hitman99
کاربر سایت
من همیشه یه سوال ته ذهنم بود که بخاطر اطلاعات کمم از نحوه ساخت بازی دلیلش رو نمیدونم.
چرا نمیشه فایل زیرنویس بازی هارو تغییر داد تا مثل فیلمها به ساده ترین روش اکثر داستان بطور خودکار با بالاترین هماهنگی ترجمه بشه؟
من قبلا چنین کاری رو برای سایلنت هیل 4 نسخه ps2 دیده بودم!
ایا چنین کاری رو نمیشه انجام داد؟
ببخشاید اگر سوالم ممکنه پیش پا افتاده باشه!
اتفاقا سوال شما سوال خیلی از دوستان دیگه هم هست.
زیرنویس فایل های ویدیویی پسوند اونا معمولا SRT هست و با نرم افزار های زیادی اونو میشه تغییر داد اما زیرنویس بازی ها معلوم نیست چه فایل هایی هستن اصلا معلوم نیست چنین فایل هایی وجود داره یا نه . من فکر میکنم اونا قایل های به هم ریخته و کد شده ای هستن و هر کسی نمیتونه اونا رو تغییر بده چه برسه به اینکه نرم افزاری باشه تا بتونیم تغییرشون بدیم. من تا حالا بازی رو ندیدم که مستقیما زیرنویس فارسی داشته باشه ولی اگه چنین بازی هست واقعا کار سختی رو باید انجام داد.
اما یه چیزی رو میدونم که تو آینده چنین امکانی که بشه زیرنویس رو ساده به بازی اضافه کرد پیدا میشه
- - -ویرایش - - -
آقا خسته نباشید میگم بابت اینکار مفید و زیباتون.اگه لطف کنید کارهای بعدیتون THE LAST OF US و Bioshock Infinite باشه عالی میشه:bighug:چون این بازیها داستانشون بسیار زیباست و از بهترین بازیهای نسل هفتم هستن و بنظرم در حال حاضر الویت رو بدید به این 2تا خیلی خوب میشه.ممنون از زحماتتون@};-
داستان بازی THE LAST OF US بزودی توی سایت قرار میگیره. می تونید توی نظر سنجی صفحه اصلی سایت شرکت کنید