دادخواست برای حضور زنان در بازی FIFA 14 صادر شد

HoR!ZoN

کاربر سایت
hcVPgghuStXymvf-556x313-noPad.jpg

چیزی است که مدت زمانی بود مورد بررسی قرار می گرفت. به نقل از GamingBolt بعضی از طرفداران بازی FIFA در اقدامی، دادخواستی را برای متعاقد کردن اینکه زنان نیز در تیم های FIFA 14 حضور داشته باشند؛ صادر کرده اند.

این دادخواست تاکنون شامل 12 هزار و چهارصدو پنجاه و سه عدد امضا می باشد و تا به حال مورد بررسی قرار نگرفته است.

در این طومار آمده است: " با ارائه انحصازی تیم های مردان به طور قابل بازی در بازی FIFA، نه تنها ما این شانس را از دختران برای برقراری ارتباط با کاراکتری که با آن بازی می کنند، می گیریم بلکه یک موقعیت خیلی خوب برای تشویق همان دختران برای تبدیل شدن به خود واقعیشان، برای افزایش اشتیاق و انگیزه شان و بهتر کردن رابطه سالم بین زنان و ورزش را از دست می دهیم."
این می تواند ابتکار خوبی باشد و امیدواریم سازندگان عکس العملی مناسب نشان دهند.

برای حمایت از حضور زنان در بازی FIFA 14 می توانید به این لینک مراجعه کنید.

Last edited by a moderator:
هه واقعا میزان حمایت از یه چیز بر میگرده به سرچ گوگل ... ؟؟؟ جالب بود !!! یه سوال تا حالا یه مسابقه از فوتبال زنان رو دیدید ... حتی یکی از بازی ها تو المپیک 2012 و میزان تماشاچی که میره برای تماشای بازی ها ؟؟؟
الان این همه هیاهو دعوا و .... برای این به اصطلاح فوتبال ایران هست و ادعای 40 میلیونی طرفدار دارن چقدر میرن ورزشگاه چقدر سرچ میکنن براشون ؟؟؟

فوتبال مردها برتری داره 100 درصد چون فوتبال مردان 20 برابر بازه زمانی برای ارائه و معرفی بیشتر در برابر فوتبال زنان داشته .... دقیقا سال 1880- 90 و 1900 ... کسایی که میرفتن بکس میدیدن همین حرف ها رو در مورد خود فوتبال میگفتن ...
این دیگه از روز هم روشن تره که فوتبال زن ها توی هیچ جای دنیا به هیچ وجه محبوبیت فوتبال مردها رو نداره. اینترنت به درد همین روزا میخوره ، میشه راحت توش گشت و دید محبوبیت فوتبال مردها در چه جایگاهی هست و فوتبال زن ها در کجا. از سایت های فوتبال خارجی تا فروم ها و ...
المپیک هم ارتباطی به این قضیه نداره. توی المپیک درپیت ترین ورزش ها هم معمولاً پُر میشن.
چرا هی بحث رو میبرین سمت تبعیض جنسیتی و تاریخچه حضور زنان در اجتماع ؟!! :دی الآن بازی های تنیس که ساخته میشن ، تنیسورهای زن توشون وجود داره چون محبوب هستن و ملت هم اونا رو میشناسن. ولی حضور تیم های بانوان توی FIFA واقعاً سودش چیه ؟! یعنی چی به بازی اضافه میکنه ؟
یه نگاهی به همین درخواستی که توی سایت Change.org هست انداختم ، درخواست برای ماه ها پیش هست ! در آگوست 2012 یعنی 8 ماه پیش 1000 نفر امضا کردن و الآن این تعداد رسیده به 6500 نفر !!! یعنی در طول 8 ماه ، فقط 6500 نفر تقاضای حضور فوتبالیست های زن رو توی FIFA کردن. لابد این نظرسنجی هم توی ایران انجام شده که انقدر تعداد درخواست کننده ها کم بوده ؟!
یکی از شلوغ ترین فروم های دنیا Neogaf هست. یه نگاه به این تاپیک بندازین. توی فرومی که اکثر بحث ها صفحه ها جلو میره ، فقط چند نفر اومدن تیکه انداختن و بعد از دو صفحه بحث تموم شده. چون واقعاً فوتبال خانوم ها محبوبیتی نداره و این ربطی به ایران و کلمبیا و روسیه نداره.

