خواهد آمد

بازی Hei$t در آینده ی نه چندان دور به بازار خواهد آمد.در باره ی یک گروه خلافکار است که باید بانک بزنن!:cheesygriنوآوری جالبی خواهد بود.آزادی عمل زیادی هم خواهیم داشت و در هر مرحله باید منتظر اتفاقات غیر منتظره ای باشیم.مثلا میتوانیم از گروگان ها بخواهیم که گاوصندوق را باز کنند و پول ها را به ما بدهند یا با زبان اسلحه این کار را انجام دهیم.در ابتدای دستبرد به بانک هم میتوانیم یک تیر هوایی شلیک کنیم و اعلام کنیم که این یک سرقت مسلحانه است.درست مثل فیلم ها!:cheesygri
البته بازی به این سادگی ها هم نخواهد بود.
گروه شما 4 نفره است که بجز شما که رئیس گروه هستید 3 نفر دیگر هر کدام قابلیت های خودشان را دارند.یک متخصص قفل شکن یک راننده برای فرار بعد از سرقت و یک فرد هیکلی برای گوشمالی دادن اعضای گروه شما را تشکیل میدهند که همه ی آنها کار خودشان را به خوبی انجام میدهند در عین حال که گوش به فرمان شما هستند.
بعد از شروع سرقت زمان محدودی تا رسیدن پلیس ها وقت دارید.بعد از انجام سرقت نیز تعقیب و گریز با پلیس شروع میشود.البته این طور نیست که با آمدن پلیس بازی تمام شود.همانطور که گفتم آزادی عمل زیادی خواهید داست و هر بار و در هر مرحله اتفاقات غیر منتظره ای می افتد.ظاهرا بازی مایه هایی از طنز نیز خواهد داشت.این بازی برایpc و ps3 و x360 خواهد آمد.

اين بازي توسط inXile Entertainment ساخته و توسط Codemasters منتشر ميشود . ماه پيش اولين تريلر كاملا رسمي بازي به نمايش در امد ( بازي در 20 مارچ 2007 معرفي شده بود . ) . بازي در سال 1969 در San Francisco اتفاق ميافتد . و همانطور كه بالا گفته شد شما يك سري درذ بانك هستيد . بازي 12 روز ديگر يعني در تاريخ July 30 براي اروپا و استرليا و در تاريخ September 1 يعني 1 ماه و 12 روز ديگر براي امريكاي شمالي عرضه ميشود . بازي براي X360 .PS3 .PC عرضه خواهد شد .

252px-Heist_PS3.jpg

تاریخی هم داری ؟:((
28 آبان ریلیز میشه
میشه تاریخ عرضه این بازی هرو بگین
crysis warhead
farcry2
diablo3
splinter cell conviction
endwar
nfs:under cover
بعضی هارو جواب میدم
crysis warhead فکر کنم هفته دیگه میاد
farcry2
October 21در آمریکا و 24 ـ October در UK
diablo3 و splinter cell conviction هنوز معلوم نیست
endwar رو نمیدونم:cheesygri
nfs:under cover
18 نوامبر

آخرین ویرایش:
با سلام.من امير هستم مبخواستم تاريخ عرضه ي اين بازيها رو بدونم.mafia 2.rockband2:smile:

امیر آقا! Rock band 2 برای Xbox360 یه 6 روزی هست که اومده.برای Ps3 یه ماه دیگه یعنی 19 اکتبر و برای PS2 و Wii تقریبا 2 ماه دیگه یعنی 18 نوامبر میاد.
Mafia 2 چه برای PC و چه Xbox360 هنوز معلوم نیست.:-"

Mafia 2 چه برای PC و چه Xbox360 هنوز معلوم نیست

Mafia 2 براي PC.X360.PS3 در بهار با تابستان 2009 عرضه خواهد شد . البته بازي در ليست مالي امسال Take-Two هست و در بدترين حالت تا قبل از 31 اكتبر عرضه خواهد شد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or