دادن صدا از آپتیکال in به اسپیکرها

سلام من یک اسپیکر میخواهم فوق العاده عالی و خوب با کیفیت

من میخواهم وصلش کنم به XBOX360 برای صدای دالبی و پورت صدا وصل بشه به مانیتور که مدل مانیتور هم LG 21.5 FULL HD

مانیتور: LG - 21.5" - W2261V پشت مانیتور فقط جای یک ورودی هست که هم با این اسپسکر فعلی که دارم هم توی پی سی میزنم برای موزیک و هم توی مانیتور برای XBOX

قیمتش هم مناسب باشه

مرسی یک توضیحی هم بدید در موردش و کیفیتش

میخواهم دیگه با صداش بترکونم موقع بازی لذت صدای واقعی رو به هم دست بده

یکی از دوستان اینو به من پیشنهاد داده : خوبه یا از این بهتر هم هستش قیمت هم حدود 130 گفته ؟

Logitech X540
​
مشخصات فنی:

• نوع اسپیكر : 5 به 1
• قدرت خروجی :
حداکثر توان کلی خروجی ممتد (آر ام اس): 70 وات
توان خروجی ساب وفر : 25 وات
حداکثر توان خروجی ممتد جلو (آر ام اس): 2 عدد اسپیکر 7.4 وات
حداکثر توان خروجی ممتد مرکز (آر ام اس): 15.4 وات
حداکثر توان خروجی ممتد عقب (آر ام اس): 2 عدد اسپیکر 7.4 وات
حداکثر توان کلی خروجی ممتد اسپیکر ها (آر ام اس): 45 وات
• سایز :
اسپیکر : 8.4*3.2*5 اینچ
اسپیکر مرکزی : 7.8*4.75*3.75 اینچ
ساب وفر : 11.25*6.5*9.75 اینچ
• طیف پاسخگویی فرکانس صوتی : 40 Hz - 20 kHz
• مد تنظیمات :
Easily access power, volume, bass, Matrix Mode and your headphone jack
• دارای ریموت كنترل

​

سلام من یک اسپیکر میخواهم فوق العاده عالی و خوب با کیفیت

من میخواهم وصلش کنم به XBOX360 برای صدای دالبی و پورت صدا وصل بشه به مانیتور که مدل مانیتور هم LG 21.5 FULL HD

مانیتور: LG - 21.5" - W2261V پشت مانیتور فقط جای یک ورودی هست که هم با این اسپسکر فعلی که دارم هم توی پی سی میزنم برای موزیک و هم توی مانیتور برای XBOX

قیمتش هم مناسب باشه

مرسی یک توضیحی هم بدید در موردش و کیفیتش

میخواهم دیگه با صداش بترکونم موقع بازی لذت صدای واقعی رو به هم دست بده

یکی از دوستان اینو به من پیشنهاد داده : خوبه یا از این بهتر هم هستش قیمت هم حدود 130 گفته ؟

Logitech X540
​
مشخصات فنی:

• نوع اسپیكر : 5 به 1
• قدرت خروجی :
حداکثر توان کلی خروجی ممتد (آر ام اس): 70 وات
توان خروجی ساب وفر : 25 وات
حداکثر توان خروجی ممتد جلو (آر ام اس): 2 عدد اسپیکر 7.4 وات
حداکثر توان خروجی ممتد مرکز (آر ام اس): 15.4 وات
حداکثر توان خروجی ممتد عقب (آر ام اس): 2 عدد اسپیکر 7.4 وات
حداکثر توان کلی خروجی ممتد اسپیکر ها (آر ام اس): 45 وات
• سایز :
اسپیکر : 8.4*3.2*5 اینچ
اسپیکر مرکزی : 7.8*4.75*3.75 اینچ
ساب وفر : 11.25*6.5*9.75 اینچ
• طیف پاسخگویی فرکانس صوتی : 40 Hz - 20 kHz
• مد تنظیمات :
Easily access power, volume, bass, Matrix Mode and your headphone jack
• دارای ریموت كنترل

​

سلام
من
Logitech X530
​
دارم , تنها تفاوتش با x540 فکر کنم فقط نداشتن ریموته ;)
کیفیت صداش عالیه :love: به نظر من همون x540 خوبه , خواستی بگیر. :-"

