دادگاه IP بازدیدکنندگان سایت George Hotz را به سونی داد

Terova

No Trolls
کاربر سایت

Screen-shot-2011-03-04-at-1.05.49-PM.png

طی یک اقدام جالب قاضی پروند George Hotz هکر معروف PS3 این اجازه را به مسئولین سونی میدهد که آنها به IP آدرسهای اینترنتی کسانی که وارد سایت George Hotz شدن و از اطلاعات آن استفاده کرده اند را میدهد..

همچنین سونی موفق شده است از دادگاه اجازه دسترسی پیدا کردن به IP کسانی که در Youtube و Google ویدئو های برای هک PS3 قرار دادن داشته باشد و بتواند اطلاعاتی که در twitter این هکر وجود دارد را نیز بررسی کند..

منبع

• Like
Reactions: Tommy Fisher
سونی با استفاده از متخصصینش که هر چند کار تخصصی هم نمیخواد میتونه به راحتی IP ها رو با استفاده از آدرس ISP و در صورت آی پی که کاربری خریده باشه مستقیماً آدرس و تمامی مشخصات کاربری رو به دست بیاره. قرار نیست به تک تکشون کاری داشته باشه و کسی هم اینو نگفته! ولی خب بعد از جمع آوری با یک دیتابیسی رو به رو میشه که با استفاده از تکنولوژی های روز Data Mining میتونه به راحتی تا ته ماجرا رو بره.
مطمئناً آدرس های ثبت شده ی حقوقی زیادی رو کشف میکنه! شاید کله گنده های رقیب ( حالا به هر دلیلی وارد شده باشند ، کنجکاوی یا هر چیز دیگه ... )
راه دوم که البته سونی میتونه با به دست آوردن اطلاعات افرادی که بهشون مشکوک شده از راه قانونی اقدام به بدست آوردن اطلاعاتشون بکنه. کلاً این اقدام سونی خیلی مزیت ها براش به همراه داره. ( البته کاملاً متواضعانه نظر شخصی دادم :D )

گمونم سونی اینطوری با خودش فکر کرده که یا همه هکر هارو دادگاهی میکنم پدر همرو در میارم و کنسول بازیم از هر دو نوع حالا حالاها در امانند یا هکر ها انقلاب میکنند و میزنند همه جیک و پوکه PS3 رو میریزن رو داریه و ما بدبخت میشیم میریم پی کارمون
تجربه ثابت کرده هیچوقت که هیچوقت کار با چوب و چماق و تشر و ایجاد وحشت و ...به هیچ جا نرسیده و نخواهد رسید تازه اثر سوء میذاره البته با این کار یوتیوب و گوگل هم بدنام شدن چون دیگه اَمن نیستند
پ.ن:حلالم کنید من 4 روز پیش پیوستم به جماعت با شخصیت پایرت خور:(

یکم فکر کنید قبل خنده ، ظاهرا میخواد ببینه پشت این قضیه هک کیا بودن.IP من و شما براش مهم نیست ولی ممکنه IP های خیلی جالبی پیدا شه.
یه سری از دوستان قبل پست دادن یکم فکر کنن هم بد نیستا...;) البته اینروزا ظاهرا کمیت پست مهم تر شده
مهدی جان اگر سربزرگی هم زیر لحاف باشه مطمئنا به این راحتی ها قابل پیگیری نخواهد بود و این سربزرگ اینقد احمق نیست که بدون رعایت security وارد این کار بشه

خوب احتمال حبسش به مدت چند سال یا ممنوع الاستفاده از کامپیوتر شدنش بالارفته با این وضعیت ! فقط یه کلمه رو میشه استفاده کرد حیف ...
البته به قول میثم خان کسی که تو این کاراست مطمئنا رد گم کردن خودشون بلدن ( استفاده از IPISG و ... ) و یه جورایی شاید نشه کاری کرد !
واقعا هم سونی با این کاراش خیلی ها رو ترغیب میکنه بنده به شخصه اگه دانششو داشتم هفت جد اندر جد سونی رو میاوردم جلو چشم جک ترتون و کاز هیرایی ! :دی
نظریه بن از طریق IP هم به طزز وحشتناکی خنده داره طوری که آدم باید دلدرد بگیره به خاطره خنده زیادی ! :))

آخرین ویرایش:
بچه ها بیایید کمر همت ببندیم حال سونی را بگیریم.من که کنسولم را هک کرده بودم.حالا همون 10 تا بازی اورجینالی که کلی هم برای اونها پول دادم را کپی می گیریم و می رم می فروشم و هر چه که در توانم باشه بازی کپی تهیه می کنم تا سونی کیف کنه.:d(شوخی کردم)
ولی حقیقتا این حرکات سونی خیلی به محبوبیتش ضربه می زنه.من هم فکر می کنم همین طور که یکی از دوستان در صفحه ی قبلی اشاره کرد سونی به دنبال هکر ها و برنامه نویسان بزرگ هست نه گیمر های معمولی.می خواد جلوی ادامه CFW ها و دیگر برنامه ها را بگیره.این هم انصافا جز حقوق قانونی سونی هست.
در کل این وسط استعداد George Hotz از دست میره.واقعا نابغه ای است این پسر.b-)

