خواهد آمد

W00T1991

کاربر سایت
سلام
توی این تاپیک قصد داریم به معرفی بازی هایی که برای پی سی میان بپردازیم و روشون بحث کنیم
در اینده اگر شد به بررسی کنسول ها هم میپردازیم
ممنون
راستی اسم تاپیک هم از مجله باز ی رایانه گرفتم

من خودم با بازي velvet assassins شروع ميكنم
گروه Gamecock Media اخیرا اعلام کرد پاییز امسال بازی Velvet Assassin برای رایانه های شخصی و کنسول Xbox 360® منتشر خواهد شد.این بازی به سبک اکشن-مخفیانه خواهد بود که جریانات آن در طی جنگ جهانی دوم رخ می دهد و برگرفته از زندگی یک مامور مخفی بریتانیایی واقعی با نام Violette Szabo است.

Velvet_Assassin_news2.jpg

مدیر گروه سازنده درباره بازی گفته است: ((Velvet Assassin پروژه ای بود که ما از همان ابتدا و شروع کار بسیار در مورد آن هیجان زده بودیم .بازیکنان تجربه ای خارق العاده را هنگام انجام این بازی خواهند داشت زیرا بازی از هر دو جنبه گرافیکی و گیم پلی بسیار عالی کار شده است و انتظار می رود نظر عده زیادی از بازیکنان را به خود جلب نماید)).

Velvet_Assassin_news1.jpg

بازیکنان در نقش Violette Szabo به پشت خطوط دشمن فرستاده خواهند شد و باید بدون هیچ گونه پشتیبانی و کمک رسمی ماموریت های خود را به پایان برسانند.

این بازی قرار است در فصل سوم 2008 برای PC - PS3 - XBOX 360 منتشر شود.
ع ميكنم

يه راهنمايي ايي كمكي چيزي در راه خدااا بكنين

بچه ها سلام...من تا حالا بازي تو سبك ترسناك نكردم....دلم ميخواد يه بازي بگيرم كه <ببخشيداا > كوچيك و بزرگ و با هم بزنم..اينم بگم يييييييييه كمي هم سر انتخاب وسواس دارم...و تا حالا هم بازيي هايي رو بازي كردم كه گرافيگ بالا ميخواست..مثل crysis,oblivion...پس يه چيز معرفي كنين كه نميگم در حد اينهاا ولي گرافيگش خوب اشه...و واقعا هم ترسناك باشه...من تا حالا بازي نكردم تو اين سبك به جز bioshockكه يكي از بچه ها گفته بود و خوشمم نيومد.ظفقط خواهش ميكنم دارين معرفي ميكنين يه توضيح مختصر هم بدين در مورد هر كدومشون...و يه خواهش ديگه اينكه اگه ميشه جواب حدالامكان به ايميلم del_1_deldar_1@yahoo.com بفرستين ..چون كم سر ميزنم..در آخر از همه بچه هاي اين پست به خاطر زياده خواهيم معذرت ميخوام...با تشكر.

بچه ها سلام...من تا حالا بازي تو سبك ترسناك نكردم....دلم ميخواد يه بازي بگيرم كه <ببخشيداا > كوچيك و بزرگ و با هم بزنم..اينم بگم يييييييييه كمي هم سر انتخاب وسواس دارم...و تا حالا هم بازيي هايي رو بازي كردم كه گرافيگ بالا ميخواست..مثل crysis,oblivion...پس يه چيز معرفي كنين كه نميگم در حد اينهاا ولي گرافيگش خوب اشه...و واقعا هم ترسناك باشه...من تا حالا بازي نكردم تو اين سبك به جز bioshockكه يكي از بچه ها گفته بود و خوشمم نيومد.ظفقط خواهش ميكنم دارين معرفي ميكنين يه توضيح مختصر هم بدين در مورد هر كدومشون...و يه خواهش ديگه اينكه اگه ميشه جواب حدالامكان به ايميلم del_1_deldar_1@yahoo.com بفرستين ..چون كم سر ميزنم..در آخر از همه بچه هاي اين پست به خاطر زياده خواهيم معذرت ميخوام...با تشكر.

resident evil 4 خدایی بود واسه خودش.bioshock هم خوب بود.cold fear رو که حتما بازی کردی؟!
ولی اگه کمی صبر کنی alone in the dark 4 می آد که قراره سبک اکشن ترسناک رو متحول کنه.

البته که بازیFatal Frame واقعا که ترسناک هست:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or