یه اسپیکر 5.1 توپ به من معرفی کنید که بتونم از ps3 صدا بگیرم و مستقیم وصلش کنم به ps3{میدونید که منظورم اینه که ورودی آپتیکال داشته باشه}{حالا چیزی که خودتون دارین و راضی هستینم بگین;)} آخه کنسولو وصلش میکنم به مانیتور

راستی الان اسپیکر 5.1 creative مدل inspire t6100 دارم میفروشم هرکی خواست پ.خ بده:smile:

چاکر بروبچس:love:

play station 3

خواهش میکنم کمک کنید آیا راهی بجز OPTICAL برای گرفتن صدای 5.1 کانال تو بازی ها نیست؟؟؟
هیچ جور نمیشه صدای 5.1. داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ کابلی واسه این وجود نداره؟؟
لطفا کمک کنید

خواهش میکنم کمک کنید آیا راهی بجز OPTICAL برای گرفتن صدای 5.1 کانال تو بازی ها نیست؟؟؟
هیچ جور نمیشه صدای 5.1. داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ کابلی واسه این وجود نداره؟؟
لطفا کمک کنید
با همون کابل HDMI تا 7به1 هم میتونی بگیری
فقط باید LCDت ورودی HDMI داشته باشه بعد از LCD با اسپیکر یا سینمای خانگی صدای 5به1 بگیر

با همون کابل HDMI تا 7به1 هم میتونی بگیری
فقط باید LCDت ورودی HDMI داشته باشه بعد از LCD با اسپیکر یا سینمای خانگی صدای 5به1 بگیر
مشکل اینجاست که هیچکودوم از اینایی که گفتی رو ندارم فقط یه مانیتور lcd و یه اسپیکر 5.1
حالا بگو چیکار کنم

منlcd رو عوض کردم و lcd جدیدم خروجی اپتیک داره......
کارت صدام هم ورودی اپتیک داره ...اینه:
b3caa55866114553ce319a3013ef211d-0.jpg

حالا میتونم تو ویندوز سون از تلوزیون صدای 5.1 اپتیک بگیرم بدم به ورودی اپتیک کارت صدا و از جکهای خروجی معولی کارت صدای 5.1 بگیرم بدم به یه اسپیکر معمولی 5.1؟
راستی کیفیتش چطور میشه؟

اگه هر مشکل صدایی یا راهنمایی برای جنس در این زمینه خواستید بگید کمکتون کنم

اولا کنسول رو به کارت صدا نزنید مستقیما به اسپیکر یا سینمای خانگی بزنید چون فقط باعث افت کیفیتش می شید نه تقویتش

دوما اکثر ورودی های صدای اپتیک دو کاناله هستن پس زمانی که صدا روی 5.1 قرار می دیدید صدایی نمی شنوید در صورتی که اگه روی استریو باشه می شود شنید

سوما برای creative حالت dts برای تبدیل صدا استریو انتخاب نکنید از پچ دالبی دیجیتال استفاده کنید که تقریبا توی همه ی موارد قابل استفاده هست

کسی هر مشکل دیگه ای داست مخصوصا با 7 بگه تا راهنماییش کنم

منlcd رو عوض کردم و lcd جدیدم خروجی اپتیک داره......
کارت صدام هم ورودی اپتیک داره ...اینه:
b3caa55866114553ce319a3013ef211d-0.jpg

حالا میتونم تو ویندوز سون از تلوزیون صدای 5.1 اپتیک بگیرم بدم به ورودی اپتیک کارت صدا و از جکهای خروجی معولی کارت صدای 5.1 بگیرم بدم به یه اسپیکر معمولی 5.1؟
راستی کیفیتش چطور میشه؟

شوخی می کنی تو هر مرحله افت کیفیت واضح خواهی داشت کلا شما کنسول رو مستقیم وصل کنی تا از tv بگیری باز هم افت کیفیت داری چه برسه به این کارا پست بالا هم توضیح دادم که جریان چیه احتمالا اصلا صدا نخواهی داشت

در ضمن توجه کنید خیلی از کارت های اپتیک دار با اینکه حتی 7.1 هستن اما خروجی اپیتیکشون 2 کاناله هست به این ها هم دقت کنید