سونی هم مغزش فریز کرده:dکه چی مثلا؟فکر کنم با این کاراش میخواد یه جو رعب و وحشت راه بندازه که ملت طرف هک نرن.
واقعا می خواد با این کار ها چی را ثابت کنه نهایت نهایت می خواد اونهایکه از روی ipپیدا کرده را بن کنند خواب همین الان هم هر کی دستگاشو هک کرده باشه که انلاین نمی زنه و زیاد براش مهم نیست
خودشون هم می دونند که دیگه کاری نمی تونند بکنند ولی نمیدونم چرا اینقدر اسرار و پافشاری به این کارهای بچه بازی داره
اگه واقعا نگران هک و کپی خور شدن دستگاهش هست بیاد با این تیم متخصصی که داری فکری به حال دستگاه بعدیش بکنه

یسری از بچه ها راجب محبوبیت و این چیزا صحبت کردن که جای بسی تامل داره!سونی با این کارا محبوبیتش میاد پایین!!!
سوال اینه که این محبوبیت تو چه قشری میاد پایین! که جواب هم نمیتونه جز جماعت پایرت خور باشه!
باز هم جواب اینه که این دسته انقدر ناچیز و کم شمار هستند تو اون 50 میلیون یوزر PS3 که اصلا مهم نیست چی فکر کنن راجب این کار سونی!
پس این داستان محبوبیت رو که تو همه خبرهای این شکلی میبینیم رو بی خیال شید.....

یسری از بچه ها راجب محبوبیت و این چیزا صحبت کردن که جای بسی تامل داره!سونی با این کارا محبوبیتش میاد پایین!!!
سوال اینه که این محبوبیت تو چه قشری میاد پایین! که جواب هم نمیتونه جز جماعت پایرت خور باشه!
باز هم جواب اینه که این دسته انقدر ناچیز و کم شمار هستند تو اون 50 میلیون یوزر PS3 که اصلا مهم نیست چی فکر کنن راجب این کار سونی!
درسته.
اما اینجا مسئله اینه که سونی با این کارش هکر ها رو بیشتر ترغیب میکنه که بر ضدش کار کنن.

روی این پرونده 5 تا از وکیل های سونی دارن روش کار میکنن. این نابغه هم دو تا وکیل داره. حالا چی میشه اگر ساپورت مالی بشه از طرف یه کمپانی مثله مایکروسافت؟ البته نه به صورت واضح و صریح.

این طور هم که شما میگی نیست!
نه Geohot فقط PS3 رو هک کرده نه Sony فقط PS3ـه!
مسلم هست کسایی که از یکی از کارای دیگه ی Geohot استفاده میکنن(مثلا iPhone) اگه بخوان در قبال این حرکت سونی واکنش نشون بدن بعده ها تو خرید محصولای دیگه,برند های دیگه رو به سونی ترجیح میدن!
مثلا خودم شخصا با اینکه TVـه سونی براویا دارم,ولی اگه الان بخوام برم بخرم عمرا این برند رو نمیگیرم!:d
لازم به ذکر هم هست که من PS3 ندارم که حالا بخوام هکش بکنم یا نه!:دی

به نظر من میخواد IP ها رو با کاربر های PSN چک کنه که یه وقتی کسی به اشتباه بن نشه .

به احتمال زیاد داره خودشو برای یه BAN شدید آماده میکنه .

کسی که با هک و.... سرو کار نداشته باشه پاش هم به این سایت و .... ها نمیره پس اگه حتی اگه کسی رفته باشه بازم با اطلاغاتی که از سیستمش دارن یا مانیتورینگی که انجام میدن طرف رو BAN کنن کسای که شاید مشکل داشته باشن .

یکم جای .... اول فکر کنید بعد انقدر پست بیخودی و... بدین .

قبل از خنده یکم فکر کن اول کسی شما رو نگفته اروپا و آمریکا رو گفته شما رو که اگه ببینه شاید مانیتورینگ کنه بن ت کنه IP رو هم برای BAN کردن نمیخواد میخواد با IP کاربر هاش مقایسه کنه حالا اگه شما نه IP استاتیک نداری اما IP server ISP که هستش اون موقع هستش که با توجه به خروجی که شما هستی شما رو بدون ... بن میکنه شما IP استاتیک نداری ربطی نداره که خروجی شما از ISP هستش همین جوری شما رو مشخص میکنه به چه راحتی .

