داستان بازی Call of Duty Black Ops

درستهLee Harvey Oswald قاتل کندی در تاریخ هست ولی اگر در مرحله Revelations که Mason از صندلی فرار می کنه زمانی که شماره هارو داره گوش میده و ترجمه می کنه میگه " Oswald Comprimised " که نشون میده در داستان Oswald لو رفته.
البته یه عملیاتی قرار بود در سال 1978 اتفاق بیفته به نام Operation Charybdis در هانوی توسط MI6 که Mason و Hudson و Weaver را ترور کنند. که ممکنه زنده بودن Woods در Hanoi هم اشتباه باشه ( تله ای توسط MI6 ) خلاصه فعلا هیچی معلوم نشده هنوز.
برای Reznov هم طبق Wiki اگر در شروع Campaign بازی Intel گوشه سمت چپ تصویر را ببینید و بصورت عمودی قرار بدید و به جای اعداد حروف ( مثلا 1 برابر A و B برابر 2 و .. ) قرار بدید این جمله در میاد Reznov is dead. Or is he dead? There was no body found; he is not who he says he is
و در قسمت Intel هایی که شامل نامه هایی از فردی به نام John Trent به Hudson در مورد قتل کندی و Mason هست می بینید که در آخر نامه نوشته Tell Mason that this time it's freedom for both of us. که همون جمله ای است که Reznov به Mason در Vorkuta میگه .....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: leonk13 and Navid
از همه تشکر ها و اعتبارات دوستان واقعا ممنونم شرمنده کردید :x :d با این وضع منتظر داستان مدال هم باشید ! :d

درستهLee Harvey Oswald قاتل کندی در تاریخ هست ولی اگر در مرحله Revelations که Mason از صندلی فرار می کنه زمانی که شماره هارو داره گوش میده و ترجمه می کنه میگه " Oswald Comprimised " که نشون میده در داستان Oswald لو رفته.
البته یه عملیاتی قرار بود در سال 1978 اتفاق بیفته به نام Operation Charybdis در هانوی توسط MI6 که Mason و Hudson و Weaver را ترور کنند. که ممکنه زنده بودن Woods در Hanoi هم اشتباه باشه ( تله ای توسط MI6 ) خلاصه فعلا هیچی معلوم نشده هنوز.
برای Reznov هم طبق Wiki اگر در شروع Campaign بازی Intel گوشه سمت چپ تصویر را ببینید و بصورت عمودی قرار بدید و به جای اعداد حروف ( مثلا 1 برابر A و B برابر 2 و .. ) قرار بدید این جمله در میاد Reznov is dead. Or is he dead? There was no body found; he is not who he says he is
و در قسمت Intel هایی که شامل نامه هایی از فردی به نام John Trent به Hudson در مورد قتل کندی و Mason هست می بینید که در آخر نامه نوشته Tell Mason that this time it's freedom for both of us. که همون جمله ای است که Reznov به Mason در Vorkuta میگه .....

ممنون از اطلاعات. در مورد Oswald من نتونستم به داستان ربطش بدم و فکر نمیکنم بخوان اونم بیشتر از این به بازی ربط بدن ولی اگه قرار باشه نسخه دومی ساخته بشه و روی موضوع ترور هم تمرکز داشته باشه احتمال مرتبط کردنش به داستان زیاد میشه.

در مورد وودز واقعا عجیبه 10 سال یه نفر مورد مداوا باشه ! و با توجه به اینکه ترور مامور های سیاه چیز عجیبی نیست اون عملیات هم میتونه درست باشه ولی از اونجایی که حدودا 10 سال بعد از آخرین ماموریت هستش احتمال واقعا زنده موندنش رو هم میده (چون به نوعی توی کما نگه داشتن یه شخصیت برای 10 سال میتونه جذابیت زیادی بهش بده ! )

رزنو رو هم به نظر من خود treyarch مونده باهاش چیکار کنه! :d از یه طرف همونطور که احد هم اشاره کرد با دوبله فوق العاده گری الدمن واقعا شخصیت جذابی داشت و حیفه همینجوری ولش کرد و از طرفی هم پیر شده دیکه ! :d

اون اینتل رو هم فکر کنم مثل خود John Trent نشه هیچی در موردش فهمید و باید منتظر تایید شدن نسخه دوم موند... همونطور که دراگوویچ آخر بازی به میسون گفت ما از هیچ چیزی خبر نداریم... با این حال احتمال اینکه جان همون رزنو باشه وجود داره ولی چرا باید رزنو به کندی ایمیل میزنه و در مورد شانس آخرش بگه؟ من احتمال هم میدادم این شخصیت داره از اصطلاحات رزنو عمدا استفاده میکنه تا خودش رو شبیه اون نشون بده ولی بعضی از جملات رو مثل A single step رو فکر نکنم رزنو جای دیگه ای غیر از وارکوتا به کار برده باشه!

