سلام
لبته اسم تاپیک یکم اغراق آمیزه رضای عزیز
می دونی
آخه اصولاً خلبان ها عادت ندارن همراه جت شون حدود 80 تا AAM (یا همون Air to Air missile) داشته باشن، چون تعدادش از حتی 14 تا Pylon ی که SU-35 هم داره بیشتر میشه (البته درسته برخی اوقات روی یه Pylon چند تا جنگ افزار سوار میشن ولی این تعداد موشک هوا به هوا رو B-52 هم حمل نمی کنه !!!)
تازه این فقط جنگ افزار هوا به هواست
معمولاً کلی بمب و AGM هم در کنارش داره
ضمناً یادم نمی یاد تا حالا memo ی خلبانی رو خونده باشم که تونسته باشه 15 دقیقه ی تمام با یه جت مافوق صوت، توی یه تونل که خیلی جاهاش عرضش با wing span جنگنده زیاد تفاوتی نداره پرواز کرده باشه (منظورم مرحله ی آخر تمام ورژن های بازیه)
بنظر من Ace Combat از اولش هم آش دهان سوزی نبود
چرا
چون هیچ کنسولی نمی تونه یه جنگنده (یا اصلاً یه هواپیمای عهد بوق) رو با چهار تا کلید شبیه سازی کنه و در نهایت نتیجه میشه یه محصول بچه گانه
یه نگاه به وضعیت درونی Cockpit در این بازی فکر کنم همه چی رو براتون روشن کنه (چون عملاً چیز زیادی رو برای نشون دادن نداره) و اینو باید خوب دونست که یه شبیه ساز پرواز باید بیشتر توی کابین تمرکز کنه تا ...
البته منطقی هم هست
این یه بازیه
برا کنسول هم هست، و توقعی بیش از این هم ازش نیست
نهایتاً کسانی که علاقه به شبیه سازهای هواپیمایی (نه اینجور بازی های الکی خوش) و صنعت هوانوردی دارن بیان به این دوتا تاپیکی که در زیر لینک می دم
Microsoft Flight Simulator X
صنعت هوانوردی
این تاپیک ها به ترتیب اولین و آخرین تاپیک هایی هستن که من توی این سایت ایجاد کردم (در کل همین دو تا رو هم ایجاد کردم) که بدلیل علاقه ی وافر بچه ها به صنایع هوایی و شبیه سازهای realistic، متروکه شدن
اگه علاقه مندین، خوشحال میشم اونجا ببینمتون ...
پ.ن: لطفاً باز نیاین و بگین چون برا 360 ـه و ...
این بازی سالها در انحصار SONY بود
نظر من اون زمانا هم مثل همین الان بود ...