دادگاه دستور توقیف هکر پلی‌استیشن3 را صادر کرد

Sweet Jesus

کاربر سایت
دادگاهی در آمریکا روز پنج‌شنبه دستور توقیف و جلوگیری از ادامه فعالیت George "Geohot" Hotz، کسی که موفق شده بود با دور زدن سیستم امنیتی پلی‌استیشن3 اجرای بازی‌های کپی و غیرقانونی را روی این دستگاه امکان‌پذیر کرده بود صادر کرد.

به گفته قاضی سوزان ایلسون، شرکت سونی مدارک کافی به این دادگاه ارائه کرده است تا ثابت کند اقدامات آقای هاتز "امکان بروز آسیب‌های جبران ناپذیر به این شرکت" را به‌وجود آورده است و بنابراین دستور توقیف موقیت آقای هاتز را صادر کرده است.

همچنین سونی مدارکی را ارائه کرده است که ثابت می‌کند آقای هاتز قانون بین‌المللی کپی‌رایت را نقض کرده است.

طبق دستور این دادگاه هاتز دیگر نخواهد توانست هیچ فعالیتی در قبال کنسول پلی‌استیشن3 داشته باشد.

آقای هاتز در دفاع از خود گفته بود دادگاه کالیفرنیا در حوزه‌ای نیست که بتواند پیگیری این پرونده را به عهده داشته باشد؛ هرچند قاضی ایلستون با این ادعا مخالفت کرده و گفته است پس از بررسی تمام مدارک مشخص شد اقدامات آقای هاتز در حوزه اختیارات این دادگاه قرار می‌گیرد.

دادگاه همچنین اجازه توقیف تمام رایانه‌ها، هاردهای ذخیره اطلاعاتی، و همه وسائل الکترونیکی که قابلیت ذخیره اطلاعات دارند و در مالکیت آقای هاتز هستند را نیز به سونی داده است.

برخلاف ادعای سونی و رای دادگاه، آقای هاتز تاکنون حمایت از Piracy و ناقضان کپی‌رایت را رد کرده است.

geohot-ps3.jpg

دوستان خواهشا بحث بازیهای انحصاری کنسولهای مقابل یا از این قبیل و اینجا نکنید پروفایلتون هست !

کیوان گفت بحث کپی نکنید پس من تو چند جمله جواب میدم :

اینجا ایران است جایی که پول را ماه به ماه بدست میاری مگه اینکه مغازه دار باشی و مغازه هم برای خودت باشه برای خودتم نباشه پول آب و برق و اضافه کن . جایی است که پول ارزش کمی دارد 118 دلار برای دو بازی در کشورهای دیگر و در ایران شاید بابت آن 180 یا 150 تومن باید بپردازی یا صبر کنی بازی فسیل شود و ارزان بعد تهیه کنی !

سونی میتونه از حق خودش دفاع کنه اما به قول فردین حق نداره وسایل شخصی کسی و ازش بگیره , هکر نوعی دزد اما آیا وسایل شخصی یک دزد و حق دارن ازش بگیرن !
دیگه کار از کار گذشت و دیگه هیچ کاری از دستش برنمیاد !

جك ميگي ها!
اگه اينطور باشه جلوي خلافكارها رو نگيرن و بشين باهاشون به توافق برسن كه اقا شما كمتر بكشيد و دزدي كنيد و.....!چون بالخره هر چقدر دزد و قاتل و قاچاقچي دستگير كنن بازم هم هست و فايده اي نداره!
نقص قانون كپي رايت كمتر از به قتل رسوندن يك انسان نيست چون اون شخص زحمات شبانه روزي يك گروه رو كه هدفشون ارائه يك محصول با كيفيت هر چه بيشتر بوده رو ناديده گرفته!

خوب . ممنون.

اما بحث هک (دزد) و شرکت تولید کننده نرم افزار ( یا سخت افزار) چیزی هستش که باید با یک دید بزرگتر بهش نگاه کرد!

توضیح میدم.

این حرفی هستش که همیشه میگم و بهش هم اعتقاد دارم.