عزیز من حالا فوق فوقش یه مد اضافه میشه چرا این همه خودتون و به آب آتیش میزنید؟ نگرانید Messi حذف شه؟
چهره تا چه حد روش کار شه؟ بیشتر ازین باید رو نسل بعد انتظار داشته باشیم
واقعا متاسفم واسه همچین نظر های شخصی ای!
یه جوری میگین فوقش یه مد اضافه میشه که انگار یکی اونجا نشسته و یه دکمه میزنه و یه دفعه لیگ های خانوم ها وارد بازی میشن ! :دی باید کلی بشینن اطلاعات بازیکن ها رو جمع آوری کنن ، بازیکن ها رو طراحی کنن و فیزیک مخصوص برای اون ها بسازن (انتظار ندارین که همون فیزیک مردها رو توی زن ها هم شاهد باشیم ؟) کار یه روز و دو روز نیست که میگین فوقش یه مد اضافه میشه.
خوشبختانه من کاری به بارسلونا ندارم که بودن یا نبودن مسی فرقی به حالم بکنه ! :دی

کلاً به نظر میرسه به جای بحث و گفتگوی منطقی ، دوستان فقط میخوان بگن مدافع حقوق زنان هستیم ! یعنی کاری ندارن بحث در مورد چی هست و فقط برای ما تأسف میخورن ! :دی دیگه حقیقت رو نمیشه زیر سوال برد ، فوتبال بانوان به هیچ وجه محبوبیت فوتبال آقایون رو نداره و این ربطی به تبعیض جنسیتی و تأسف خوردن و ... نداره. وقتی هم کسی طرفدار همچین چیزی نیست ، EA بیکار نیست هزینه کنه و این بخش رو توی بازی قرار بده.

خیلی چیزای مهمتری هست که میشه روش کار کرد و مانور داد. طراحی تماشاگرها و لایسنس CL و ...هرسال فیفا اینقدر قابلیت های جدید به گیمپلی اضافه میکنه که شماره قبلی فیفا سریع از خاطرتون میره. مثله همین سیستم دفاع جدید که فیفا 12 پیاده شد.

خیلی باحال می شه من شدیدا حمایت می کنم چندبار از انتن فوتبال بانوان رو دیدم انصافا خوب بازی می کردنچیزی ک جالب بود این بود هر کدومشون مثل استقلال لباساشون باهم فرقایی داشت!

کل جذابیت فوتبال به اینه که تیم خودت و حریف رو بشناسی و با بازیکن ها آشنا باشی.

اتفاقا آریا ما وقتی فک و فامیل دوره هم جمع میشیم و میخوایم pes بازی کنیم "چون اونا بلد نیستن FIFA بازی کنن" یه سبکی داریم به نام هردمبیل :d یعنی نفر اول مربع رو میزنه هر چی اومد همون "البته اون تیم قوی ترین بخشش نباید از حرف سوم الفبای انگلیسی بیشتر باشه" بعد اون نفر دوم هم به همون روش باید یه تیم در سطح قبلی انتخاب کنه بعد بدون تنظیم و تعویض و این حرفا میریم تو بازی :d یعنی یک بَل بَشو و مسخره بازی میشه که نگو "البته یه خوبی داره که بازیتو متکی به توانایی خودت میکنه و این حرفا دیگه :d"

ای مخالف حقوق زنان ای تبعیض گر جنسی ای کسی که نمیزاره زنا پیشرفت کن ای خائن به آرمانها "کدوم آرمان ؟! :-/:d" ای مزدور :d "این البته هیچ ربطی نداشت به حرف های قبلیم ولی خب چون تو تاپیک قوتبال زیاد میام این کلمه زیاد گفته میشه خوشم اومده :d ناراحت شدی ببخشید دیگه فقط اگه خواستی بن کنی 3 روزه باشه :d

جاش بیان این امنیت Orgin رو بالا ببرن که از طریق فیفا دزدی های زیادی از پروفایل های ملت شده جلوگیری کنن. 2 تا گزینه اضافه کنن وقتی که داری لایو فرندلی میزی انتخاب کنی زمین بارونی باشه یا نه، یه توپ هم نمیشه انتخاب کرد. بعد میخوان فوتبال زنان اضافه کنن:| تعداد تیمها رو بالا ببرن به نظرم بهتره