این کارتی هم که گذاشتی 2 کانال بیشتر برای ورودی ساپرت نمی کنه

یه نکته هم بگم بهترین کابل اپتیک بازار رو همیشه تهیه کنید و الا مشکل تاخیر صدایی و نویز خواهید داشت کابلتون به هیچ وجه نباید پیش و تاب زیاد داشته باشه که بازم کار رو خراب می کنه از خریدن کابل های بالای 2 متر هم خوداری کنید

آخرین ویرایش:
اگه هر مشکل صدایی یا راهنمایی برای جنس در این زمینه خواستید بگید کمکتون کنم

اولا کنسول رو به کارت صدا نزنید مستقیما به اسپیکر یا سینمای خانگی بزنید چون فقط باعث افت کیفیتش می شید نه تقویتش

دوما اکثر ورودی های صدای اپتیک دو کاناله هستن پس زمانی که صدا روی 5.1 قرار می دیدید صدایی نمی شنوید در صورتی که اگه روی استریو باشه می شود شنید

سوما برای creative حالت dts برای تبدیل صدا استریو انتخاب نکنید از پچ دالبی دیجیتال استفاده کنید که تقریبا توی همه ی موارد قابل استفاده هست

کسی هر مشکل دیگه ای داست مخصوصا با 7 بگه تا راهنماییش کنم

شوخی می کنی تو هر مرحله افت کیفیت واضح خواهی داشت کلا شما کنسول رو مستقیم وصل کنی تا از tv بگیری باز هم افت کیفیت داری چه برسه به این کارا پست بالا هم توضیح دادم که جریان چیه احتمالا اصلا صدا نخواهی داشت

در ضمن توجه کنید خیلی از کارت های اپتیک دار با اینکه حتی 7.1 هستن اما خروجی اپیتیکشون 2 کاناله هست به این ها هم دقت کنید

این کارتی هم که گذاشتی 2 کانال بیشتر برای ورودی ساپرت نمی کنه

یه نکته هم بگم بهترین کابل اپتیک بازار رو همیشه تهیه کنید و الا مشکل تاخیر صدایی و نویز خواهید داشت کابلتون به هیچ وجه نباید پیش و تاب زیاد داشته باشه که بازم کار رو خراب می کنه از خریدن کابل های بالای 2 متر هم خوداری کنید
ممنون دوست عزیز
من کارت زیر رو هم دارم البته اینو باید از رو یه سیستم تو مغازه بردارم ...و مال خودم رو بندازم جاش
card1.jpg

اینم مثل قبلی کریتیوه....با این میتونم صدای قابل قبولی بگیرم...........
اخه میدونی چیه...نه اسپیکرم نه سینمای خانوادگی من ورودی دیجیتال ندارن..
اگه نه ...خوب باید چی کار کنم؟
سینمای خانوادگی یا z-5500?
راستی اصلا هم دلم نمیخواد اسپیرکم رو بندازم دور چون خیلی باهاش خاطره دارم و دو سال پیش از خارج گرفتم تو عمرم اسپیکر به این زیبایی ندیدم
صداش هم به جرات میتونم بگم از x540 خیلی بهتره نمیدونم چرا تا بحال وارد نکردن
فقط ایرادش نداشتن ورودی اپتیکال هست..................اگه میشد یه راهی بگی که بتونم از همین استفاده کنم با دکودری چیزی.................
Genius SW-HF 5.1 6000
126571-genius-sw-hf5-1-6000-6029.jpg

آخرین ویرایش:
ممنون دوست عزیز
من کارت زیر رو هم دارم البته اینو باید از رو یه سیستم تو مغازه بردارم ...و مال خودم رو بندازم جاش
card1.jpg

اینم مثل قبلی کریتیوه....با این میتونم صدای قابل قبولی بگیرم...........
اخه میدونی چیه...نه اسپیکرم نه سینمای خانوادگی من ورودی دیجیتال ندارن..
اگه نه ...خوب باید چی کار کنم؟
سینمای خانوادگی یا z-5500?
راستی اصلا هم دلم نمیخواد اسپیرکم رو بندازم دور چون خیلی باهاش خاطره دارم و دو سال پیش از خارج گرفتم تو عمرم اسپیکر به این زیبایی ندیدم
صداش هم به جرات میتونم بگم از x540 خیلی بهتره نمیدونم چرا تا بحال وارد نکردن
فقط ایرادش نداشتن ورودی اپتیکال هست..................اگه میشد یه راهی بگی که بتونم از همین استفاده کنم با دکودری چیزی.................
Genius SW-HF 5.1 6000
126571-genius-sw-hf5-1-6000-6029.jpg