شرکت (های) تولی کننده چه سخت افزار چه نرم افزاری وقتی محصولی تولید میکنن مجانی در اختیار کسی قرار نمیدن! بابت زحمتی که کشیدن مبلغی رو دریافت میکنن(بجز بحث Open Sorce) که وقتی شما از اون محصول استفاده میکنی (یصورت قانونی میخریش)توقعت اینه که سالم و مطمعن و دارای امنیت کافی باشه!!

شرکتها معمولآ افرادی رو در اختیار دارن که به جست و جو و تحقیل میپرازن! برای اینکه مطمعن بشن محصول تولید شده دارای کمترین مشگل و نا امنی هستش! که Tster هم میگن بهشون!

بیشتر مواقع در واقع همیشه این افراد Tester افراد کاملی نیستن! و توانایی پیدا کردن تمام این ضعف ها و مشکلات محصولات رو ندارن.

و وقتی محصول تولید انبوه شد و به دست مصرف کنندگان رسید کار افراد حرفه ای تر (هر,دزد یا هر چی که دوست دارین بگین) شروع میشه!

که بحث این افراد هم خودش خیلی بیشتر از این هستش! (کلاه سفید و سیاه!)

دسته دوم شروع به سوء استفاده کردن از مشکل پیداشده میکنن!

و در بشتر مواقع موقعیت افرادی که بصورت قانونی از محصول استفاده میکنن رو به خطر میندازن! که میتونه نفوذ به محصول آنها و به سرقت بردن اطلاعات و حتی مال اونها باشه.

خوب! نباید که اون فرد(افراد) که مشگل رو پیدا کردن زیر سوال برد!!

باید شرکت تولد کننده رو مسول دونست! که در بیشتر مواقع شرکت تولید کننده اقدام به عرضه پچ یا ورژن جدید میکنه! تا در قبال تعحدی که به کاربرانش داده سرش رو بالا نگه داره!

پس اگر هکر نباشه! هیچ وقت از سلامت محصول نمیشه مطمعن بود! و مهم تر از همه ورژن جدید در بیشتر مواقع وجود نخاهد داشت!

چون شرکت شریف و محترم تولید کننده بافرض اینکه خوب, محصول داره میفروشه! چه نیازی به ورژن جدید! و هیچ هزینه ای هم برای تحقیق هم نمیکنه تا محصول جدید علاوه بر کمتر بودن مشکل بهتر از قبل هم باشه! کاری که همه شرکتها میکنن به لطف وجود هکر (هکر های محترم)

حتی بیشتر مواقع شرکت تولید کننده به دلیل اینکه میبینه شخص هکر کاری مناسب(چیزی که از ذهن خودش جا منده) انجام داده! از عمل هکر در نسخه های بعدیش به نحو بهتری استفاده میکنه! چون دیده کاربر اگر به اون عمل نیاز نداشت از روش هکر استفاده نمیکرد!

مهمترین مثال هم شرکت Apple (فکر هم نمیکنم کسی رو بشه به عنوان فن اپل بودن متحم کرد یه برند کاملآ بی طرف)

هکر توی سیستم عامل آی فون بولوتوث رو باز گزاشتن! درصورتی که آی فون فقط امکان برقراری بولوتوث با هدفون رو داشت! که به گفته خودشون این کار رو دلایل امنیتی انجام داده بودن!

و همینطور نداشتن قابلیت فیلم برداری و کپی پیست کردن SMS ـها

که در آخرین ورژن ـی اپل برای آی فون اراعه کرد همه این نیاز ها رو خودش برای کار بران فراهم کرد!

بیشتر افراد به دلیل شناخت نادرستی که از هک و هکر دارن قضاوت نادرستی میکنن!

به هر حال ببخشید طولانی شد! ولی میدونم خیلی ها بر نظر خودشون پا فشاری دارن! خوب, محترم ـه!

• Like
Reactions: RONIIN
خوب . ممنون.

اما بحث هک (دزد) و شرکت تولید کننده نرم افزار ( یا سخت افزار) چیزی هستش که باید با یک دید بزرگتر بهش نگاه کرد!

توضیح میدم.

این حرفی هستش که همیشه میگم و بهش هم اعتقاد دارم.

