داستان فیلم Warcraft در مورد Orcها علیه انسان ها خواهد بود

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

در جریان Blizzcon امسال کارگردان فیلم Warcraft یعنی Duncan Jones تایید کرد که بیشتر داستان فیلم در مورد رویارویی Orcها و انسان ها است که تا حدودی خاطرات نسخه اول بازی را تداعی می کند. همچنین حضور شخصیت های Anduin Lothar و Durotan در فیلم تایید شد.
در بازی Lothar رهبر گروه Alliance بوده و در مقابل Orcهای مهاجم ایستادگی می کرد و از آن طرف Durotan نیز اولین سردسته قبیله Frostwolf بود.
Duncan Jones که خود از گیمرهای حرفه ای Warcraft است اطمینان داد که داستان فیلم به هر دو جناح خواهد پرداخت. درجه بندی نهایی فیلم نیز احتمالا PG-13 خواهد بود اما Jones گفت صحنه هایی مخصوص بزرگسالان نیز در فیلم یافت می شود، وی برای مثال فیلم Dark Knight و صحنه جوکر و آن مداد معروف را به یاد آورد. از نظر ظاهری نیز فیلم ترکیبی از CGI و Live Action خواهد بود یعنی ملاقات Avatar با Game of Thrones. کارگردان فیلم حتی آن را با عنوان Gladiator نیز مقایسه کرد.
در جریان همایش بعضی از مکان هایی که در فیلم جای دارند مشخص شد مانند Draenor ،Dalaran ،Ironforge و Stormwind و همچنین گفته شد که اکثر فیلم در Eastern Kingdoms اتفاق خواهد افتاد.
فیلم برداری این عنوان در سال آینده آغاز شده و احتمالا اوایل سال 2015 اکران می شود.

منبع

آخرین ویرایش:
ورداشتن بدترین قسمت از تاریخچه وارکرافت و انتخاب کردن . خاک برسرشان . مگه آرتاس چش بود ؟!:(. یعنی این حمله اورکها به ازراث پر از حفره های داستانیه و فکر کنم هیچ رقمه نشه ازش یه فیلم خوب دراورد .
البته یه نکته دیگه هم هست اونم اینکه چون مجموعه کتابهای وارکرافت به دست نویسندگان مختلفی نوشته شده ، هرکدوم تم مخصوص خودشونو دارن و معمولا آثارشون بالا و پایین زیاد داره . جناب آرون روزنبرگ که نویسنده کتاب امواج تاریکی هست و چند تا کار دیگه هم برای بلیزارد نوشته( مثلا کتاب کویین آو بلید از مجموعه داستانهای استارکرافت) جزو ضعیفترین نویسندگانیه که تاحالا روی داستانهای وارکرافت کار کرده . و اگه کتابهارو خونده باشید احساس می کنید این آقا اصلا داستانهای دیگه ازین مجموعه رو نخونده . بگذریم . ولی قبل از حمله اورکها به ازراث یه کتاب به قلم کریستی گولدن ( بهترین نویسنده آثار وارکرافت بعد از ریچارد ناکه به نظرم )نوشته شده به اسم طلوع هورد . اون کتاب به شدت کار قوی هستش و از همه لحاظ چند سرو گردن بالاتر از یه کاری مثل امواج تاریکیه . منتهی حال و هواش خیلی متفاوت با کارای دیگه دنیای وارکرافته که اگه سازندگان شجاعتشو داشتن و می رفتن سروقتش به نظرم کار خیلی خوبی از آب درمیومد . ( ماجراش مال وقتیه که پوست اورکها هنوز قهوه ایه و زندگی مثل زندگی سرخپوستها دارن و توی دنیای خودشون زندگی می کنن)
بماند که توی دنیای وارکرافت کم نیستن شخصیتها و داستانهایی که هرکدومشون می تونن به تنهایی سوژه ای برای ساخته شدن فیلمهای قدرتمندی باشند . ولی با این تیم سازنده به نظرم بهتره که اون داستانها دست نخورده بمونن . شاید روزی روزگاری ، شاید 1000 سال بعد یه نفر بتونه یه فیلم درخور شان دنیای وارکرافت بسازه . تا اون روز زنده می مونیم :)

آخرین ویرایش:
ورداشتن بدترین قسمت از تاریخچه وارکرافت و انتخاب کردن . خاک برسرشان . مگه آرتاس چش بود ؟!:(. یعنی این حمله اورکها به ازراث پر از حفره های داستانیه و فکر کنم هیچ رقمه نشه ازش یه فیلم خوب دراورد .​

nuff said :|

کاشکی داستان lich king رو میساختن واقعا بی نظیره این بخش از داستان WOW ... اونهایی که wow بازی کردن میدونن یه حس و حال دیگه ای داره wrath of lich king داره اصلا کولاکه این قسمت از wow از نظر داستانی

از اورک ها شروع میشه و احتمالا بعدا میرسه به Night elf ها و undead ها و Blood elf ها و ... .
ضمنا آرثاس و Lich king و اینا رو بعید میدونم برن سراغشون. تجربه نشون داده فیلم نباید همون داستان بازی رو داشته باشه. اینا رو هم نشون بدن فوقش در حد یه حضور کوتاه باشه. یه داستان جدید روایت کنن بهتره.

