خودتون را اماده Metal Gear Online کرده اید ؟!!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
سلام .

به احتمال خیلی زیاد شما باید بدونید که نسخه عمومی بتای Metal Gear Online تا چند روز دیگر و در همین ماه اغاز به کار خواهد کرد . مسلما این خبر برای کسانی که از طرفداران این سری در بخش Singel Player هستند نیز خوشحال کننده است چون میتونند حداقل با گرافیک بازی و سبک و سیاق Metal Gear Solid 4 از طریق MGO بهتر اشنا بشن .
کسانی هم که در اروپا ساکن هستند مسلما خوشحال خواهند شد و دوست دارند هر چه سریعتر این بازی را از PlayStation Store که ظاهری جدید نیز پیدا کرده دریافت کنند .

در ضمن , نظرتون چیه که تا قبل از عرضه شدن این نسخه در PSN شما برای خودتون یک Codename داشته باشید ؟!
پس بهتره عجله کنید :biggrin1: .

در لینکی که در پایین قرار داده ام بروید و اسم کامل خود را وارد کنید و سپس Codename خود را دریافت کنید !

پ.ن : الان Codename من Gargantuan Squirrel هست !! :biggrin1:

برای دریافت Codename به اینجا مراجعه کنید .

media21.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

Gargantuan Nightengale"
من هم ps3 ندارم.
نمیدانم شما هم این مشکل را با اسمتون دارید یا نه ولی من نمیفهمم یعنی چه.
Gargantuan یعنی غول آسا و عظیم الجثه ولی هرچی میگردم معنی Nightengale را نمیفهمم. اگه nightingale بود معنی بلبل میداد ولی الان معنی نمیده.

sh_lair
کسی نمیدونه اینا به چه درد میخورن؟
برای اینکه اگر روزی روزگاری Metal Gear Online BETA Version رو دانلود کردید و وارد بازی شدید، یک "اسم رمز" داشته باشید.

پ.ن. برای کسب اطلاعات بیشتر مراجعه شود به اینجا:دی.
چرا هر کی میاد اینجا کدش رو میگه ؟ خب که چی ؟ اونایی که PS3 ندارن هم میرن میگیرن... !
خیلی خوبه... کلاس داره :biggrin1:.

آخرین ویرایش:
چرا هر کی میاد اینجا کدش رو میگه ؟ خب که چی ؟ اونایی که PS3 ندارن هم میرن میگیرن... !
حالا چیز جدی ای که نیست ! برای شوخی یه سایت درست کردن و هر اسم و فامیلی توش بزنی یه Codename که معمولآ ترکیب یه حیوون و یه صفت هست میده ! جایی که ثبت نمیشه مثلآ آریا رفته Codename فلانی رو برای خودش ذخیره کرده یا ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or