شرکت (های) تولی کننده چه سخت افزار چه نرم افزاری وقتی محصولی تولید میکنن مجانی در اختیار کسی قرار نمیدن! بابت زحمتی که کشیدن مبلغی رو دریافت میکنن(بجز بحث Open Sorce) که وقتی شما از اون محصول استفاده میکنی (یصورت قانونی میخریش)توقعت اینه که سالم و مطمعن و دارای امنیت کافی باشه!!

شرکتها معمولآ افرادی رو در اختیار دارن که به جست و جو و تحقیل میپرازن! برای اینکه مطمعن بشن محصول تولید شده دارای کمترین مشگل و نا امنی هستش! که Tster هم میگن بهشون!

بیشتر مواقع در واقع همیشه این افراد Tester افراد کاملی نیستن! و توانایی پیدا کردن تمام این ضعف ها و مشکلات محصولات رو ندارن.

و وقتی محصول تولید انبوه شد و به دست مصرف کنندگان رسید کار افراد حرفه ای تر (هر,دزد یا هر چی که دوست دارین بگین) شروع میشه!

که بحث این افراد هم خودش خیلی بیشتر از این هستش! (کلاه سفید و سیاه!)

دسته دوم شروع به سوء استفاده کردن از مشکل پیداشده میکنن!

و در بشتر مواقع موقعیت افرادی که بصورت قانونی از محصول استفاده میکنن رو به خطر میندازن! که میتونه نفوذ به محصول آنها و به سرقت بردن اطلاعات و حتی مال اونها باشه.

خوب! نباید که اون فرد(افراد) که مشگل رو پیدا کردن زیر سوال برد!!

باید شرکت تولد کننده رو مسول دونست! که در بیشتر مواقع شرکت تولید کننده اقدام به عرضه پچ یا ورژن جدید میکنه! تا در قبال تعحدی که به کاربرانش داده سرش رو بالا نگه داره!

پس اگر هکر نباشه! هیچ وقت از سلامت محصول نمیشه مطمعن بود! و مهم تر از همه ورژن جدید در بیشتر مواقع وجود نخاهد داشت!

چون شرکت شریف و محترم تولید کننده بافرض اینکه خوب, محصول داره میفروشه! چه نیازی به ورژن جدید! و هیچ هزینه ای هم برای تحقیق هم نمیکنه تا محصول جدید علاوه بر کمتر بودن مشکل بهتر از قبل هم باشه! کاری که همه شرکتها میکنن به لطف وجود هکر (هکر های محترم)

حتی بیشتر مواقع شرکت تولید کننده به دلیل اینکه میبینه شخص هکر کاری مناسب(چیزی که از ذهن خودش جا منده) انجام داده! از عمل هکر در نسخه های بعدیش به نحو بهتری استفاده میکنه! چون دیده کاربر اگر به اون عمل نیاز نداشت از روش هکر استفاده نمیکرد!

مهمترین مثال هم شرکت Apple (فکر هم نمیکنم کسی رو بشه به عنوان فن اپل بودن متحم کرد یه برند کاملآ بی طرف)

هکر توی سیستم عامل آی فون بولوتوث رو باز گزاشتن! درصورتی که آی فون فقط امکان برقراری بولوتوث با هدفون رو داشت! که به گفته خودشون این کار رو دلایل امنیتی انجام داده بودن!

و همینطور نداشتن قابلیت فیلم برداری و کپی پیست کردن SMS ـها

که در آخرین ورژن ـی اپل برای آی فون اراعه کرد همه این نیاز ها رو خودش برای کار بران فراهم کرد!

بیشتر افراد به دلیل شناخت نادرستی که از هک و هکر دارن قضاوت نادرستی میکنن!