فسفر تموم کردم سر صبحی :d

• Like
Reactions: daniel45
رزنو درواقع همون چیزی که به فراماسونری فرمان داد تا کندی بکشه
یکی بیاد درمورد فراماسونری تو بازی بگه بهس گرم میشه >:)

وای پسر فوق العاده بود !
فقط یک سری سوال برام پیش اومد !!!!
مگه این دراگوویچ همونی نبود که تو CALL 4 کشتیمش ؟
اگه اونه ، یک نفر را چند بار باید کشت آخه ؟
اگه اون نیست ، پس چرا اسم و قیافه و ... همه یکیه !

وای پسر فوق العاده بود !
فقط یک سری سوال برام پیش اومد !!!!
مگه این دراگوویچ همونی نبود که تو CALL 4 کشتیمش ؟
اگه اونه ، یک نفر را چند بار باید کشت آخه ؟
اگه اون نیست ، پس چرا اسم و قیافه و ... همه یکیه !

مرسی :دی

نه اونایی که تو کال 4 کشتیم خالد و ایمران بودن. اصلا دراگوویج یا شخص شبیه به دراگوویچ تو کال 4 نداریم :-/ :d فقط یه بار یه ماکاروف توش دیده شده بود! :d شاید بهتر باشه این رو هم بخونید :دی (البته اولین کارم بود و یکمی ایراد داره مخصوصا به خاطر اینکه mw2 داستانش شرح کاملی نداشت)

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27905

اون آخر بازی قبل از اینکه کندی با زنش سوار ماشین بشه ما میسون رو بین جمعیت میبینیم در حالی که کندی از راه دور کشته شده..!

اون آخر بازی قبل از اینکه کندی با زنش سوار ماشین بشه ما میسون رو بین جمعیت میبینیم در حالی که کندی از راه دور کشته شده..!

آره و اگه از اونجا میکشتش مطمئنا تابلو هم میشد و دیگه داستان بعد از مرحله زدن موشک ادامه پیدا نمیکرد چون میگرفتنش :دی

ولی با توجه به اون تیکه ای که دراگوویچ آخر بازی به میسون انداخت من تقریبا مطمئنا هستم که میسون یه جوری توی ترور دست داشت! البته دلیل منطقیم هم اینه که توی ملاقات با کندی تصاویر لی هاروی رو تو مانیتور های پشت سر کندی میبینیم که البته میشه اینطور هم فرض کرد که چون میسون داشت خاطراتش رو به یاد میاورد خاطرات ملاقاتش با کندی با اطالاعات ترور کندی ترکیب شده و میسون همینجوری اون تصاویر رو دیده. ولی وقتی اون 3 عامل رو که توی پست اول گفتم کنار هم بزاریم احتمال اینکه میسون قاتل کندی باشه خیلی بالا میره. تازه کلی دلیل دیگه هم با توجه به ایمیل های توی اون کامپیوتر هستش...

آره و اگه از اونجا میکشتش مطمئنا تابلو هم میشد و دیگه داستان بعد از مرحله زدن موشک ادامه پیدا نمیکرد چون میگرفتنش :دی

ولی با توجه به اون تیکه ای که دراگوویچ آخر بازی به میسون انداخت من تقریبا مطمئنا هستم که میسون یه جوری توی ترور دست داشت! البته دلیل منطقیم هم اینه که توی ملاقات با کندی تصاویر لی هاروی رو تو مانیتور های پشت سر کندی میبینیم که البته میشه اینطور هم فرض کرد که چون میسون داشت خاطراتش رو به یاد میاورد خاطرات ملاقاتش با کندی با اطالاعات ترور کندی ترکیب شده و میسون همینجوری اون تصاویر رو دیده. ولی وقتی اون 3 عامل رو که توی پست اول گفتم کنار هم بزاریم احتمال اینکه میسون قاتل کندی باشه خیلی بالا میره. تازه کلی دلیل دیگه هم با توجه به ایمیل های توی اون کامپیوتر هستش...

این صحنه ای که من میگم دقیقا آخر مرحله آخر اتفاق میوفته (فیلم واقعی)ولی زدن موشک فکر کنم مرحله 5 یا 6 بود..

http://up.iranblog.com/images/y4pp4l8ujwxwkeeqtxyl.jpg

بعد من موندم اون یارو دراگوویچ چرا باید تو اون کشتی به آمریکای ها خیانت کنه.. و اون مردی که تو مرحله برف وقتی رسیدم بهش روی صندلی نشسته بود داشت سیگار میکشید دقیقا چه کاره بود..

