خلبانان آماده اید : Ace Combat 6 را هفته آینده بازی کنید!

rezaigi2004

کاربر سایت
خبر بسیار عالی امروز برای دارندگان کنسول X360 کمپانی NACMO Bandai امروز رسما اولین دمو قابل بازی نمایشگاه E3 2007 را معرفی کرد دمو قابل بازی بازی Ace Combat 6: Fires of Liberation در نمایشگاه آماده بازی خواهد بود و دقیقا 13 جولای یعنی فقط 7 روز دیگر در Marketplace قرار خواهد گرفت و حتی یوزرهای Xbox Live Silver نیز میتوانند به صورت رایگان این بازی را دریافت و تجربه کنند.در مورد singleplayerیا multiplayer دمو بازی هنوز اطلاعاتی فاش نشده است.
همچنین خبر خوش بعدی NACMO Bandai اعلام کرد نسخه full version و کامل بازی روز 23 اکتبر امسال به صورت انحصاری برای X360 منتشر خواهد شد.

1182374345.jpg

1182374351.jpg

1182374347.jpg

آخرین ویرایش:
سلام

خلبانان آماده اید

لبته اسم تاپیک یکم اغراق آمیزه رضای عزیز

می دونی
آخه اصولاً خلبان ها عادت ندارن همراه جت شون حدود 80 تا AAM (یا همون Air to Air missile) داشته باشن، چون تعدادش از حتی 14 تا Pylon ی که SU-35 هم داره بیشتر میشه (البته درسته برخی اوقات روی یه Pylon چند تا جنگ افزار سوار میشن ولی این تعداد موشک هوا به هوا رو B-52 هم حمل نمی کنه !!!)

تازه این فقط جنگ افزار هوا به هواست
معمولاً کلی بمب و AGM هم در کنارش داره

ضمناً یادم نمی یاد تا حالا memo ی خلبانی رو خونده باشم که تونسته باشه 15 دقیقه ی تمام با یه جت مافوق صوت، توی یه تونل که خیلی جاهاش عرضش با wing span جنگنده زیاد تفاوتی نداره پرواز کرده باشه (منظورم مرحله ی آخر تمام ورژن های بازیه)

بنظر من Ace Combat از اولش هم آش دهان سوزی نبود
چرا
چون هیچ کنسولی نمی تونه یه جنگنده (یا اصلاً یه هواپیمای عهد بوق) رو با چهار تا کلید شبیه سازی کنه و در نهایت نتیجه میشه یه محصول بچه گانه

یه نگاه به وضعیت درونی Cockpit در این بازی فکر کنم همه چی رو براتون روشن کنه (چون عملاً چیز زیادی رو برای نشون دادن نداره) و اینو باید خوب دونست که یه شبیه ساز پرواز باید بیشتر توی کابین تمرکز کنه تا ...

البته منطقی هم هست
این یه بازیه
برا کنسول هم هست، و توقعی بیش از این هم ازش نیست

نهایتاً کسانی که علاقه به شبیه سازهای هواپیمایی (نه اینجور بازی های الکی خوش) و صنعت هوانوردی دارن بیان به این دوتا تاپیکی که در زیر لینک می دم

Microsoft Flight Simulator X

صنعت هوانوردی

این تاپیک ها به ترتیب اولین و آخرین تاپیک هایی هستن که من توی این سایت ایجاد کردم (در کل همین دو تا رو هم ایجاد کردم) که بدلیل علاقه ی وافر بچه ها به صنایع هوایی و شبیه سازهای realistic، متروکه شدن

اگه علاقه مندین، خوشحال میشم اونجا ببینمتون ...

پ.ن: لطفاً باز نیاین و بگین چون برا 360 ـه و ...
این بازی سالها در انحصار SONY بود
نظر من اون زمانا هم مثل همین الان بود ...

لبته اسم تاپیک یکم اغراق آمیزه رضای عزی

احمد جان مرسی از توضیحات فنی ما که دل به 360 بستیم با همین بازی هم خلبانی رو تجربه میکنیم اما:eek:....Microsoft Flight Simulator X فوق العاده هست

آخرین ویرایش:
سلام

می دونی
آخه اصولاً خلبان ها عادت ندارن همراه جت شون حدود 80 تا AAM (یا همون Air to Air missile) داشته باشن، چون تعدادش از حتی 14 تا Pylon ی که SU-35 هم داره بیشتر میشه (البته درسته برخی اوقات روی یه Pylon چند تا جنگ افزار سوار میشن ولی این تعداد موشک هوا به هوا رو B-52 هم حمل نمی کنه !!!)