به هر حال ببخشید طولانی شد! ولی میدونم خیلی ها بر نظر خودشون پا فشاری دارن! خوب, محترم ـه!
واقعا منتقی ترین و بیطرفانه ترین پستی بود که طی این چند وقت تو سایت دیدم.البته با رفع غلتهای املایی:d

اول من بگم نه طرفدار این طرفم و نه طرفدار اون طرف
چون برای طرف دار بودن باید در اون زمینه آدم اطلاعات کافی داشته و من به نظر خودم این اطلاعات رو ندارم
فقط چند تا سوال دارم:
فردین منطقی باش، هرکس کار غیرقانونی انجام بده باید بدونه امکانش هست یه همچین بلایی سرش بیاد. Piracy داره صنعت گیم رو نابود میکنه و یه عده هم به هر دلیلی دارند بهش دامن می‌زنند.
من برام سوال بوده که آیا واقعا این آقا قانون کپی رایت رو نقض کرده؟
فایلی که ایشون عرضه کردند امکان اجرای بازی های کپی رو نمی داد ولی اون cfw هایی که بعدا توسط kmeaw و waninkoko و بقیه عرضه شد این قابلیت رو اضافه کرد.ولی سونی اون ها رو ول کرده و چسبیده به این کسی که امکان اجرای بازی های کپی رو نداده

درسته قدم اول رو اون برداشت ولی عمل سونی به نظر من شبیه اینه که یکی بیاد چاقو تولید کنه و فرد دیگه بیاد با همون چاقو آدم بکشه.بعد ما بیام تولید کننده چاقو رو دست گیر کنیم و به قاتل کاری نداشته باشیم.

البته این حکم موقته و اگه سونی تو مراحل بعدی دادگاه هم بتونه اتهامات رو ثابت کنه اونوقت کارش ساختست، در غیر این صورت این حکم هم لغو میشه.
البته دم سونی گرم به خاطر این حرکتش، هرچند نمی تونه جلوی اطلاعات توی نت رو بگیره ولی اینطوری زهر چشمی از بقیه هکرها می گیره که قبل از هر اقدامی به عواقبش فکر کنن :دی lol

من خودم هکر نیستم ولی اگر هم بودم قاعدتا بلد بودم جوری کارهام رو در اینترنت پخش کنم که شناسایی نشم. در ضمن این کار سونی به نظر من یک اعلام جنگ با جامعه هکر هاست که تاثیر منفیش به نظر من توی هک شدن سریع PSP2 نمایان میشه.

آخه مگه کسی از هویت اون گروهی که هک های xbox رو عرضه می کنند خبر داره؟ آیا هکرهای سونی نمی تونند همین روش رو در پیش بگیرند؟

خب هکر ها، مگه برای چی هک می کنن؟! برای معروف شدن و دست و پا کردن اسم و رسمی بین بقیه! وگرنه مطمئن باشید هر کسی می تونه کاری کنه که کسی نفهمه چیکار کرده! همین هاتز الان برچسب هکر آیفون (و یه جوایی هم پلی استیشن 3) روشه و همین کاراس که باعث شده سونی ازش شکایت کنه، چون می دونه ممکنه بعد ها هم این کار رو روی کنسول های دیگه اش تکرار کنه.
پست شما هم نقل قول شد :biggrin1:
خوب بله
ولی اگر همین هکر با اسمی که شباهت به اسم واقعیش نداشت کارش رو منتشر می کرد و عکس های خودش رو هم منتشر نمی کرد بین جامعه هکر ها مشهور میشد(همون طور که گروه هک کننده xbox مشهور هست) و قابل پیگیری هم نبود به این راحتی.

آخرین ویرایش:
حالا سونی میتونه این هکر رو که فقط به خاطر معروف شدن اومد و اینقدر تابلو بازی در اورد رو بگیره ولی بقیه هکر ها که حتی کسی نمیدونه این اسمش چی هست رو میخواد چی کار کنه ؟؟؟

آقا مگه شما چی فکر کردین که میگین سونی ورشکست میشه و نمی دونم داره از حقش دفاع می کنه! همش 5 درصد از کل گیمر ها (همه ی پلتفرم ها) از بازی های کپی و کرک شده استفاده می کنن و کم تر کسی هست که بازی های کپی بخره (حالا به دلیل های زیادی از جمله، خرید پک اصلی و محتویات، امکان مالتی پلیر بازی کردن قانونی، دریافت دی ال سی های بازی و...) من که مطمئنم سونی هر هدفی از این شکایتش داشته باشه، هدفش جلوگیری از هک شدن PS3 یا مجزات هکرها نیست!
تازه با این هک ها، فروش کنسولش هم بیشتر میره، بلکه از Xbox هم بیشتر! و خب از اونجایی که کنسول رو نمیشه ارزون تر فروخت، پول فروش کنسول (چه در کشور هایی که کپی رایت رعایت میشه و چه نمیشه) مستقیم میره توی جیب سونی.
سونی هم که بازی انحصاری زیادی نداره، که بخواد از کرک شدن ضرر کنه و بقیه بازی های هم که پرت می شن، از فروششون چیزی گیر سونی نمیاد، حالا می خواد کرک شده باشه یا اصلی!
یکی پست ما را نیز نقل قول کند!