کار خیلی مسخره ای هست ! حالا من نمیدونم خارجی ها فوتبال بانوان رو چقدر تعقیب میکنن (البته میشه از توی همین فضای اینترنت و پرشور بودن مسابقات بانوان فهمید که شاید یک صدم فوتبال مردها هم دنبالش نیستن) ولی دیگه برای ماها رسماً در حد یه گزینه بی مصرف هست. کل جذابیت فوتبال به اینه که تیم خودت و حریف رو بشناسی و با بازیکن ها آشنا باشی. حالا فکر کنین مثلاً رفتیم توی بخش فوتبال بانوان FIFA 14 ! :دی واقعاً یه نفر رو میشناسیم ؟! :دی جذابیتی داره برامون ؟! دقیقاً مثل این می مونه که توی FIFA 13 بریم توی لیگ عربستان و آخرین تیم رو انتخاب کنیم. در این حد !
گذشته از این ، همچین ویژگی ای فقط یه وقت و هزینه الکی به ساخت نسخه های بعدی اضافه میکنه که میشه این هزینه و وقت رو صرف خیلی کارهای دیگه کرد. از طراحی تک تک مربی های لیگ های معروف تا اضافه کردن ورزشگاه های بیشتر و حتی بالا بردن جزییات چهره بازیکن ها.
اقا کی میگه حمایت نمیشه من خودم حمایت میکنم:dجدی بدون شوخی منکه تورنمنت چه اروپا چه جام جهانی باشه نگاه میکنم اخریش جام جهانی بود که المان از ژاپن تو یک هشتم باخت به اندازه تیمه مرداش ناراحت شدم:(البته بماند همین ژاپن قهرمان شد امریکا رو تو بازی فینال برد.
همین ساله پیش که بایرن چلسی به فینال cl رسیدن قسمت زنها هم یه تیم المانی بود فرانکفورت با تیمه لیون اون بازیرم دیدم البته بازم باختیم:(:(همین تیم ملی بانوان المان بازیاش نگاه کنید جدیدا خیلی خیلی بهتر بازی میکنن نسبت به تیم مردایه ایران.
تازه همین امسالم 4 تا تیم امدن نیمه نهایی cl ولسفبورگ:x ارسنال لیون یه تیمه دیگه.(بازیارو zdf , ard) نشون میده حتمی بازی ببینید.
تازشم بازیکن محبوبم دارم:dاسمش kim kulig
البته اینم بگم یکی از جذابیتایه فوتبال بانوان برایه من قدرتمند بودن المان مثلا اگر المان تو تورنمتش نباشه دیگه برام جذاب نیست:dاین مساله برایه مردان هم برام صدق میکنه
به هر حال بودنش بهتر از نبودنش اما یک شرط داره اول تمامه نواقص حل کنن یک فیفا کامل بدن دست ملت بعد یه پروژه بزنن مثلا تیم بانوان بسازن مثلا طی یک برنامه دراز مدت و کار شده به قول شما تمامه متد ساخت بازی توش رعایت شده باشه نه اینکه یچیزی سر هم بکنن بدن دست ملت مثله همین فیفا خودمون روش کار کنن تا امسال من که علاقه هم دارن به تیم بانوان از دیدن تیم مهبوبم لذن ببرم مثله فیفا قسمت مردا

مسخرست ! مگر اینک فقط جذابیت ظاهری داشته باشه ! راستش 2تا فوتبال ازشون ببینی خیلی ابتدایی بازی میکنند . بنظر من همچین چیزی اتفاق نمیفته .

مسخرست ! مگر اینک فقط جذابیت ظاهری داشته باشه ! راستش 2تا فوتبال ازشون ببینی خیلی ابتدایی بازی میکنند . بنظر من همچین چیزی اتفاق نمیفته .

داداش شما دیدی بازی هاشونا؟؟؟؟:">

مطمعنا از استقلال و پرسپولیس بهتر بازی می کنند:d

مگه زنا دل ندارند فوتبال بازی کنند:d

داداش شما دیدی بازی هاشونا؟؟؟؟:">

مطمعنا از استقلال و پرسپولیس بهتر بازی می کنند:d

مگه زنا دل ندارند فوتبال بازی کنند:d

ممنون از تایید
r0ss0neri جان شما بازیهای تیم هلند رو ببین نظرت عوض میشه اندازه 40تای تیم ملی ماست بازیشون :d

واقعا برا كساني كه اينتور فكر ميكنن متاسفم
مردا خيلي وقته ازادي دارن كه الان به اينجا رسيدن(از موقع ادماي نخستين)كه خيلييي وقت پيش بوده
ولي خانوم ها از ١٩٥٠ ازادي كامل پيدا كردن اونم نه همشون ولي در ٦٣ سال به اينجاها رسيدن...
مطمئن باشيد زن ها تو هر رشته اي بهترينن.
حتي گيم
به جرعت ميتونم بگم خانومايي كه درس خوندن به بلوغ ذهني رسيدن و ژيگول بازي درنميارن خيليي خوب فوتبال بازي ميكنن ولي بعضي از سوسولا نميدونن فوتبال چيه.

Sent from my iphone5 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or