داستان عنوان جدید Hitman فوق العاده خواهد بود

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
hitman-game-2015-672x372.jpg

درود

عنوان جدید Hitman یکی از بهترین سری بازی های مخفی کاری تاریخ در e3 2015 معرفی شد. سری بازی های هیتمن 15 سال قدمت و طرفدران بسیار زیادی دارد که سازنده میتواند بر اساس این محبوبیت و محتوای غنی بازی به ساخت قسمت های مختلفی از ان دست بزند.

حال کمپانی IO Interactive در مصاحبه ای با Hip Hop Gamer در رابطه با داستان بازی و عدم وجود ماموریت های co op صحبت کرده است.

این کمپانی در رابطه با داستان بازی میگوید:

"فعلا در رابطه با داستان چیز زیادی نمیتوانم بگویم اما به زودی چیزهای جالبی را رونمایی میکنیم.داستان بسیار غنی و جالب است و بر روی بسیاری از بازی های قدیمی و مسائلی که در نسخه های قبلی هیتمن رخ داده اند، منعکس می شود. طرفداران قدیمی سری بازی از داستان بازی لذت خواهند برد."

علاوه بر کمپانی IO Interactive در پاسخ به این سوال که ایا ماموریت های co op در این عنوان وجود دارد یا نه گفت:

" در حال حاضیر باید بگویم خیر.فناوری و تجربه در نسل هشتم برای ما جدید است. فعالیت ما مثل یک ماجراجویی جسورانه و فوق العادست. در دراز مدت به چیزهای مشابه ان فکر میکنیم اما در حال حاضر باید ببینیم عرضه بازی به صورت دیجیتالی چطور پیش میرود."

این عنوان قرار است در ماه دسامبر به صورت دیجیتالی برای کنسول های xone ، ps4 و پلتفرم pc منتشر شود.

منبع

آخرین ویرایش:
بچه ها من سیستم بازی هیتمن رو میتونم حدس بزنم به نظرم برای پیشنهادی گرافیک660میخوام برای NVIDIAمیگم AMDنمیدونم و رم6وسی پی یو3GHZمیخوام به نظرم حداقل گرافیک460رم4سی پی یو2.6

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

آنقدر سازنده ها از داستاناشون تعریف کردن توی چند سال اخیر و آدم با داستانای آب بندی شده، لوس و بی مزه مواجه شده، من دیگه اعتماد ندارم، هیتمن همیشه بازی فوق العاده ای بوده.....داستانم نداشته باشه من میخرمش، ولی خب داستان خوب داشته باشه که چه بهتر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or