ضمناً یادم نمی یاد تا حالا memo ی خلبانی رو خونده باشم که تونسته باشه 15 دقیقه ی تمام با یه جت مافوق صوت، توی یه تونل که خیلی جاهاش عرضش با wing span جنگنده زیاد تفاوتی نداره پرواز کرده باشه (منظورم مرحله ی آخر تمام ورژن های بازیه)

چرا
چون هیچ کنسولی نمی تونه یه جنگنده (یا اصلاً یه هواپیمای عهد بوق) رو با چهار تا کلید شبیه سازی کنه و در نهایت نتیجه میشه یه محصول بچه گانه

یه نگاه به وضعیت درونی Cockpit در این بازی فکر کنم همه چی رو براتون روشن کنه (چون عملاً چیز زیادی رو برای نشون دادن نداره) و اینو باید خوب دونست که یه شبیه ساز پرواز باید بیشتر توی کابین تمرکز کنه تا ...

البته منطقی هم هست
این یه بازیه

نهایتاً کسانی که علاقه به شبیه سازهای هواپیمایی (نه اینجور بازی های الکی خوش) و صنعت هوانوردی دارن بیان به این دوتا تاپیکی که در زیر لینک می دم

صنعت هوانوردی

این تاپیک ها به ترتیب اولین و آخرین تاپیک هایی هستن که من توی این سایت ایجاد کردم (در کل همین دو تا رو هم ایجاد کردم) که بدلیل علاقه ی وافر بچه ها به صنایع هوایی و شبیه سازهای realistic، متروکه شدن

میدونی چرا تو همه ی این چیزا رو نوشتی؟....
چون اصلا بازی شبیه ساز پرواز نیست... این یه بازی هست مثل Blazing angels (تو این بازی تیر هات هیچ وقت تموم نمیشه) ... یه بازی برای کسایی هست که می خواهند بدون هیچ دانشی در زمینه هوانوردی از پرواز لذت ببرند :-" ... یکم زیادی گیر دادی ها :cool: ... با این اطلاعاتی که داری باید خودت می فهمیدی... :love:

سلام

می دونی

چرا

البته منطقی هم هست
این یه بازیه

صنعت هوانوردی

به نظر من شما 2 نکته رو فراموش کردید
1.اول اینکه flight simulator یه بازی که کسانی که از بازی با هواپیماهای جنگی لذت می برن نمی تونن از این بازی (یا شبیه ساز پرواز)لذت ببرن چون اصلا هواپیمای جنگی نداره.
2.دوم اینکه این بازی خیلی سخته.من هنوز بعد از این همه بازی نتونستم یه فرود درست بیام با اینکه انگلیسم هم خوبه اصلا حوصلم نمیشه اون همه راهمنایی را بخونم تا نحوه بازی با این هواپیماها رو یاد بگیرم.
پس بازی هایی مثل flight simulatorکه بازی کردنش سخت تره برا PCعرضه میشه و بازی هایی مثل Ace Combat برای کنسول ها عرضه میشه.
ممنون

