خواندن فکر شما از پشت مانیتور

ریاضیت ضعیفه چهارتا عدد رو نمی تونی جمع و تفریق کنی :))

اصلا امکان نداره درست حدس نزنه!!! :-o

امکان داشت من فقط جمع و میزدم :d بعدمیگم چرا درست در نمیاد نگو عمل تفریقم داره :d

ببین میگه دو عدد انتخاب کن مثلا 83 خب 11 بعد میگه این عدد و از عدد اصلی کم کن از کدوم عدد اصلی ؟ :d

از همون 83 کم کن .
biggrin1.gif

چقدر گیجم من فکر کردم 2 تا عدد یک رقمی انتخاب میکنیم
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
حاضرم قسم بخورم که 5 بار ازمایش کردم فقط 1 بارش درست حدس زد عدد هایی هم که انتخاب کرده بودم 11و22 و یکی دیگه یادم نیست چی بود انتخاب کردم . سایت همیشه علامت عدد 18 رو نشون میده ماله من که اینجوره.

حاضرم قسم بخورم که 5 بار ازمایش کردم فقط 1 بارش درست حدس زد عدد هایی هم که انتخاب کرده بودم 11و22 و یکی دیگه یادم نیست چی بود انتخاب کردم . سایت همیشه علامت عدد 18 رو نشون میده ماله من که اینجوره.

ولی واسه من که همیشه درست حدس زده :d

حرف قبلیم رو اسلح میکنم اشتباه نبوده من اشتباهی فکر کردم که باید 11 رو به 22 تبدیل کنم وبعد....
اما رازش تمام اعدادی که مضرب 9 هستند با یک علامت نشون داده میش یعنی علامتشون یکی همیشه هم یکی از اون هادرست در میاد به خاطر همین سایت همیشه علامت 9 رو نشون میده حالا به پست لایک بدید که رازش رو گفتم:d

اين كه خيلي بي معنيه! چون اگر شكل درست رو هم پيدا كني اون يه شكل الكي نشون مي ده و يا اگر همون شكلي كه مد نظر سايت هست رو هم پيدا كني بازم مي گه اشتباست! اون شكلي رو هم كه نشون مي ده اصلا به اون عددي كه مد نظرم هست شباهتي نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or