این صحنه ای که من میگم دقیقا آخر مرحله آخر اتفاق میوفته (فیلم واقعی)ولی زدن موشک فکر کنم مرحله 5 یا 6 بود..

http://up.iranblog.com/images/y4pp4l8ujwxwkeeqtxyl.jpg

بعد من موندم اون یارو دراگوویچ چرا باید تو اون کشتی به آمریکای ها خیانت کنه.. و اون مردی که تو مرحله برف وقتی رسیدم بهش روی صندلی نشسته بود داشت سیگار میکشید دقیقا چه کاره بود..

اون صحنه درسته که آخر بازی نشون داده میشه ولی مربوط به وسط بازی میشه.

ما توی November 10, 1963 به دیدن کندی میریم و حدود یک هفته بعدش موشک رو میترکونیم و تقریبا هفته بعدش کندی ترور میشه! (که اون عکس دقیقا مال همون موقع حساب میشه) و مرحله بعدی بازی حدود 5 سال بعد اتفاق میافته.

بعد من موندم اون یارو دراگوویچ چرا باید تو اون کشتی به آمریکای ها خیانت کنه

منظورتون روس ها بود دیگه؟! :دی

من خودم هم مطمئن نیستم که اونجا دراگوویچ به روسیه هم خیانت کرد یا نه... ولی مطمئنا به هم سنگر هاش خیانت کرد و فکر نکنم توی یک عملیت سیاه همچین چیزی برنامه ریزی شده باشه... از یه طرف دراگوویچ کاملا داشت به نفع روسیه کار میکرد پس چه دلیلی داشت بگیم خیانت کرد ؟ و شاید هم یک وطن پرست افراطی بود که نمیتونست صلحی رو که اون موقع بین روسیه و آمریکا بود تحمل کنه...

اونی هم که رو صندلی بود همون استاینر بود. در واقع بعد از شکست نازی ها استاینر فوری تغییر جبهه میده و به روس ها خبر میده که میخواد برای اون ها کار کنه و کل اون عملیات این بود که استاینر رو از اون منطقه واسه روسیه خارج کنیم.

مثل اینکه پست من را درست مطالعه نکردید. در واقعیت Oswald کندی را توسط یه Sniper Rifle از داخل یکی از طبقات ساختمان میکشه. در داستان Black Ops همین شخصیت Oswald لو رفته و هنوز کندی توسط یه گلوله کالیبر 6.5 کشته شده ( یه Sniper Rifle ) ولی Mason اون زمان داخل جمعیت بوده. می تونسته همکاری کرده باشه ولی اونو نکشته باشه. به هر حال شک MI6 به Mason و همدستانش دلیل تصمیم انگلیسی ها برای کشتن اون 3 نفر بود.

آخرین ویرایش:
مثل اینکه پست من را درست مطالعه نکردید. در واقعیت Oswald کندی را توسط یه Sniper Rifle از داخل یکی از طبقات ساختمان میکشه. در داستان Black Ops همین شخصیت Oswald لو رفته و دستگیر شده و Mason جای اونو در ترور کندی میگیره.

اتفاقا شما هم همینطور :دی

منم دقیقا منظورم همینه که احتمالا میسون از lee harvey oswald استفاده کرده تا ترور رو انجام بده. (البته من توی یکی از پست های قبلیم یه لحظه فکر کردم oswald یکی دیگست و گفتم ربطی به داستان نداره شرمنده ! :دی ولی توی آخرای پست اولم دقیقا به همین اشاره کرده بودم. )

اتفاقا شما هم همینطور :دی

منم دقیقا منظورم همینه که احتمالا میسون از lee harvey oswald استفاده کرده تا ترور رو انجام بده. (البته من توی یکی از پست های قبلیم یه لحظه فکر کردم oswald یکی دیگست و گفتم ربطی به داستان نداره شرمنده ! :دی ولی توی آخرای پست اولم دقیقا به همین اشاره کرده بودم. )
نه دوست عزیزم من اصلا با شما نبودم همین جوری ارسال پیام گذاشته بودم دیر نوشتمش فقط پستتونو ندیدم

اقا دمت گرم با این نوشتت زدی تو هدف...
تا الان نمی دونستم این بازی اینقدر نکته های فراماسونری داره زده رو دست ASSASSINS CREED!!!
(دوست عزیز اخر نوشتت اون فرماسیون نیست فراماسونری یا FREEMASONARY درسته)
دوستان من راجع به این کدهایی که به اون کامپیوتر پشتمون میدیم چیزی نمی دونم یعنی وارد نکردم.میشه توضیح بدید اون EMAIL ها چی هستند؟؟
در ضمن من در مورد فراماسونری زیاد مطلب خوندم و تحقیق کردم اگه سوالی داشتید خوشحال می شم کمک کنم.

• Like
Reactions: leonk13

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or