:d

به داستان و کتاب و این چیزا کاری ندارم ولی این جا بحث روی فیلم هست که من مطمئنم هنوز مونده فیلمی به عظمت 3گانه ی The lord of the ring برسه
این فیلم هم با توجه به تاخیر های زیادش در زمان فیلم برداری و عوض شدن کارگردان هاش بعیده که اسم وارکرفت رو زنده نگه داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or