:d با این وضع منتظر داستان مدال هم باشید ! :dدرستهLee Harvey Oswald قاتل کندی در تاریخ هست ولی اگر در مرحله Revelations که Mason از صندلی فرار می کنه زمانی که شماره هارو داره گوش میده و ترجمه می کنه میگه " Oswald Comprimised " که نشون میده در داستان Oswald لو رفته.
البته یه عملیاتی قرار بود در سال 1978 اتفاق بیفته به نام Operation Charybdis در هانوی توسط MI6 که Mason و Hudson و Weaver را ترور کنند. که ممکنه زنده بودن Woods در Hanoi هم اشتباه باشه ( تله ای توسط MI6 ) خلاصه فعلا هیچی معلوم نشده هنوز.
برای Reznov هم طبق Wiki اگر در شروع Campaign بازی Intel گوشه سمت چپ تصویر را ببینید و بصورت عمودی قرار بدید و به جای اعداد حروف ( مثلا 1 برابر A و B برابر 2 و .. ) قرار بدید این جمله در میاد Reznov is dead. Or is he dead? There was no body found; he is not who he says he is
و در قسمت Intel هایی که شامل نامه هایی از فردی به نام John Trent به Hudson در مورد قتل کندی و Mason هست می بینید که در آخر نامه نوشته Tell Mason that this time it's freedom for both of us. که همون جمله ای است که Reznov به Mason در Vorkuta میگه .....
رزنو درواقع همون چیزی که به فراماسونری فرمان داد تا کندی بکشهدرستهLee Harvey Oswald قاتل کندی در تاریخ هست ولی اگر در مرحله Revelations که Mason از صندلی فرار می کنه زمانی که شماره هارو داره گوش میده و ترجمه می کنه میگه " Oswald Comprimised " که نشون میده در داستان Oswald لو رفته.
البته یه عملیاتی قرار بود در سال 1978 اتفاق بیفته به نام Operation Charybdis در هانوی توسط MI6 که Mason و Hudson و Weaver را ترور کنند. که ممکنه زنده بودن Woods در Hanoi هم اشتباه باشه ( تله ای توسط MI6 ) خلاصه فعلا هیچی معلوم نشده هنوز.
برای Reznov هم طبق Wiki اگر در شروع Campaign بازی Intel گوشه سمت چپ تصویر را ببینید و بصورت عمودی قرار بدید و به جای اعداد حروف ( مثلا 1 برابر A و B برابر 2 و .. ) قرار بدید این جمله در میاد Reznov is dead. Or is he dead? There was no body found; he is not who he says he is
و در قسمت Intel هایی که شامل نامه هایی از فردی به نام John Trent به Hudson در مورد قتل کندی و Mason هست می بینید که در آخر نامه نوشته Tell Mason that this time it's freedom for both of us. که همون جمله ای است که Reznov به Mason در Vorkuta میگه .....

وای پسر فوق العاده بود !
فقط یک سری سوال برام پیش اومد !!!!
مگه این دراگوویچ همونی نبود که تو CALL 4 کشتیمش ؟
اگه اونه ، یک نفر را چند بار باید کشت آخه ؟
اگه اون نیست ، پس چرا اسم و قیافه و ... همه یکیه !
:d فقط یه بار یه ماکاروف توش دیده شده بود! :d شاید بهتر باشه این رو هم بخونید اون آخر بازی قبل از اینکه کندی با زنش سوار ماشین بشه ما میسون رو بین جمعیت میبینیم در حالی که کندی از راه دور کشته شده..!
آره و اگه از اونجا میکشتش مطمئنا تابلو هم میشد و دیگه داستان بعد از مرحله زدن موشک ادامه پیدا نمیکرد چون میگرفتنش![]()
ولی با توجه به اون تیکه ای که دراگوویچ آخر بازی به میسون انداخت من تقریبا مطمئنا هستم که میسون یه جوری توی ترور دست داشت! البته دلیل منطقیم هم اینه که توی ملاقات با کندی تصاویر لی هاروی رو تو مانیتور های پشت سر کندی میبینیم که البته میشه اینطور هم فرض کرد که چون میسون داشت خاطراتش رو به یاد میاورد خاطرات ملاقاتش با کندی با اطالاعات ترور کندی ترکیب شده و میسون همینجوری اون تصاویر رو دیده. ولی وقتی اون 3 عامل رو که توی پست اول گفتم کنار هم بزاریم احتمال اینکه میسون قاتل کندی باشه خیلی بالا میره. تازه کلی دلیل دیگه هم با توجه به ایمیل های توی اون کامپیوتر هستش...
این صحنه ای که من میگم دقیقا آخر مرحله آخر اتفاق میوفته (فیلم واقعی)ولی زدن موشک فکر کنم مرحله 5 یا 6 بود..
http://up.iranblog.com/images/y4pp4l8ujwxwkeeqtxyl.jpg
بعد من موندم اون یارو دراگوویچ چرا باید تو اون کشتی به آمریکای ها خیانت کنه.. و اون مردی که تو مرحله برف وقتی رسیدم بهش روی صندلی نشسته بود داشت سیگار میکشید دقیقا چه کاره بود..
بعد من موندم اون یارو دراگوویچ چرا باید تو اون کشتی به آمریکای ها خیانت کنه
مثل اینکه پست من را درست مطالعه نکردید. در واقعیت Oswald کندی را توسط یه Sniper Rifle از داخل یکی از طبقات ساختمان میکشه. در داستان Black Ops همین شخصیت Oswald لو رفته و دستگیر شده و Mason جای اونو در ترور کندی میگیره.
نه دوست عزیزم من اصلا با شما نبودم همین جوری ارسال پیام گذاشته بودم دیر نوشتمش فقط پستتونو ندیدماتفاقا شما هم همینطور![]()
منم دقیقا منظورم همینه که احتمالا میسون از lee harvey oswald استفاده کرده تا ترور رو انجام بده. (البته من توی یکی از پست های قبلیم یه لحظه فکر کردم oswald یکی دیگست و گفتم ربطی به داستان نداره شرمنده !ولی توی آخرای پست اولم دقیقا به همین اشاره کرده بودم. )