واقعا منتقی ترین و بیطرفانه ترین پستی بود که طی این چند وقت تو سایت دیدم.البته با رفع غلتهای املایی:d
همین پست شما هم با این که یه خط بود غلط املایی داشت :دی

من خودم هکر نیستم ولی اگر هم بودم قاعدتا بلد بودم جوری کارهام رو در اینترنت پخش کنم که شناسایی نشم. در ضمن این کار سونی به نظر من یک اعلام جنگ با جامعه هکر هاست که تاثیر منفیش به نظر من توی هک شدن سریع PSP2 نمایان میشه.

آخه مگه کسی از هویت اون گروهی که هک های xbox رو عرضه می کنند خبر داره؟ آیا هکرهای سونی نمی تونند همین روش رو در پیش بگیرند؟
خب هکر ها، مگه برای چی هک می کنن؟! برای معروف شدن و دست و پا کردن اسم و رسمی بین بقیه! وگرنه مطمئن باشید هر کسی می تونه کاری کنه که کسی نفهمه چیکار کرده! همین هاتز الان برچسب هکر آیفون (و یه جوایی هم پلی استیشن 3) روشه و همین کاراس که باعث شده سونی ازش شکایت کنه، چون می دونه ممکنه بعد ها هم این کار رو روی کنسول های دیگه اش تکرار کنه.

کسی که هک می کنه اگه نیت خیر داشته باشه دستش درد نکنه و باید مشکل امنیتی رو به صاحبان اون هدف نشون بده حتی در ازای دریافت پول ولی اگه قصدش اینه که ملت بریزن گیم کپی بازی کنن باید هم جریمه بشه و حقشه. البته نمی گم ایشون حقشه چون کلا در این مورد اطلاعی ندارم.
البته من با مصادره ی اموال شخصی جدا مخالفم. بی شعرو های بی غیرت. شاید عکس مادرش تو هارد باشه. مگه خودشون خواهر مادر ندارن؟!

آخرین ویرایش:
شما اگه دزد اومد خونه ات شکایت نکن واِلا نقطه ضعفتو نشون دادی =))
تفکرات جهان سومی!
جدا؟؟اعتماد به نفست کشته منو
وقتی این حرکتو با دزدی خونت مقایسه میکنی همون بهتر که بشینی از خودت تعریف کنی و انگ جهان سومی به بقیه بزنی
این کار سونی در ظاهر درسته ولی من یکی کاملا به این نتیجه رسیدم که سونی از نظر ذهن بیزینسی در حده خیلی پایینیه
جنگیدن تو دنیای رقابت فقط دشمن هارو بیشتر میکنه ولاغیر
این زهر چشم و این حرفام خنده داره خیلی روز مانور ندید دلیلشم واضحه فقط یکم فکر میخواد که باید از خودتون خرج کنید

یه دزد میاد سیستم امنیتی خونه ی شما رو دستکاری میکنه تا همه ی دزدهای دیگه بتونن وارد خونتون بشن...
برای اونایی که فکر میکنن تنها باید سیستم رو دوباره درست کرد و با دزده هیچ کاری نداشت متأسفم..!@-)
قطعا سونی باید زودتر از اینا این کارو میکرد.. احتمالا دلیل تاخیرش نداشتن مدارک کافی بوده.
اتفاقا سونی با این کارش نشون داد که مثل مایکروسافت بی عرضه نیست....!

واقعا که چقدر بچه بازی شده حقوق مردم رو به خاطر صلاح خودمون نفی میکنیم .

کار سونی بسیار هم درست بوده اگه 1% فکر میکردین آبی که از جوب رفته برنمیگرده .