من نمی دونم مدلش چیه این باید titanium باشه می دونی که کریتیو بیش از 50 مدل کارت صدا داره؟

اگه تیتانیوم باشه ورودیش 2 کانالس خروجیش 7 کانالس اره صداش عالیه به شرطی که طرز کار باهاشو بلد باشی و اپدیتم باشه

z5500 فقط ریختن پول توی جوبه چون هم گرونه هم امپیلی نداره هم بلندگوهاش پایه ندارن هم اینکه 550 واتم بیشتر نیست

از بین jvc-panasonic-philips یکی رو انتخاب کن اما فیلیپس زیرنویس فارسی رو نشون نمی ده

اگرم مایه داری خرج می خوای بکنی پایونیر بگیری که محشره

در ضمن ورودی دیجیتال با انالوگ زیاد تفاوت صدایی نداره 5.1 همون 5.1 از لحاظ حرفه ای فرق دارن که بحثش بماند

در کل بازم می گم یه سینمای خانگی 1000 وات یا 1200 بگیر از مدل هایی که گفتم که خروجی اپتیکم داشته باشه کارت صدای تیتانیوم هم حرف نداره ترکبشون عالی می شه یادت باشه سینمای خانگی خودشم امپ داره صدا رو تقویت می کنه

• Like
Reactions: iran_azer
چون من این اسپیکر رو دارم , پیشنهاد میکنم , هم با کابل HDMI صدای دالبی میگیره هم اپتیکال
صداشم که دیگه\m/:walkman: مخصوصا وقتی KZ3 بازی میکنی ولوم بدی همسایه ها میگرخند..
sony-ddw5000-1510w-rms-62-channel-speakers-digital-media-port-dvd-home-theatre-system-resony-mg-ddw5000.jpg

چون من این اسپیکر رو دارم , پیشنهاد میکنم , هم با کابل HDMI صدای دالبی میگیره هم اپتیکال
صداشم که دیگه\m/:walkman: مخصوصا وقتی KZ3 بازی میکنی ولوم بدی همسایه ها میگرخند..
sony-ddw5000-1510w-rms-62-channel-speakers-digital-media-port-dvd-home-theatre-system-resony-mg-ddw5000.jpg

اره از نزدیک دیدمش اینو می ذاری تو اتاقت؟ جا نمیشه ها:d

من صداشو نشنیدم اما نقد بچه های خود جمهوری حکایت از بیس فوق العاده اما تفکیک صدای ضعیف داشت

بیس زیادم تو اتاق هایی که پنجره زیاد داره توصیه نمی شه مثل من اون وقت باید کل اتاق رو بری پنبه کار بذاری اخرم یه ته صدای لرزش پنجره بشنوی

اره از نزدیک دیدمش اینو می ذاری تو اتاقت؟ جا نمیشه ها:d

من صداشو نشنیدم اما نقد بچه های خود جمهوری حکایت از بیس فوق العاده اما تفکیک صدای ضعیف داشت

بیس زیادم تو اتاق هایی که پنجره زیاد داره توصیه نمی شه مثل من اون وقت باید کل اتاق رو بری پنبه کار بذاری اخرم یه ته صدای لرزش پنجره بشنوی

اتاقم که 24 متریه:d

تفکیک صداش خوبه در صورتی که اون دوتا سابش رو خاموش کنی ,...
در کل بین این اسپیکرهایی که خرید و فروش کردم این مدل بیشتر از هر مدلی به دلم نشست چون به معنای واقعیه کلمه می ترکونه و تا ولوم آخر کم نمیاره , نادَخ سه تا کابل برق داره:-o

اتاقم که 24 متریه:d

تفکیک صداش خوبه در صورتی که اون دوتا سابش رو خاموش کنی ,...
در کل بین این اسپیکرهایی که خرید و فروش کردم این مدل بیشتر از هر مدلی به دلم نشست چون به معنای واقعیه کلمه می ترکونه و تا ولوم آخر کم نمیاره , نادَخ سه تا کابل برق داره:-o

جمعه ها برنامه بذار بیایم فوتبال:d

اصل حالش به اون دو تا سابشه اما حیف باندهاش به اون قدرت نیستن که روی اون بیان

کلا یه یارانه جدا این دستگاه می خواد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or