اگه بخواد IP بن کنه شما عوض میکنی اینترنتت رو از بن بودن در میای .
خوب این الان از مضحک بودن مسئله کاهید؟ سونی مثل بچه ها داره گریه میکنه و لگد به اینور و اونور میزنه. شاید فلانی فقط رفته باشه ببینه قضیه چیه. سونی باید از PSN بنش کنه؟ یا اصلا یکی رفته باشه، دو تا پی اس 3 داشته باشه. یکیش رو جیلبریک کرده باشه. دومیش چی؟ شاید همسایش هم PS3 داشته باشه، و از یک آی اس پی بگیرن. آیا بازهم باید بن بشه؟

پس نتیجه میگیریم این آی پی ها به هیچ درد سونی نمیخوره.

پ.ن: چرا این آدم احمق که با اسم خودش هک رو عرضه کرده رو نابغه میخونید؟ فکر کنم برای بورسیه اینکار رو کرده باشه. اینجوری میشه یک آدم آزمند و طمعکار نه نابغه.

• Like
Reactions: Fratos
خوب این الان از مضحک بودن مسئله کاهید؟ سونی مثل بچه ها داره گریه میکنه و لگد به اینور و اونور میزنه. شاید فلانی فقط رفته باشه ببینه قضیه چیه. سونی باید از PSN بنش کنه؟ یا اصلا یکی رفته باشه، دو تا پی اس 3 داشته باشه. یکیش رو جیلبریک کرده باشه. دومیش چی؟ شاید همسایش هم PS3 داشته باشه، و از یک آی اس پی بگیرن. آیا بازهم باید بن بشه؟

پس نتیجه میگیریم این آی پی ها به هیچ درد سونی نمیخوره.

پ.ن: چرا این آدم احمق که با اسم خودش هک رو عرضه کرده رو نابغه میخونید؟ فکر کنم برای بورسیه اینکار رو کرده باشه. اینجوری میشه یک آدم آزمند و طمعکار نه نابغه.

وقتی آدم نمیدونه طرف داره چیکار میکنه طرف رو مسخره نمیکنه الان دوستان شدن زمان که میگفتن زمین گرده همه مسخره میکردن .

دوست من هیچ خری بر مبنای IP شما . شما رو بن نمیکنه این IP برای چیز دیگه ای هستش در صورتی هم که بخواد برای مقایسه با کاربر PSN هم استفاده کنه انقدر کشک نیست که بن کنه .

برای بن کردن از KEY دستگاه استفاده میکنن .

لطفا نتیجه بیخودی هم نگیر این IP ها خیلی هم بدرد سونی میخوره وقتی داره افراد خاص که در هک و رواج هکش به صورتیFW از اطلاعات همین شخص استفاده میکنن رو مشخص میکنه همون جوری که هکر آلمانیه رو پیدا کرد و کلی هم جریمش کرد .

این هم که شخصی باهوش باشه دلیل نداره احمق نباشه و کار های احمقانه انجام نده بازم باید دید کار احمقانش چجروری بوده این شخص هم خیلی فکر میکرد مثل بقیه سونی باهاش کاری نداره اما سونی یه دفعه قاطی کرد و روز به روز داره خبر های بدی میاد ازش . .;)

وقتی آدم نمیدونه طرف داره چیکار میکنه طرف رو مسخره نمیکنه الان دوستان شدن زمان که میگفتن زمین گرده همه مسخره میکردن .

دوست من هیچ خری بر مبنای IP شما . شما رو بن نمیکنه این IP برای چیز دیگه ای هستش در صورتی هم که بخواد برای مقایسه با کاربر PSN هم استفاده کنه انقدر کشک نیست که بن کنه .

برای بن کردن از KEY دستگاه استفاده میکنن .

لطفا نتیجه بیخودی هم نگیر این IP ها خیلی هم بدرد سونی میخوره وقتی داره افراد خاص که در هک و رواج هکش به صورتیFW از اطلاعات همین شخص استفاده میکنن رو مشخص میکنه همون جوری که هکر آلمانیه رو پیدا کرد و کلی هم جریمش کرد .

این هم که شخصی باهوش باشه دلیل نداره احمق نباشه و کار های احمقانه انجام نده بازم باید دید کار احمقانش چجروری بوده این شخص هم خیلی فکر میکرد مثل بقیه سونی باهاش کاری نداره اما سونی یه دفعه قاطی کرد و روز به روز داره خبر های بدی میاد ازش . .;)
بسیار خوب. سونی دونه به دونه آی پی ها رو میگرده تا ببینه یک هَکر احمق پیدا میشه که از پـروکسی استفاده نمیکنه، اونوقت میره یقش رو میگیره.

شاید هم برای مصارف حقوقی گرفتن. خدا داند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or