بازی guitar hero IV برای pc هم می آد؟:confused:
بچه ها سلام...من تا حالا بازي تو سبك ترسناك نكردم....دلم ميخواد يه بازي بگيرم كه <ببخشيداا > كوچيك و بزرگ و با هم بزنم..اينم بگم يييييييييه كمي هم سر انتخاب وسواس دارم...و تا حالا هم بازيي هايي رو بازي كردم كه گرافيگ بالا ميخواست..مثل crysis,oblivion...پس يه چيز معرفي كنين كه نميگم در حد اينهاا ولي گرافيگش خوب اشه...و واقعا هم ترسناك باشه...من تا حالا بازي نكردم تو اين سبك به جز bioshockكه يكي از بچه ها گفته بود و خوشمم نيومد.ظفقط خواهش ميكنم دارين معرفي ميكنين يه توضيح مختصر هم بدين در مورد هر كدومشون...و يه خواهش ديگه اينكه اگه ميشه جواب حدالامكان به ايميلم del_1_deldar_1@yahoo.com بفرستين ..چون كم سر ميزنم..در آخر از همه بچه هاي اين پست به خاطر زياده خواهيم معذرت ميخوام...با تشكر.
ahaaa......alone in the dark......rasti in alan wake key miad?...mamnoon azat novin joon..
البته که بازیFatal Frame واقعا که ترسناک هستبچه ها سلام...من تا حالا بازي تو سبك ترسناك نكردم....دلم ميخواد يه بازي بگيرم كه <ببخشيداا > كوچيك و بزرگ و با هم بزنم..اينم بگم يييييييييه كمي هم سر انتخاب وسواس دارم...و تا حالا هم بازيي هايي رو بازي كردم كه گرافيگ بالا ميخواست..مثل crysis,oblivion...پس يه چيز معرفي كنين كه نميگم در حد اينهاا ولي گرافيگش خوب اشه...و واقعا هم ترسناك باشه...من تا حالا بازي نكردم تو اين سبك به جز bioshockكه يكي از بچه ها گفته بود و خوشمم نيومد.ظفقط خواهش ميكنم دارين معرفي ميكنين يه توضيح مختصر هم بدين در مورد هر كدومشون...و يه خواهش ديگه اينكه اگه ميشه جواب حدالامكان به ايميلم del_1_deldar_1@yahoo.com بفرستين ..چون كم سر ميزنم..در آخر از همه بچه هاي اين پست به خاطر زياده خواهيم معذرت ميخوام...با تشكر.
البته که بازیFatal Frame واقعا که ترسناک هست
مگه اینجا بخشه PCــه شما هر سوالی داشتی همین جا بپرسمن علاقهای بهpc ندارم اگه امکانش هست سریع یه تاپیک مخصوص کنسول بزارید ممنون می شم