1.اول اینکه flight simulator یه بازی که کسانی که از بازی با هواپیماهای جنگی لذت می برن نمی تونن از این بازی (یا شبیه ساز پرواز)لذت ببرن چون اصلا هواپیمای جنگی نداره.
2.دوم اینکه این بازی خیلی سخته.من هنوز بعد از این همه بازی نتونستم یه فرود درست بیام با اینکه انگلیسم هم خوبه اصلا حوصلم نمیشه اون همه راهمنایی را بخونم تا نحوه بازی با این هواپیماها رو یاد بگیرم.
پس بازی هایی مثل flight simulatorکه بازی کردنش سخت تره برا PCعرضه میشه و بازی هایی مثل Ace Combat برای کنسول ها عرضه میشه.
ممنون
اشکال شما همینجاست!
Flight Simulator اصلا بازی نیست...اسمش هم روشه.شبیه ساز پرواز.
به نظر من یه برنامه شبیه سازی فیزیکی برای انواع Aircraft هستش که در اختیار عموم قرار گرفته و میشه باهاش بازی هم کرد.
اگر شما از هواپیماهای جنگی خوشتون میاد میتونین Combat Flight Simulator رو امتحان کنین.قدیمیه(مال حدود سه چهار سال پیش) ولی هنوز هم ارزش داره.
سری FS راهنمای تصویری هم دارن.من نمیدونم شما چی رو میخواین بخونین! تنها موارد خوندنی توی این شبیه ساز، بررسی آیرودینامیک و تاثیرات فیزیکی اجزای مختلف و... هست.
آموزش پرواز به شیوه کاملا بصری و از پایه انجام میشه....و خیلی هم ساده و قابل فهم هست!
به نظر من سخت ترین بخش های آموزشی،بخشهای امتحان و گرفتن Certificate هستش که واقعا کار سختیه.ولی خوب،خوبی برنامه اینه که شما میتونین این امتحان ها رو ندین و برین بخش بعدی.
می دونی
آخ گفتی...
من توی همون تاپیک خبری که برای AC6 زدن گفتم...
آخه تو اینیکی قضیه از تخیلی زده بالا! بیشتراز 200 تا AAM توی HUD دیده میشد که فکر کنم توی ناو HQ حامل اینها هم جا نشه! ;)
راستی گفتم ناو...توی تاپیک مربوطه دوتا سوال دارم اگه میشه یه عنایتی بده!

اشکال شما همینجاست!
Flight Simulator اصلا بازی نیست...اسمش هم روشه.شبیه ساز پرواز.
به نظر من یه برنامه شبیه سازی فیزیکی برای انواع Aircraft هستش که در اختیار عموم قرار گرفته و میشه باهاش بازی هم کرد.
اگر شما از هواپیماهای جنگی خوشتون میاد میتونین Combat Flight Simulator رو امتحان کنین.قدیمیه(مال حدود سه چهار سال پیش) ولی هنوز هم ارزش داره.
سری FS راهنمای تصویری هم دارن.من نمیدونم شما چی رو میخواین بخونین! تنها موارد خوندنی توی این شبیه ساز، بررسی آیرودینامیک و تاثیرات فیزیکی اجزای مختلف و... هست.
آموزش پرواز به شیوه کاملا بصری و از پایه انجام میشه....و خیلی هم ساده و قابل فهم هست!
به نظر من سخت ترین بخش های آموزشی،بخشهای امتحان و گرفتن Certificate هستش که واقعا کار سختیه.ولی خوب،خوبی برنامه اینه که شما میتونین این امتحان ها رو ندین و برین بخش بعدی.
من که تو پستم شدیدا تاکید کردم که Flight simulator علاوه بر اینکه یک بازیه یک شبیه ساز پرواز خیلی خوب هم هست.
در ضمن شما میشه یکی از مواردی که دوستمون zxc0012004توی تاپیکMicrosoft Flight Simulator X شماره پست 36 توضیح دادن رو به من نشون بدین کجا به صورن بصری توضیح داده؟

دوستان دعوا نکنید . ace combat واسه کسانی که دوست دارن فقط بجنگند ولی flight simulator برای کسانی که می خوان خلبانی کنند . دوم سبک ace combat رو همه جا Action می نویسند

من که تو پستم شدیدا تاکید کردم که Flight simulator علاوه بر اینکه یک بازیه یک شبیه ساز پرواز خیلی خوب هم هست.
در ضمن شما میشه یکی از مواردی که دوستمون zxc0012004توی تاپیکMicrosoft Flight Simulator X شماره پست 36 توضیح دادن رو به من نشون بدین کجا به صورن بصری توضیح داده؟
شما کاملا برعکس تایید میکنی...
شما هم میشه یکی از مواردی رو که ایشون نوشته به من بگی کجا "نوشته" که قراره جنابعالی از خوندنش زجر بکشی؟
آموزشهای MSFSX کاملا بصری و تجربی هست...من نمیفهمم مشکل شما با این بخش چیه؟
شما اصلا مجاب به خوندن چیزی برای یادگیری پرواز نیستین.
نکاتی هم که احمد توضیح داده بعد از یکم کار کردن با برنامه دستت میاد.بعلاوه اینکه Trainer شما تمام نکات فرود با هر تیپ پرنده ای رو به شما آموزش میده.
Off topic anyway...i dont wanna follow it

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or