دوستانی هم که میگن ماکروسافت این کار رو کرده واقعا به نظر شما این بچه آدمی هستش زنگ بزنه آقا من میخوام فلان کار کنم ماکروسافت هم بگه بله عزیزم حتما ما میزاریم فلان برنامه شما اجرا بشه درست مثل APPEL ماکروسافت هم انحصار طلب هستش سونی هم هستش ماکروسافت رو شما از هارد و.... میتونی تشخیص بدی یه هارد 120G فوقش در میاد 70-80 تا الان نه 120 دلاری که ماکروسافت میفروشه به مردم هر کدوم به نوبه خودشون دارن .

بلکه این عمل رو انجام داده که این پسر رو سر جاش بشونه تو یه تاپیک دیگه یکی از دوستان واقعا اطلاعات عالی ازش داده بود.

شما برای هک PS3 فکر میکنید سونی میخواد حال این رو بگیره بر عکس سونی میخواد در اختیارش بگیره این بچه احتیاج به یه قلاده داره وقتی پیشنهاد کار با هیچ کس رو قبول نمیکنه و فقط به فکر بد بخت کرده شرکت ها هستش از APPLE بگیر تا سونی تا ..... این بشر همه رو خونشون رو تو شیشه کرده .

سونی در صورتی که موفق بشه این بچه رو به زندان محکوم کنه به نظر شما میفرستش زندان عمرا برای این که زندان رفتنش هیچی برای سونی نداره 2 سال بعد از زندان در میاد دوباره میشه همین .

سونی داره براش یه قلاده درست میکنه که بتونه کنترلش کنه به همین راحتی این بشر به هیچی پایبند نیست .

دوستانی هم که این عمل رو تایید میکنن واقعا خنده دار هستش نظرشون برای این که در صورتی که شما خودت یه تولیداتی داشتی برای مثال یه کفش میساختی مغازه بقلی بیاد با مارک شما کفش رو زیر قیمت شما بده بعد شما رو میدیدم .

دزدی هم دزدی هستش فرقی بین بالا رفتن از خونه مردم یا ... نداره یا شما حساب بانکی رو به صورت الکترونیکی خالی کنی برای چی برای این که شما حق خودت میدونی که از اینترنت هر جور خواستی استفاده کنی .

• Like
Reactions: Robin Hood
خوب بعضی از دوستان حرف ـهارو جوری که دوست دارن تحریف میکنن!!

در مورد دزدی از منزل!

من برای منزلم سیستم امنیتی نسب میکنم! اموالم رو بیمه میکنم!

خوب اینها همه چیز هایی هستن که باعث تحریک شخص سارغ میشه! با خودش میگه : مطمعنآ چیز با عرضشی باید داشته باشه که این کارهارو کرده!!

مهم ترین چیزی که باعث تمرکز هکر ها در مورد سایتها , نرم افزار ها و سخت افزار ها میشه محبوبیت اونها و معروفیت هستش! چون از طریغ اون موارد هستش که هدفشون یعنی معروف شدن هستش میرسن!

خوب برمیگردیم به دزدی از منزل!

من وقتی زدی به منزلم اومد به هدفش که بردن اموال با عرضش من هست میرسه!

و من اون موقع میرم یغه چه کسی رو میگیرم؟

1. شرکتی که ازش تجهیزات امنیتی خریدم!
2.شرکتی که اموالم رو بیمه کرده!

دوستان الان لطف میکنن و میگن خوب سونی هم رفته یغه هکر رو گرفته!!

نتیجه اخلاقی: شما برنده شدید! تبریک میگم.

پیروز و شاد باشید.

چون من یه گیمرم و فقط استفاده از گیم برام مهمه از این حرکت استقبال میکنم :dاز لحاظ چه می دونم بیزنس و بازار جهانی و تجارت و بورس و ... هم به من مربوط نمیشه که بخوام نگرانش باشم :d ولی اینکه امول شخصی طرفو بگیره یه کم نامردیه :d
--------------
اموال شخصی مثل وسیله کار میمونه مثل این میمونه که به یه هکر کامپیوتر ندی بگی بیا این دستگاه رو هک کن .:d

کلا وسیله شخصی برای من یا شما درست هستش اما برای یه هکر که دزدی رو رواج میده اولین چیزی که ازت میگیرن کامپیوتر و وسیله هات هستش که اطلاعاتت روش هستش نگاه نمیکنه این چی و اون چی این شخصیه اون شخصی نیست .