گفتیم یه داستان دیگه میسازن که اسکی نرن از روی LOTR که اونم ظاهرا قدرتش رو ندارن (البته طبیعی بود :دی )

به هر صورت باید داستانی رو در نظر بگیرن که کمترین شخصیت رو داشته باشه،همین داستان آرتاس رو که میگن دوستان چرا نساختن توجه نمی کنن که این داستان تو یه سه گانه هم جا نمیشه چه برسه به یه تک فیلم!!!
---------------------------------
قبل از ساخت داستان آرتاس باید یه فیلم جدا در مورد نرزول ساخته بشه تا با شخصیتش آشنا بشن و بعد هم خودتون حساب کنین چنتا شخصیت اصلی داره این داستان!
ایلیدان،جینا،سیلوانس،آتر،آنوباراک،کل تزاد،آرکیماند و خیلیای دیگه که هر کدوم از اینا یه فیلم جدا واسه آشنا شدن باهاشون لازمه!!
عظمت وارکرفت هر دنیای دیگه ای حتی Lord Of the Rings رو هم درسته می بلعه پس به این راحتی ها نیمشه یه تک فیلم ازش ساخت،شاید یه سریال 200 قسمته مناسبترش باشه!!!:d

سلام به وارکرافت دوستان عزیز.
ببخشید من میخواستم بدونم این سری Warcraft چه بازیهاییی داره و چنتا هستن و اگر میشه اسمشون رو هم بگید.
من فقط نسخه ی Warcraft III Forzen Throne رو دارم که شامل سه نژاد میشه.

ای بابا... بازم اوومدن سراغ این هورد نگون بخت ما! بابا چی میخواین از جون این هورد؟!!!!!!!! اه! خر ما از کره گی دم نداشت! البتهاحتمالا اینا خواستن فیلم رو مناسب با این اکسپنشن جدید بسازن... حالا تا ببینیم چه میشود
اما Jones گفت صحنه هایی مخصوص بزرگسالان نیز در فیلم یافت می شود، وی برای مثال فیلم Dark Knight و صحنه جوکر و آن مداد معروف را به یاد آورد.
بجز آرتاس فک نکنم شخصیت دیگه ای تو warcraft lore به اندازه جوکر cool باشه که بتونه همچین صحنه ای خلق کنه!
تریلری چیزی موجود نیست؟!!!!!!!

- - -ویرایش - - -

سلام به وارکرافت دوستان عزیز.
ببخشید من میخواستم بدونم این سری Warcraft چه بازیهاییی داره و چنتا هستن و اگر میشه اسمشون رو هم بگید.
من فقط نسخه ی Warcraft III Forzen Throne رو دارم که شامل سه نژاد میشه.

حله؟ :d

ممنون ، واقعا دستتون درد نکنه.
فقط ببخشید بین این ها سری آنلاینش هم هست؟ آخه من آنلاین بازی نمیکنم دیگه الکی دانلودشون نکنم.
مال من هر دوتا شماره ی 3 رو داره قبلیهاش هم خیلی دیگه قدیمی هستن از بعد 3 رو میگیرم دیگه.
بعد ببخشید کتابش داستان کاملش رو میگه یا نه؟ یعنی توی کتای داستان وارکرافت های قبلی رو هم توضیح داده یا به هم ربطی ندارن؟

خوب Durotan که بابای Thrall هستش و کاملا خوبه :دی بقیش هم به خودیه خود خوب در میاد، چون وارکرفته :| امیدوارم بازده خوبی داشته باشه، تا به فکر ساخت ادامش هم بیفتن، چون داستان به شدت بزرگ و پیچیده ای داره این وارکرفت و هر کدوم از شخصیت ها میتونن یه سریال 200 قسمتی رو به تنهایی پوشش بدن :دی

به هر صورت باید داستانی رو در نظر بگیرن که کمترین شخصیت رو داشته باشه،همین داستان آرتاس رو که میگن دوستان چرا نساختن توجه نمی کنن که این داستان تو یه سه گانه هم جا نمیشه چه برسه به یه تک فیلم!!!
---------------------------------
قبل از ساخت داستان آرتاس باید یه فیلم جدا در مورد نرزول ساخته بشه تا با شخصیتش آشنا بشن و بعد هم خودتون حساب کنین چنتا شخصیت اصلی داره این داستان!
ایلیدان،جینا،سیلوانس،آتر،آنوباراک،کل تزاد،آرکیماند و خیلیای دیگه که هر کدوم از اینا یه فیلم جدا واسه آشنا شدن باهاشون لازمه!!
عظمت وارکرفت هر دنیای دیگه ای حتی Lord Of the Rings رو هم درسته می بلعه پس به این راحتی ها نیمشه یه تک فیلم ازش ساخت،شاید یه سریال 200 قسمته مناسبترش باشه!!!:d
مجتبی از چه نظر میبلعه؟ میشه توضیح بدی؟ چون هر چقدر من هرچقدر فکر میکنم میبینم با توجه به شرایطی که هر دوشون دارن امکان نداره چنین اتفاقی بیفته :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or