اون کسای که فیلم ها یا ... رو کپی میکنن وقتی میریزن خونه هاشون حتی خارج اولین چیزی که میبرن همه دستگاه های کامپیوتری یا وسیله ای باشه که به این کار ربط داشته باشه نگاه نمیکنه این وسیله شخصی هستش یا نه .

یادمه چند سال پیش یک خبری خوندم که ریخته بودن خونه یکی که فیلم رو روی اینترنت قرار میداد ازش 12 تا هارد حجمش رو الان یادم نیست اما تعدادش هنوز یادمه و کامپیوتر و.... خونشون رو بردن این هم مثل همون میمونه .
نه نه ! اشتباه برداشت نکنی ! من به شدت با هک مخالفم ! حتی الان طبعاتش رو هم توی گیر آوردن بازیا دارم می بینم . والا تا حالا با همچین مواردی برخورد نداشتیم ببینیم چه می کنن ! شاید هم درستش همین کاری باشه که کردن :d

آخرین ویرایش:
چون من یه گیمرم و فقط استفاده از گیم برام مهمه از این حرکت استقبال میکنم :dاز لحاظ چه می دونم بیزنس و بازار جهانی و تجارت و بورس و ... هم به من مربوط نمیشه که بخوام نگرانش باشم :d ولی اینکه امول شخصی طرفو بگیره یه کم نامردیه :d

اموال شخصی مثل وسیله کار میمونه مثل این میمونه که به یه هکر کامپیوتر ندی بگی بیا این دستگاه رو هک کن .:d

کلا وسیله شخصی برای من یا شما درست هستش اما برای یه هکر که دزدی رو رواج میده اولین چیزی که ازت میگیرن کامپیوتر و وسیله هات هستش که اطلاعاتت روش هستش نگاه نمیکنه این چی و اون چی این شخصیه اون شخصی نیست .

اون کسای که فیلم ها یا ... رو کپی میکنن وقتی میریزن خونه هاشون حتی خارج اولین چیزی که میبرن همه دستگاه های کامپیوتری یا وسیله ای باشه که به این کار ربط داشته باشه نگاه نمیکنه این وسیله شخصی هستش یا نه .

یادمه چند سال پیش یک خبری خوندم که ریخته بودن خونه یکی که فیلم رو روی اینترنت قرار میداد ازش 12 تا هارد حجمش رو الان یادم نیست اما تعدادش هنوز یادمه و کامپیوتر و.... خونشون رو بردن این هم مثل همون میمونه .

تازه یادم امد تو دیوار جا داده بود که دیوار رو کنده بودن 9 تا هارد رواز اون جا کشیدن بیرون تولوله بخاری پایینش نمیدونم کجا بود فکر کنم اروپا بود دقیقا یادم نیست .

آخرین ویرایش:
خدا لعنت کنه این سونی رو!
الان یعنی دیگه رو فریمورهای ایفون هم نمیتون کار کنه؟ هک ps3 کیلو چنده ایفون مهمه:دی
من یچیزی میگم خیلی ساده اصلا هم لازم نیست جواب بدی فقط 5 دقیقه خودت باش و منطقت
الان شما ماه ها زحمت میکشی یچیزی میسازی بعد حاضری مفتی بدیش دست ملت
ایفون هم که نرم افزار و بازیاش اکثرا 99 سنتن اخه 99 سنت هک میخواد؟:d
چون من یه گیمرم و فقط استفاده از گیم برام مهمه از این حرکت استقبال میکنم :dاز لحاظ چه می دونم بیزنس و بازار جهانی و تجارت و بورس و ... هم به من مربوط نمیشه که بخوام نگرانش باشم :d

اتفاقا دقیقا به منو شما مربوطه
اگه همه کاری رو که شما میکنید بکنن کل صنعت فلج میشه و شما باید بشینی درو دیوار خونتو ببینی
چون کسی باقی نمیمونه که بازی بسازه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or